Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical Serum 50ml Serum | Serum til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

299 kr.


Se mere

HairGenesis Trichoceutical Activator Serum hjælper med at genoplive tynde hår og bringe dit fulde ungdommelige hår tilbage! De helt nye fremskridt inden for hårtab og de naturlige midler, der kan hjælpe med at stoppe det, er samlet i en skummende serum for at forsøge at hjælpe med at bekæmpe hårtab. I modsætning til folkelig tro er mandlig og kvindelig skaldethed forårsaget af de samme faktorer. Denne serum kan hjælpe både mænd og kvinder med hårtab.

 • Forsøger at undertrykke hårtab og hårudtynding!
 • Hjælper med at øge hårtykkelsen
 • Fusion af fordelagtige, naturlige ingredienser
 • Nærer hovedbunden!
 • Forynger håret
 • Indeholder DHT-blokere
 • Fungerer bedst med resten af ​​HairGenesis serien
 • Spar 25% på multipakke af 6 styk med gratis levering

HairGenesis Trichoceutical Generation 7 Activator Serum er en skum, som er langt mere potent og effektivt end tidligere produkter, hvilket bedre hjælper med at fremme hårgenvækst. Da produktet er udviklet ud fra en naturlig formel, er der ingen kendte negative bivirkninger ved brug. For at få de mest positive virkninger fra HairGenesis Trichoceutical Activator Serum, bør den bruges sammen med Hairgenesis Trichoceutical Oral Tablets og Hairgenesis Trichoceutical Activating Shampoo.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HairGenesis Trichoceutical Activator Serum?

HairGenesis Trichoceutical Activator Serum er et helt nyt skum, der, når det masseres ind i hovedbunden, hvor der er tynde hår, vil bidrage til at fremme hårgenvækst og fortykning. Serummet kan bruges til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab eller hårudtynding. Produktet vil hjælpe med at hæmme tab af hår. Den avancerede forskningsudvikling har ført til en bedre forståelse af hårtab, og generationen 7 Activator Serum er blevet designet om, for bedre at absorbere hårsækkene og mere effektivt at hjælpe med at opnå et sundere og fyldigere hår!

Hvordan vil det hjælpe mig?

Ved du, hvor meget af den danske befolkning er påvirket af hårtab? Det kan være mere end du tror! Over halvdelen af hele den danske befolkning lider lige nu af hårtab. HairGenesis Trichoceutical Activator Serum kan fjerne behovet for at forsøge at gemme dette problem med parykker eller brug af stoffer til at bekæmpe det. HairGenesis tilbyder et stoffrit naturligt alternativ, der har til formål at beskytte og forynge hår.

Hvordan virker det?

HairGenesis Trichoceutical Activator Serum tager inspiration fra nyeste forskning inden for hårtab og leveringssystemer, så den nu mere effektivt krydser huden og målretter hårsækkene selv. Hårsækkene bliver betændt og beskadiget, hvilket bidrager til hårtab. HairGenesis Trichoceutical Activator Serum hjælper med at reducere denne betændelse og bekæmper hårudtynding ved at tage fat i kernen af problemet.

Hvordan bruger jeg det?

HairGenesis Trichoceutical Activator Serum bør påføres hver dag inden sengetid. Tryk på pumpen for at frigøre skummet og påfør et ensartet lag af serummet til området af din hovedbund, som oplever udtynding. Det er bedst at gøre dette, når du har renset din hovedbund ved at sprøjte det med vand eller vaske det for på denne måde at fjerne snavs eller fedt. For de bedste resultater skal du også bruge HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets og HairGenesis Trichoceutical Activating Shampoo.

Ingredienser

HairGenesis Trichoceutical Activator Serum består af et mangfoldigt udvalg af naturlige remedieringsstoffer. Disse ingredienser kan sammen bidrage til at stimulere revitaliseret hår og fremme re-vækst. Blandingen af kun naturlige ingredienser i HairGenesis Trichoceutical Activator Serum betyder, at der ikke er nogen kendte negative bivirkninger, og der er langt færre risici end med lægemiddelbaserede behandlinger. De mest instrumentelle aktive ingredienser er anført og forklaret nedenfor:

 • Vitamin D er et almindeligt vitamin, der er gavnligt på mange måder. Hårtab har vist sig at have forbindelser til D-mangler, så serummet kan hjælpe med at bekæmpe dette, der igen sigter mod at bekæmpe hårtab.
 • Lysin er en organisk forbindelse, der øger calciumoptagelsen og øger produktionen af ​​et stof kendt som kollagen. Kollagen udgør den grundlæggende struktur af hårsække og derfor vil øget produktion af kollagen hjælpe med at reparere hår og få håret til at vokse ud igen.
 • Pygeum er et træ, der er hjemmehørende i Afrika, hvis bark er blevet brugt i århundreder i naturlige helbredelsesmidler. Pygeum blokerer DHT, som er meget skadeligt for hårsækkene; Når undertrykt, kan hårsækkene fortsætte med at producere sundt hår.

Nedenstående er den fulde liste over de naturlige ingredienser i HairGenesis Trichoceutical Activator Serum:

Vand, Serenoa Serrulata Olie, Dinatrium Laureth Sulfosuccinat, Natrium Laurel Sulfoacetat, Polysorbat 20, Lecithin, Beta-Cyclodextrin, Polysorbat 60, Vitamin D3, Oenothera Biennis Olie, Carnitin, Lysin, Thioctic Acid, Hydrolyseret Triticum Vulgare Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Limonum Olie, Rosmarinus Officinalis Olue, PEG-16 Macadamia Glycerides, Borago Officinalis Seed Olie, Pygeum Africanum ekstrakt, Hypoxis Rooberi ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre

Videnskabelig undersøgelse

En nylig undersøgelse af årsagerne til hårtab har vist, at DHT og betændelse i hårsækkene er nøglefaktorer, der forårsager hårtab. HairGenesis udviklede derefter en bedre forståelse af hårtab og indarbejdede DHT-blokere og antiinflammatoriske ingredienser i HairGenesis Trichoceutical Activator Serum og andre HairGenesis-produkter.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev