Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Serum til tyndt hår

50 ml Serum | Til fint & tyndt hår

Oversigt

Naturlig, simpel og klinisk testet er HairGenesis® Trichoutical Serum fra maxmedix en målrettet måde at pleje fint og tyndt hår. Lavet af en unik kombination af naturlige ingredienser og ved brug af avanceret Trichoceutical® teknologi og udviklende forskning, er det et helt naturligt valg. Det er derfor denne serum er blevet betroet og brugt over hele verden af mænd og kvinder, der leder efter hjælp med tyndt hår.

 • Ideel til tyndt & fint hår
 • Til både mænd & kvinder
 • Avanceret Trichoceutical® Teknologi
 • Klinisk forskning & bevist formular
 • Let at bruge hygiejnisk skumpumpe applikator
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 209 kr.
 • Køb 2 376 kr. 418 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 501 kr. 627 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er HairGenesis Tricoceutical Serum?

Den nye maksimal styrke HairGenesis® TrichoCeutical® Aktiverings Serum er det naturlige valg for dem, der har brug for hjælp til hår der bliver tyndere, og repræsenterer et særligt elegant og naturligt afledt alternativ til medicin baseret hovedbunds terapi, såsom dem, der indeholder minoxidil. Denne serum er sikker, effektiv og mere kraftfuld end nogensinde før, da det er en meget potent formel og den er fri for negative bivirkninger. Et specielt produkt, der er komprimeret af en proprietær sammensætning inklusiv thioctic syre, LSESr og en patenteret form af carnitin (Carnisol®). Den virker på tyndt hår, nede ved hårroden for specifikt målrettet handling i hovedbunden.

Nøgle Ingredienser

Serenoa Repens
Serenoa Repens

Almindeligt kendt som savpalme, er Serenoa Repens et mindre palme træ fra Nordamerika. Almindeligt brugt i naturlige hårprodukter, siges denne palme at reducere tempoet ved fortynding i hår. Denne ingrediens har også været forbundet med sundt hår hos mænd.

Rosemary Oil
Rosmarin Olie

Denne ingrediens er blevet brugt i århundreder ved middelhavet i mad og medicin. Kendt for dets mange sundhedsmæssige fordele, er rosmarinolie specielt kendt for dets evne til at stimulere hår. Det siges endda at reducere fortynding i hår.

Evening Primrose Oil
Aften Primrose Olie

Taget fra en plante oprindeligt fundet i Nordamerika, indeholder primrose olien (EPO) høje niveauer af Omega 3 fedtsyre GLA, hvilket kan forbedre hårets sundhed og menes at stimulere hårene. Det siges også at kunne hjælpe med follikel skader.

Anvendelse

Start med at bruge skumpumpen til at anvende en lille smule serum på hovedbunden. Brug fingerspidserne til at massere det blidt ind i hovedbunden, og målret områder hvor håret er tyndt. Anvend serummet en gang om dagen før sengetid, så ingredienserne kan arbejde i løbet af natten. For at få det bedste for dit hår, anbefaler vi at bruge denne sammen med HairGenesis® TrichoCeutical® Shampoo og balsam.

Lavet af naturlige botaniske ekstrakter, er denne serum blevet klinisk testet så den er sikker at bruge af både mænd og kvinder. Dette gør at den også er egnet til kontinuerlig- og langtidsbrug. Vi anbefaler at læse den fulde liste af ingredienser og tjekke for nogle personlige allergener og at konsultere en læge, hvis du bruger andre former for medicin på hovedbunden. Kun til ekstern brug. Dette produkt er ikke til dem der er yngre end 18 år.

Fuld liste af ingredienser

Vand, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr - Liposterolic Serenoa repens,) Olie-dinatrium Laureth Sulfosuccinat (Og) Natrium Lauryl Sulfoacetate, Polysorbat 20 (Olie Sorbitan Laurate), Lecithin, (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Betysincyclode, Beta Cycode, D3-vitamin Cholecalciferol, Oenothera Biennis (aftenprospose) olie, carnitin, lysin, thioktisk syre (alfa-lipoic acid), hydrolyseret Triticum Vulgare (hvede biotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blade Ekstrakt, Sodium Hyaluronate Citrus (Glycos) (Citron) olie, Rosmarinus Officinalis (rosmarin) olie, PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia nøddeolie), Borago Officinalis (Borage) frøolie, Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi (afrikansk stjerne græs) Ekstrakt, Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol, sorbinsyre.

HairGenesis Serum til tyndt hår 50 ml Serum | Til fint & tyndt hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkelig overrasket over, hvor godt det fungerer. Det er let at bruge og har en dejlig duft

B Belinda
Bekræftet køb

Den er klinisk testet, så jeg tror på, at den virker. Fint produkt.

K Kim
Bekræftet køb

Jeg bruger kun produkter med naturlige ingredienser. Jeg er glad for denne her.

L Laura
Bekræftet køb

Jeg har en smule tyndt hår, så jeg bruger ofte serummet her.

H Henrik
Bekræftet køb

Dufter dejligt

B Birte
Bekræftet køb

Kan anbefale denne.

K Katrine
Bekræftet køb

Fint produkt til håret. Jeg synes, mit hår er blevet kraftigere og har fået mere volume.

T Timmie
Bekræftet køb

Det virker som det skal

S Sus
Bekræftet køb

Dejlgt skummende

A Aase
Bekræftet køb

Jeg er glad for HairGenesis-serien, og det her produkt er også en yndling.

N Nikkie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide