Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Hårolie mod Hårtab

50 ml Serum | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

Oversigt

HairGenesis Hårolie er et hårserum til mænd og kvinder, der oplever problemer med hårtab. Serummet til hårtab indeholder savpalme og kæmpenatlysolie, som begge er naturlige ingredienser, der som hårolie meget målrettet kan pleje fint og tyndt hår hos både mænd og kvinder. MaxMedix' HairGenesis hårolie er klinisk testet, udviklet med naturlige ingredienser til hårtab og ideel til daglig brug.

  • Til fint og tyndt hår
  • Indeholder savpalme og kæmpenatlysolie
  • Klinisk testet
  • Hårolie til mænd og kvinder
  • Ideel til daglig brug
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Klinisk bevist

Hvad er HairGenesis hårolie mod hårtab?

HairGenesis hårserum er det naturlige valg til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab. Olien giver en hjælpende hånd til dem, der oplever tyndere og finere hår, og er et naturligt alternativt til hovedbundsmedicin med minoxidil. Hårolien er sikker, effektiv og kraftfuld grundet dens potente formel og har ingen kendte bivirkninger. Serummet indholder en patenteret sammensætning af ingredienser som thiocticsyre, LSESr og carnitin (Carnisol®). Virker på tyndt og fint hår ved målrettet at stimulere hårroden.

Nøgleingredienser

Brugsanvisning

Brug skumpumpen til at pumpe en lille smule hårolie ude på hovedbunden. Brug fingerspidserne til at massere olien blidt ind i hovedbunden, især de områder, hvor håret er tyndt og fint. Brug hårolien én gang om dagen før sengetid, så ingredienserne kan arbejde i løbet af natten. For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger hårolien sammen med HairGenesis® hårtabsshampoo og balsam.

Hårolien er udviklet af naturlige planteekstrakter, klinisk testet og er sikker at bruge for både mænd og kvinder på daglig basis. Vi anbefaler, at du læser hele ingredienslisten for at tjekke for personlige allergier og kontakte egen læge før brug, hvis du bruger andre former for hovedbundsmedicin. Kun til udvortes brug. Produktet er ikke velegnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr - Liposterolic Serenoa repens,) Olie-dinatrium Laureth Sulfosuccinat (Og) Natrium Lauryl Sulfoacetate, Polysorbat 20 (Olie Sorbitan Laurate), Lecithin, (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Betysincyclode, Beta Cycode, D3-vitamin Cholecalciferol, Oenothera Biennis (aftenprospose) olie, carnitin, lysin, thioktisk syre (alfa-lipoic acid), hydrolyseret Triticum Vulgare (hvede biotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blade Ekstrakt, Sodium Hyaluronate Citrus (Glycos) (Citron) olie, Rosmarinus Officinalis (rosmarin) olie, PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia nøddeolie), Borago Officinalis (Borage) frøolie, Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi (afrikansk stjerne græs) Ekstrakt, Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol, sorbinsyre.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkelig overrasket over, hvor godt det fungerer. Det er let at bruge og har en dejlig duft

B Belinda
Bekræftet køb

Den er klinisk testet, så jeg tror på, at den virker. Fint produkt.

K Kim
Bekræftet køb

Jeg bruger kun produkter med naturlige ingredienser. Jeg er glad for denne her.

L Laura
Bekræftet køb

Jeg har en smule tyndt hår, så jeg bruger ofte serummet her.

H Henrik
Bekræftet køb

Dufter dejligt

B Birte
Bekræftet køb

Kan anbefale denne.

K Katrine
Bekræftet køb

Fint produkt til håret. Jeg synes, mit hår er blevet kraftigere og har fået mere volume.

T Timmie
Bekræftet køb

Det virker som det skal

S Sus
Bekræftet køb

Dejlgt skummende

A Aase
Bekræftet køb

Jeg er glad for HairGenesis-serien, og det her produkt er også en yndling.

N Nikkie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide