Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical Balsam 222ml Balsam | Balsam til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

239 kr.


Se mere

HairGenesis Trichoceutical Revitalising Conditioner indeholder en hurtigtvirkende formel, der sigter mod at fjerne hårudtynding og hårtab, som forekommer naturligt hos begge køn. De fremadrettede tanker hos HairGenesis har produceret en ny balsam, der leverer en kraftig aktiv formel direkte til hårsækkene, hvilket sigter mod at hjælpe med at få et sundere og tykkere hår igen!

 • Kan medvirke til at bremse og stoppe hårtab!
 • Naturligt balsam
 • Indeholder ingredienser, der blokerer DHT
 • Efterlader håret tykkere, glattere og mere skinnende!
 • Virker bedst med andre produkter fra HairGenesis serien
 • Spar 25% på multipakker af 6 styks med gratis levering

Dette produkt er en helt naturlig balsam, der er baseret på naturlige ingredienser for at forsøge at eliminere hårtab. Det har endda til formål at hjælpe med at fremme genopbygning og fortykkelsen af dit hår! Hår, der er tilbage på en hovedbund, der lider af hårtab, kan ofte blive beskadiget eller blive mere svagt. Denne genoplivende balsam kan både hjælpe med hårtab, men også styrke og forynge det resterende hår. Størstedelen af ​​den danske befolkning vil opleve hårtab, Hairgenesis Trichoceutical Revitalising Conditioner samt andre produkter fra HairGenesis, er blevet udviklet, så du nu kan kæmpe tilbage!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HairGenesis Revitalising Conditioner?

HairGenesiss Trichoceuticals Revitalising Conditioner er en fantastisk nyt balsam, der fungerer effektivt alene, men som er designet til at arbejde sammen med HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets, Activator Serum og Revitalising Shampoo for at forhindre hårtab og fremme en stærkere og sundere hårvækst.

Hvordan vil denne balsam hjælpe mig?

Er du en mand eller en kvinde, der lider af hårtab eller hårudtynding, så er HairGenesis Trichoceutical Revitalising Conditioner noget for dig! HairGenesis bruger revolutionerende teknologi til at prøve at bekæmpe hårtab og fortykke dit hår. Mere end halvdelen af den danske befolkning vil lide af hårtab på et tidspunkt, hvorfor balsammen er blevet udviklet. Den hjælper ikke alene med at prøve at hæmme hårtab ved at målrette hårsækkene selv, den hjælper også med at nære og styrke dit hår, hvilket hjælper med at få det til at føles tykkere, sundere og mere levende.

Hvordan virker HairGenesis Revitalising Conditioner?

Denne conditioner trænger direkte ind i din hovedbund uden irritation for at arbejde på hårsækkene. Betændelse i hårfolliklerne er blandt de store syndere, når det kommer til hårtab. Den naturlige aktive formel sigter mod at reducere betændelse og skade.

Hvordan benytter jeg balsammen?

I modsætning til normal balsam er HairGenesis Trichoceutical Revitalising Conditioner mest effektiv, når du masserer den ind i enderne af dine hår og din hovedbund uden at gøre håret fedtet. Balsammen skal bruges 1-2 gange ugentligt i forbindelse med HairGenesis Trichoceutical Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis Trichoceutical Activating Serum og HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo. Nedenfor er trinnene til mest effektivt at bruge balsammen og få optimale resultater:

 • Gør hele dit hår fuldstændigt vådt med varmt vand, og sørg for, at selv rødderne er gennemblødte.
 • Vask dit hår med HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo for optimale resultater.
 • Skyld shampooen ud.
 • Hæld en lille smule balsam i håndfladen.
 • Massér balsammen i din hovedbund og hele håret med fingerspidserne. Det er vigtigt at sikre, at hele din hovedbund er dækket for de bedste vækstresultater.
 • Lad balsammen være i dit hår og i din hovedbund i et til to minutter, før du skyller det helt ud med varmt vand.

Ingredienser

Denne conditioner indeholder en unik og særligt udformet formel af udelukkende naturlige ingredienser, der sammen arbejder for at forsøge at bidrage til at mindske virkningerne af hårudtynding og hårtab, samtidig med at styrke og beskytte dit hår.

Dimethylisosorbid er en ingrediens, som hjælper den aktive formel til lettere at indtrænge i huden uden at forårsage irritation af hovedbunden.

Polysorbat 60 er en naturlig ingrediens, som i lang tid har været anvendt som et naturligt middel mod hårtab og er en integreret del af balsammen.

D3-vitamin Cholecalciferol er ofte blevet forbundet med hårtab, da en af symptomerne på D-vitaminmangel er hårtab. Denne balsam giver vitamin D til at forsøge at hjælpe med at omdanne virkningerne af hårtab.

En komplet liste over ingredienserne i Hairgenesis Trichoceutical Revitalising Conditioner ses nedenfor:

Vand, Cetrimoniumchlorid, Cocamidoporpoyl Betaine, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposomphosphatidylcholin), Oenothera Biennis Olie, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Hydroxypropyltrimonium Honning, Carnitin , lysin, Thioctsyre (alpha lipoic syre), hydrolyseret Triticum vulgare (Wheat biotin) Protein, Camellia sinensis (grøn te) ekstrakt, natriumhyaluronat (glucosaminoglycaner), PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Borago officinalis ( hjulkrone) frøolie, pygeum africanum (afrikansk bark) Uddrag, Hypoxis Rööperi (afrikansk stjernegræs) ekstrakt, Polyquaternium-7, FDC blue #1, Fragrance, Phenoxyethanol, beta-cyclodextrin, dimethylisosorbid, Polysorbat 60, D3-vitamin Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, sorbinsyre

Videnskabelig undersøgelse

Der har været et stort antal medicinske undersøgelser om hårudtynding og hvordan man bedst kan bekæmpe det. Hairgenesis har formuleret deres Trichoceutical Revitalising Conditioner ved at lære fra en sådan undersøgelse og udvikle en fastere forståelse af hårtab.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev