Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Balsam til tyndt hår

222 ml Balsam | Til fint & tyndt hår

Oversigt

Et naturligt produkt støttet med videnskabelig forskning, er HairGenesis® Tricoceutical Balsam designet til at hjælpe mænd og kvinder med fortyndende hår mens den stadig hydrerer og tilføjer glans. Betroet verden over, er denne balsam designet til at beskytte og styrke dit hår, mens den forsyner dig med næring og fugt for at støtte sunde hår.

 • Nærende balsam for fint & tyndt hår
 • Avanceret Trichoceutical® Teknologi
 • Baseret på videnskabelig forskning
 • Med Guargummi og Serenoa Repens
 • Hygiejnisk skumpumpe
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 149 kr.
 • Køb 2 268 kr. 298 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 357 kr. 447 kr. Du sparer 20%

Hvad er HairGenesis® Trichoceutical® Balsam?

Denne spændende balsam af maksimal styrke er det ideelle valg for dem der oplever fortyndende hår, designet til at bruges to til tre gange i ugen, som en del af din regelmæssige rutine. Den er blevet specielt formuleret til at få dit hår til at se og føles sundere og mere vibrerende end før, samtidig med at det tackler udseendet af tyndt hår. Hår der bliver tyndere er ofte svagere, mattere og finere end sundt hår, så denne balsam bruger dens avancerede botanisk-baserede formular til at målrette tyndt hår fra rod til spids.

Nøgle Ingredienser

Evening Primrose Oil
Aften Primrose Olie

Aften Primrose Olie (EPO) er taget fra en plante med gule blade, der hører hjemme i Nordamerika. Denne ingrediens indeholder høje niveauer af omega 3 fedtsyre GLA, hvilke kan forbedre hårets sundhed og menes at stimulere håret. Det hjælper også med follikel skade.

Guar Gum
Guargummi

Guargummi er lavet fra Guar plantens bønner, og det er kendt som et naturligt middel for tykkere hår der forsegler fugten i dine hår. Med beskyttende egenskaber, beskytter det håret fra eksterne angreb og brud. Det hjælper med at gøre dit hår blødt og skinnende!

Serenoa Repens
Serenoa Repens

Almindeligt kendt som en savpalme, er Serenoa Repens en populær ingrediens i hårprodukter. Det tages fra et lille palmetræ fra Nordamerika. Det siges at hjælpe med at nedsætte hastigheden for fortyndende hår. Denne ingrediens har været forbundet med sundt hår hos mænd.

Anvendelse

Påfør en tilstrækkelig mængde balsam på vådt hår (afhængigt af længde) og masser forsigtigt ind i hovedbunden med fingerspidserne. Lad håret være i 1-2 minutter for at give de aktive ingredienser mulighed for at blive fuldt absorberet og skyl derefter med varmt vand. Brug 1-2 gange om ugen. For at få mest muligt ud af denne aktiverende balsam foreslår vi, at du bruger den sammen med det fulde HairGenesis®-sortiment, især Serummet, Shampooen og Tilskuddet.

Denne balsam er testet klinisk og er fremstillet ved hjælp af naturlige ingredienser og botaniske ekstrakter, så det er sikkert til både kort eller langvarig brug af både mænd og kvinder. Før du bruger første gang, skal du læse den fulde liste over ingredienser og tjekke for nogen personlige allergener og konsultere din læge, hvis du i øjeblikket bruger medicin i hovedbunden. Dette produkt er kun til ekstern brug og til personer over 18 år.

Fuld liste af ingredienser

Vand, Cetrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Serenoa Serrulata (Sav Palme LSESr - Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Panthenol, Cyamopsis Hydrochin, Tetragon , Lysin, thioctic syre (Alpha Lipoic Syre), hydrolyseret Triticium Vulgare (hvede biotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blad ekstrakt, Natrium Hyaluronate (Glycosaminoglycans), Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi Ekstrakt, Polyquaternium-7, FDC Blå # 1, Duft, Phenoxyethanol, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbate 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre

HairGenesis Balsam til tyndt hår 222 ml Balsam | Til fint & tyndt hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bruger også shampooen og jeg kan virkelig godt lide dem begge. De dufter dejligt og irriterer ikke min hud eller forværrer min skæl. Mit hår har mere glans og ser mindre tyndt ud

J Julie
Bekræftet køb

Det er den bedste conditioner, jeg har brugt for mine hårproblemer.

K Kira
Bekræftet køb

Det giver mit hår et flot, shiny look!

G Gitte
Bekræftet køb

Dejlig conditioner der er svær at finde andre steder.

A Anitta
Bekræftet køb

Giver volume. Jeg synes, mit hår virker mere sundt.

F Frederikke
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds!

N Niels
Bekræftet køb

Jeg har kæmpet med skæl, og conditioneren gør det ikke værre, som jeg ellers har oplevet med andre lignende produkter.

G Grethe
Bekræftet køb

Jeg har nu købt produktet 2 gange, og jeg er glad for det.

A Alex
Bekræftet køb

Fint produkt og hurtig levering.

L Lonnie
Bekræftet køb

Elsker duften! Og selvom mit hår er tyndt, så hjælper produktet til at give mere fylde.

I Ingelise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide