Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Hårvækst Balsam

222 ml Balsam | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

Oversigt

HairGenesis® Hårvækst Balsam er udviklet med Tricoceutical-teknologi, som er en patenteret blanding af vitaminer og antioxidanter skabt med det formål at give mænd og kvinder med tyndt, fint hår et ekstra supplement til at fugtgive og beskytte håret. HairGenesis® Hårvækst Balsam er velkendt verden over, og er med naturlige ingredienser som guargummi og savpalme udviklet til at give håret glans, styrke, næring og fugt til at understøtte en sund hårvækst.

 • Nærende balsam til fint og tyndt hår
 • Avanceret Trichoceutical®-teknologi
 • Styrker, beskytter og fugtgiver
 • Velegnet til mænd og kvinder
 • Med guargummi og savpalme
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 149 kr.
 • Køb 2 268 kr. 298 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 357 kr. 447 kr. Du sparer 20%

Hvad er HairGenesis Hårvækst Balsam?

HairGenesis Hårvækst Balsam er en spændende balsam med maksimal styrke, og er det perfekte valg til mænd og kvinder med tyndt hår. Er beregnet til brug to til tre gange om ugen som en del af din daglige rutine. Den er specielt formuleret til at få dit hår til at se og føles sundere og mere vibrerende end før, samtidig med at den håndterer udseendet af tyndt hår. Hår, der bliver tyndere, er ofte svagere, mattere og finere end sundt hår, så denne balsam bruger en avanceret plantebaseret formular til at målrette tyndt hår fra rod til spids.

Nøgleingredienser

Evening Primrose Oil
Kæmpenatlysolie

Kæmpenatlysolie er udvundet fra en gulbladet plante fra Nordamerika. Ingrediensen indeholder høje niveauer af omega-3-fedtsyren GLA, hvilket kan forbedre hårets sundhed og menes at stimulere håret. Det afhjælper også slidte hårsække.

Guar Gum
Guargummi

Guargummi er udvundet af guarplantens bælge, og er kendt som et naturligt middel til at give tykkere hår, da det forsegler fugten i dine hår. Med beskyttende egenskaber beskytter det håret fra eksterne angreb og brud, og hjælper med at gøre dit hår blødt og skinnende!

Serenoa Repens
Savpalme

Savpalme er også kendt som Serenoa Repens, og er en populær ingrediens i hårprodukter. Er udvundet fra et lille palmetræ fundet i Nordamerika. Siges at kunne hjælpe med at udskyde forekomsten af tyndt hår. Ingrediensen har været forbundet med sundt hår hos mænd.

Anvendelse

Påfør en tilstrækkelig mængde balsam i vådt hår (afhængigt af længde) og masser forsigtigt ind i hovedbunden med fingerspidserne. Lad balsamen sidde i håret i 1-2 minutter for at give de aktive ingredienser mulighed for at blive fuldt absorberet og skyl derefter med varmt vand. Brug 1-2 gange om ugen. For at få mest muligt ud af denne aktive balsam anbefaler vi, at du bruger den sammen med det fulde HairGenesis®-sortiment, især hårolien, shampooen og tilskuddet.

Denne balsam er klinisk testet og fremstillet af naturlige ingredienser og planteekstrakter, så den er sikker til både kort eller langvarig brug af både mænd og kvinder. Før første brug anbefaler vi, at du læser hele ingredienslisten igennem for at tjekke for personlige allergier. Produktet er kun til udvortes brug og til personer over 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Cetrimoniumklorid, Cocamidopropyl Betain, Savpalme, Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Panthenol, Cyamopsis Hydrochin, Tetragon , Lysin, thioctic syre (Alpha Lipoic Syre), hydrolyseret Triticium Vulgare (hvedebiotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blad ekstrakt, Natrium Hyaluronate (Glycosaminoglycans), Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi Ekstrakt, Polyquaternium-7, FDC Blå # 1, Duft, Phenoxyethanol, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbate 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Opbevaring

Vi anbefaler, at du opbevarer HairGenesis Hårvækst Balsam et tørt sted uden direkte sollys, da det ellers kan have en negativ påvirkning på produktets effektivitet. Derudover anbefaler vi, at den kun skal bruges som supplement til behandling af tyndt, fint hår hos mænd og kvinder.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.67% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bruger også shampooen og jeg kan virkelig godt lide dem begge. De dufter dejligt og irriterer ikke min hud eller forværrer min skæl. Mit hår har mere glans og ser mindre tyndt ud

J Julie
Bekræftet køb

Det er den bedste conditioner, jeg har brugt for mine hårproblemer.

K Kira
Bekræftet køb

Det giver mit hår et flot, shiny look!

G Gitte
Bekræftet køb

Dejlig conditioner der er svær at finde andre steder.

A Anitta
Bekræftet køb

Giver volume. Jeg synes, mit hår virker mere sundt.

F Frederikke
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds!

N Niels
Bekræftet køb

Jeg har kæmpet med skæl, og conditioneren gør det ikke værre, som jeg ellers har oplevet med andre lignende produkter.

G Grethe
Bekræftet køb

Jeg har nu købt produktet 2 gange, og jeg er glad for det.

A Alex
Bekræftet køb

Fint produkt og hurtig levering.

L Lonnie
Bekræftet køb

Elsker duften! Og selvom mit hår er tyndt, så hjælper produktet til at give mere fylde.

I Ingelise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide