Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Shampoo til tyndt hår

222 ml Shampoo | Til fint & tyndt hår

Oversigt

HairGenesis® Trichoceutical® Shampoo er designet til at støtte mænd og kvinder med fortyndende hår og gør mere end bare at rense skidt og fedt ud af håret. Takket være dens unikke naturlige formular og avancerede teknologi, målretter den at passe på dine lokker og hovedbund for et sundere, mere fyldigt hår ved at nære og beskytte folliklerne i dybden.

 • Rensende shampoo til tyndt & fint hår
 • Avanceret Trichoceutical® Teknologi
 • Med Serenoa Repens Ekstrakt
 • Egnet til både mænd & kvinder
 • Hygiejnisk pumpe applikator der er let at bruge
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 $30.70
 • Køb 2 $55.26 $61.40 Du sparer 10%
 • Køb 3 $73.68 $92.10 Du sparer 20%

Hvad er HairGenesis Tricoceutical Shampoo?

Den nye generation VII HairGenesis® Trichoceutical® Shampoo er et specielt hår pleje produkt designet til at forberede dit hår til dets maksimale potentiale. Denne shampoo til tyndt hår er populær på markedet da dens unikke kombination af hårpleje teknologi, forskning og botaniske ekstrakter. I dette produkt får du en betroet formular i en praktisk shampoo, ideel til både mænd og kvinder der leder efter hjælp til fortyndende hår. Ved at inkorporere dette follikel stimulerende produkt i din faste rutine, vil du blidt rense og nære dit hår, efterlade det fyldigere, tykkere og mere skinnende med en fornyet styrke og livskraft.

Nøgle Ingredienser

Serenoa Repens
Serenoa Repens Ekstrakt

Et lille palmetræ fra Nordamerika, siges Serenoa Repens at hjælpe med at reducere hastigheden når det kommer til hårtab. Det er bredt kendt i flere hår produkter, og denne ingrediens er blevet forbundet til sundere hår ved mænd.

Green Tea Extract
Grøn Te Ekstrakt

Lavet fra Camellia sinensis blade, er denne ingrediens originalt fra Kina. Grøn Te er kendt for at promovere regeneration af hår og er også hjælpsom når det kommer til at forhindre hår fortynding. Det hjælper endda i kampen mod overskydende flager.

Peppermint Oil
Pebermynte Olie

Pebermynte Olie er originalt for Europa og Mellemøsten. Dette er en ingrediens der er kendt for at forbedre kredsløbet i kroppen og gennem dette kan det hjælpe med at forbedre hår styrken og reducere hår fortynding.

Anvendelse

Brug tre til fire gange ugentligt. Anvend en tilstrækkelig mængde i vådt hår og masser det blidt ind i din hovedbund med dine fingerspidser. Lad det sidde i håret i et til to minutter og rens det så grundigt med vand. For de bedste resultater, brug altid HairGenesis® Shampoo i kombination med HairGenesis® Balsam og resten af udvalget.

HairGenesis® Trichoceutical® Tør Shampoo er lavet med naturlige ingredienser og er blevet klinisk testet så den er sikker at bruge af både mænd og kvinder, både kortsigtet og langsigtet. Før første brug anbefaler vi at læse den fulde liste af ingredienser, og checke for nogle personlige allergener og konsulter med en læse hvis du bruger nogle former for medicin i hovedbunden. Dette produkt er kun til ekstern brug og kun for dem der er ældre end 18.

Fuld liste af ingredienser

Vand, Natrium Laureth Sulfat, Lauramide MEA, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyseret Triticum, Vulgare (Hvede Biotin) Protein, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr-Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposom Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Carnitine Lysine, Thioctic Syre (Alpha Lipoic Syre), Camellia Sinensis (Grøn Te) Blad Ekstrakt, Natriumhyaluronat (Glycosaminoglycans) Beta Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbat 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Macadamia Glycerides (Macadamianød Olie Ester), Borago Officinalis (Borage) Frø Olie, Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikansk Stjerne Græs) Ekstrakt, Piperita (Pebermynte) Blad Olie, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol, Sorbinsyre

HairGenesis Shampoo til tyndt hår 222 ml Shampoo | Til fint & tyndt hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bruger sammen med balsam, og den er ikke anderledes end nogen anden shampoo at bruge, men mit hår ser tykkere ud og jeg tror det vokser hurtigere end det plejer at gøre

S Sarah
Bekræftet køb

Fungerer godt til at vaske mit hår, og det føles tykkere.

L Lone
Bekræftet køb

Elsker shampooen men den er svær at finde i Danmark.

B Bolette
Bekræftet køb

Virkelig dejligt produkt. Jeg bruger det ofte og vil anbefale det til mine venner, hvis de står i samme situation som mig og gerne vil have tykkere hår.

L Lin
Bekræftet køb

Dejlig duft og konsistens - som en dyr shampoo. Det er en bonus, at den hjælper mod tyndt hår.

S Stephanie
Bekræftet køb

Virker godt!

L Lis
Bekræftet køb

Jeg er glad for HairGenesis-serien, og det her produkt er også en yndling.

K Karlotta
Bekræftet køb

En smule dyr, men jeg synes, den er pengene værd.

S Sofie
Bekræftet køb

Mit hår er blevet mere fyldigt. Tak!

K Kristine
Bekræftet køb

Både min mand og jeg bruger shampoo'en, og vi er glade for det!

H Hanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide