Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical Shampoo 222ml Shampoo | Shampoo til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

239 kr.


Se mere

Denne shampoo virker for at undertrykke de faktorer, der forårsager hårtab og hårudtynding hos både mænd og kvinder, alt imens dit hår føles fugtet og beskyttet. Den kraftige naturlige formel bruger Trichoceuticals nyeste teknologi til at forsøge at reducere inflammation af hårsækkene, hvilket er en primær faktor, som bidrager til hårtab. HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo kan hjælpe dig med at genvinde dit fulde hår og igen se ungdommelig ud!

 • Naturlig, ikke-lægemiddelbaseret formel!
 • Forsøger at gøre håret tilpas og se fyldigere samt tykkere ud
 • Indeholder DHT-blokere
 • Nærer og dybderenser håret!
 • Udarbejdet til at arbejde med maksimale fordele med andre HairGenesis produkter
 • Spar 25% på multipakker af 6 styks med gratis levering!

Hårudtynding og hårtab er udbredt i hele Danmark for både mænd og kvinder, hvor over halvdelen af befolkningen lider på et eller andet tidspunkt i deres liv. Nu er det muligt at forbedre denne statisk takket være produkter såsom denne shampoo, der er blevet specielt udviklet for at hjælpe med at bekæmpe dette problem!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HairGenesis Revitalising Shampoo?

HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo er en strålende ny shampoo, der både virker og beskytter dit hår, men også hjælper med hårtab. Fantastiske nye fremskridt i vores forståelse af hårtab har givet os mulighed for at målrette effekten til problemets rødder. Trichoceutical-teknologien bruger bedre bioafgivelsessystemer til at målrette hårsækken direkte. Den genoplivende shampoo kan benyttes til både mandligt og kvindeligt hårtab, da hårtabsfaktorerne er fælles for begge køn. Denne shampoo vil samtidig give dig en fornemmelse af fornyet styrke, så du kan tage enhver udfordring, livet måtte bringe dig!

Hvordan vil denne shampoo hjælpe mig?

HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo er en shampoo, der hjælper både mænd og kvinder med at forhindre hårtab og genvinde deres ungdommelige, lækre hår. Næsten 15 millioner mennesker lider af hårtab eller hårudtynding på et eller andet tidspunkt og efter årtier af forskning har HairGenesis udviklet en shampoo, der forsøger at forynge dit hår, så der ikke længere er behov for at prøve at skjule en tilbagegående hårgrænse!

Hvordan virker produktet?

Denne shampoos naturlige blanding af ingredienser er blevet omhyggeligt designet til direkte at målrette hårsækkene og bedre at levere den aktive formel gennem hovedbunden og blodet. Hårfollikelbetændelse er en hovedfaktor for hårudtynding og HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo rammer kernen af problemet med at reducere denne betændelse.

Hvordan bruger jeg denne shampoo?

For at sikre, at du giver dit hår den maksimale mulighed for at helbrede og vokse, skal du benytte HairGenesis Trichoceutical Revitalising Shampoo tre eller fire gange hver uge sammen med HairGenesis Trichoceutical Maximum Strength Oral Tablets og HairGenesis Trichoceutical Activating Serum. Shampooen fungerer på samme måde som enhver anden shampoo; De følgende trin beskriver den bedste måde at bruge denne shampoo på og opnå de bedste resultater:

 • Gør alt dit hår vådt med lunkent eller varmt vand.
 • Brug pumpen til at få en mindre mængde shampoo i hånden.
 • Påfør shampooen til hele dit hår og sørg for, at det er spredt over alle dele af din hovedbund.
 • Skyld shampooen ud med lunkent eller varmt vand.

Ingredienser

Denne shampoo består af specifikke naturlige ingredienser blandet ved hjælp af helt ny teknologi til at fremme hårgenvækst og hæmme hårtab. Den uovertrufne formular indeholdt i shampooen placerer den langt foran alle sine konkurrenter, da den er naturlig og stoffri. Nøgleaktive ingredienser er angivet nedenfor:

Lysin er et stof, som øger calciumoptagelsen - derved øges produktionen af kollagen. Kollagen står for den primære struktur af hårsække; At øge produktionen af kollagen hjælper med at hæmme hårtab og fremme væksten.

Pygeum africanum er et afrikansk træ med mange afhjælpende egenskaber i sin bark. Pygeum har vist sig at blokere DHT. DHT er et stof, der skader hårvæksten og hårsækkene meget.

Aften primula olie er en næringsrig olie ekstraheret fra aften primula planten. GLA, et bestemt næringsstof i olien, er mest gavnligt for hårtab, da det hjælper med at opretholde en sund vækst og udvikling af hår.

Nedenstående er den komplette liste over de tilsatte ingredienserne i denne shampoo:

Vand, natrium Laureth Sulfat, Lauramid MEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydroliseret Triticum Vulgare (Hvede Biotin), Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposomphosphatidylcholin), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Carnitin , lysin, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, natriumhyaluronat (Glucosaminoglycaner), beta-cyclodextrin, dimethylisosorbid, Polysorbat 60, D3-vitamin Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 sorbitanlaurat), PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Borago officinalis (Borage) Seed Oil, pygeum africanum (African Bark) Ekstrakt, piperita (pebermynte) Leaf Oil, FDC Yellow #5, FDC blå #1, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Sorbinsyre.

Videnskabelig undersøgelse

Hårudtynding er et stort problem med en stadig større efterspørgsel efter behandlinger. Nylige undersøgelser af forskellige lægemidler og andre metoder har gjort det muligt for HairGenesis at lære årsagerne bedre og derfor finde naturlige ingredienser, der har til formål at hjælpe med hårtab.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev