Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Shampoo mod Hårtab

222 ml Shampoo | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

Oversigt

HairGenesis® Shampoo mod hårtab er udviklet med Tricoceutical-teknologi, som er en patenteret blanding af vitaminer og antioxidanter skabt med det formål at give mænd og kvinder med tyndt, fint hår et ekstra supplement til at nære og beskytte håret. Denne hårtabsshampoo er med sine naturlige ingredienser som guargummi og savpalme skabt til at give håret fylde, rengøre snavs og fedt ud af håret samt understøtte en sund hårvækst for mænd og kvinder, der har problemer med hårtab.

  • Til fint og tyndt hår
  • Styrker, beskytter og fugtgiver
  • Velegnet til mænd og kvinder
  • Med guargummi og savpalme
  • Shampoo mod hårtab
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Klinisk bevist
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er HairGenesis Shampoo mod Hårtab?

Denne shampoo fra HairGenesis er et specielt hårplejeprodukt designet med det formål at booste din naturlige hårvækst. Shampooen er udviklet på baggrund af en unik formel bestående af hårplejeteknologi, grundig forskning og planteekstrakter. Med denne shampoo får du et produkt til hårtab ideel til både mænd og kvinder, der gerne vil have hjælp til at håndtere tyndt og fint hår. Shampooen stimulerer hårsækkene, og skal bruges i din ugentlige hårvask-rutine, så den blidt renser og nærer dit hår, og efterlader det fyldigere, tykkere og mere skinnende med en fornyet styrke og livskraft.

Nøgleingredienser

Anvendelse

Brug shampooen tre til fire gange om ugen. Påfør en tilstrækkelig mængde shampoo i vådt hår (afhængigt af længde) og masser forsigtigt ind i hovedbunden med fingerspidserne. Lad shampooen sidde i håret i 1-2 minutter for at give de aktive ingredienser mulighed for at blive fuldt absorberet og skyl derefter med varmt vand. Brug 1-2 gange om ugen. For at få mest muligt ud af denne aktive shampoo anbefaler vi, at du bruger den sammen med det fulde HairGenesis®-sortiment, især hårolien, balsam og kosttilskuddet.

Denne shampoo mod hårtab er klinisk testet og fremstillet af naturlige ingredienser og planteekstrakter, så den er sikker til både kort eller langvarig brug af både mænd og kvinder. Før første brug anbefaler vi, at du læser hele ingredienslisten igennem for at tjekke for personlige allergier. Produktet er kun til udvortes brug og til personer over 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Natrium Laureth Sulfat, Lauramide MEA, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyseret Triticum, Vulgare (Hvede Biotin) Protein, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr-Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposom Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Carnitine Lysine, Thioctic Syre (Alpha Lipoic Syre), Camellia Sinensis (Grøn Te) Blad Ekstrakt, Natriumhyaluronat (Glycosaminoglycans) Beta Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbat 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Macadamia Glycerides (Macadamianød Olie Ester), Borago Officinalis (Borage) Frø Olie, Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikansk StjerneGræs) Ekstrakt, Piperita (Pebermynte) Blad Olie, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Opbevaring

Vi anbefaler, at du opbevarer HairGenesis Shampoo mod Hårtab et tørt sted uden direkte sollys, da det ellers kan have en negativ påvirkning på produktets effektivitet. Derudover anbefaler vi, at den kun skal bruges som supplement til behandling af hårtab hos mænd og kvinder.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bruger sammen med balsam, og den er ikke anderledes end nogen anden shampoo at bruge, men mit hår ser tykkere ud og jeg tror det vokser hurtigere end det plejer at gøre

S Sarah
Bekræftet køb

Fungerer godt til at vaske mit hår, og det føles tykkere.

L Lone
Bekræftet køb

Elsker shampooen men den er svær at finde i Danmark.

B Bolette
Bekræftet køb

Virkelig dejligt produkt. Jeg bruger det ofte og vil anbefale det til mine venner, hvis de står i samme situation som mig og gerne vil have tykkere hår.

L Lin
Bekræftet køb

Dejlig duft og konsistens - som en dyr shampoo. Det er en bonus, at den hjælper mod tyndt hår.

S Stephanie
Bekræftet køb

Virker godt!

L Lis
Bekræftet køb

Jeg er glad for HairGenesis-serien, og det her produkt er også en yndling.

K Karlotta
Bekræftet køb

En smule dyr, men jeg synes, den er pengene værd.

S Sofie
Bekræftet køb

Mit hår er blevet mere fyldigt. Tak!

K Kristine
Bekræftet køb

Både min mand og jeg bruger shampoo'en, og vi er glade for det!

H Hanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide