FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårfjerning – Gode råd

Vi ønsker alle en smuk hud uden hårvækst på diverse steder af kroppen. Spørgsmålet er om man er på udkig efter kort- eller langsigtede løsninger til hårfjerning, da enhver metode til at fjerne hår både har sine ulemper som sine fordele.

Hvordan fjerner man hår på en effektiv måde?

Hvordan fjerner man hår på en effektiv måde?

Hvilke metoder skal man bruge til at fjerne uønsket hårvækst?.

Vi ønsker alle en smuk hud uden hårvækst på diverse steder af kroppen. Spørgsmålet er om man er på udkig efter kort- eller langsigtede løsninger til hårfjerning, da enhver metode til at fjerne hår både har sine ulemper som sine fordele.

Brug af skrabere hører blandt de mest traditionelle måder at fjerne hår på. Vi har alle gjort brug af dem på et eller andet tidspunkt, og mange bruger dem stadig til at fjerne hår. De fleste mænd og kvinder der ønsker at komme af med uønsket hår, har formentlig allerede prøvet en hel vifte af metoder til at løse problemet. Nedenfor kan du læse om en række ulemper og fordele ved de forskellige hårfjerningsmetoder.

Barbering

I gennemsnit barberer 75 % mænd deres ansigt hver dag. Mange oplever ubehag ved barberingen, men overvejer sjældent alternative metoder til at fjerne hår fra deres ansigt. Hudirritation, indgroede hår og udslæt er almindelige bivirkninger af barbermaskinebehandling som forværres af de frustrationer, der opstår ved at skulle gentage proceduren hver dag, da håret gror ud igen øjeblikkeligt. Barbering af hår på overlæben og hagen er ikke det eneste problem. Mange mennesker forsøger også at fjerne hår fra området mellem deres øjenbryn, der forårsager pinlig vækst af det såkaldte monobryn. Ansigtsbarbering anbefales især ikke til kvinder da deres ansigtshud er mere følsom og kan blive beskadiget af en barberkniv.

Hårfjerning med skraber

Hårfjerning med skraber

Vidste du at man kan mindske klø og irritation ved at bruge gelé inden man foretager barbering med skraber? Alternativt kan man også bruge sæbe eller balsam. Det er vigtigt at huske, at når man fjerner hår med skraber, så skal man sørge for at barbere oppefra og ned for at undgå sår eller uskønne indgroet hår. Efter barbering med skraber bør man bruge en fugtighedscreme så man undgår røde knopper og kløen. Fordelen ved at bruge skraber er at det er nemt at udføre, og man behøver ikke at sætte alt for langt tid af til barberingen. Ulemperne kan til gengæld være mange. For det første er chancen for at dine hår vokser tykkere ud, rimelig stor. Desuden gror hårene også forholdsvist hurtigere når man bruger skraber, og man kan næsten ikke undgå indgroet hår og røde knopper.

En anden metode til hårfjerning er voksning som gør, at dine hår bliver revet ud med roden, og du kan være hår-fri i længere tid. Ulempen ved denne form for hårfjerning er at det gør afsindigt ondt at foretage en voksbehandling. Desuden kræver det en særlig teknik, og derfor vælger mange at få det lavet hos en professionel klinik.

Kan jeg sikkert fjerne hår fra mit ansigt uden barbering?

Hvordan kan du fjerne hår fra dit ansigt og opnå sikre og varige resultater? Dit ansigt er den første ting folk vil bemærke, når de kommer i kontakt med dig. Det er svært at føle sig tryg hvis andre ser din uønskede ansigtsbehåring. Du nikker sikkert genkendende til at have haft en pincet i hånden, selvom du godt ved at de hår, du trækker ud, bare vil vokse tilbage – mørkere og stærkere. Heldigvis er der mere end én måde at fjerne hår fra dit ansigt på, og med brugen af moderne teknologi, kan du slippe af med problemet én gang for alle.

Voksbehandling

Voksbehandling

Mange kvinder prøver voksning til at fjerne hår fra deres ansigt. Det er forholdsvist billigt, man slipper for selv fint hår, og resultaterne kan vare op til tre uger. Før man bestiller tid hos en kosmetolog, bør man vælge de kvalificerede som bør holde niveau 2 eller 3 Award i Voks-Teknikker (QCF eller NVQ). Vælger man selv at gøre det, bør det planlægges omhyggeligt. Hårene skal være mindst 1/4 lang idet vokset ellers ikke fanger dem. Man bør prøve det ad på et lille område af fx sin arm først, for at få en fornemmelse af det først. Ansigtet bør renses helt for make-up før anvendelsen for at undgå irritation efterfølgende. Nogle eksperter fraråder voksbehandling af overlæben da det er et meget følsomt område, hvilket betyder at en forkert bevægelse kan efterlade dig med grimme ar.

Blegning

Snarere end at fjerne ansigtshår med pincetter forsøger mange mennesker sig ad med blegning. Det er den eneste helt smertefri metode til rådighed, men desværre er det langt fra problemfrit. Mange prøver at anvende blegemiddel derhjemme i håb om at fjerne hårvæksten. Men da blegning ikke fjerner hår, vil ens ansigt ikke være helt glat, og håret vil stadig være synligt i skarpt lys. Før du forsøger blegning, skal du overveje din hudtype, så tykkelsen eller længden af hårene ikke har påvirkning på resultatet. Vær sikker på at teste produktet på et lille plaster på huden, før du bruger det for at undgå en allergisk reaktion eller midlertidig misfarvning af huden.

IPL og Laser Technology

IPL og Laser Technology

Intenst Pulserende lys (IPL) er en teknologi til hårfjerning, som bruger højintensive Xenonlygter til at brænde hårsækkene. Denne behandling kan være et effektivt middel til permanent hårfjerning i hjemmet. Laserteknologi fungerer på samme måde som IPL medmindre den er rettet mod mørkt stof (melanin) i hårsækkene. Begge procedurer skal gentages for at give resultater, og for mange mennesker viser dette sig at være en dyr måde at fjerne hår. Omkostningerne kan minimeres hvis du udfører behandlingen derhjemme, snarere end ved bestille tid på en skønhedssalon. Risikoen for ikke at gøre det korrekt er dog dermed også større.

Elektrolyse

Kun en uddannet terapeut kan bruge elektrolyse til at fjerne hår. Resultaterne er permanente og kan opnås inden for et par sessioner. Under proceduren sættes en fin og fleksibel nål ind i hårsækkene og efterfølgende tilsættes en lille mængde strøm. Dette ødelægger den nedre del af folliklen, og hårvækst standser i fremtiden. Elektrolyse kan skade den følsomme overlæbe, hvor der er flere nerveender end på andre dele af kroppen, og nogle finder behandlingen lidt smertefuld og dyr, men det er en yderst effektiv hårfjerningsmetode.

Gode produkter til at gøre hårfjerningen bedre

ShytoBuy tilbyder gode og effetive produkter til at gøre hårfjeningen mere behagelig, flot og holdbar.

Skin Doctors Hair No More: Er en inhibitor spray, som giver en effektiv permanent reduktion af fremtidig hårvækst, så du ikke skal have besværet med at barbere dig hver anden dag. Denne spray kan holde hårvækst på afveje i op til flere måneder af gangen. Ved brug af planteekstrakter kan hair no more "kvæle" hårrødderne for en periode.

Skin Doctors Hair No More kommer også i et komplet hjemme kit, som indeholder en hårfjerningsmousse, fugtighedscreme og en inhibitor spray. Dette komplette kit giver dig de bedste vilkår for at reducere hårvækst, så du slipper for besværet med at barbere dig hver anden dag. Ligeledes vil du opleve en fremtidig hårvækst som er blødere og mere lyse hårstrå.

Skin Doctors InGrow Go: er en spray til at reducere fremkomsten af ingroede hår, røde knopper, skægpæst og kløe. Denne spray er ideel til hårfjening på hele kroppen, og forhindre de synlig grimme knopper og udslæt efter babering.

CC After Depilation Gel: er en gele som anvendes efter hårfjerning. Denne er udviklet til at blødgøre huden og recudere irritation , rødme og kløe efter barbering.

Skin Doctors Hair No More Skin Doctors Ingrow Go CC After Depilation Gel
Resultater
  • Forhindrer ny hårvækst
  • Fugtgivende og skånsom mod huden
  • Smertefri og helt uden ubehag
  • Reducere og eliminerer indgroede hår
  • Mindsker røde knopper og skægpest
  • Fjerner død hud og fremmer et sund og frisk udseende
  • Blødgører huden efter barbering
  • Beroliger og køler de irriterede områder
  • Desinficerende
Type Spray Lotion Gel
Bivirkninger Ingen registeret Bør ikke anvendes på beskadiget hud og sår Ingen registeret
Anvendelses tidspunkt Daglig basis Anvendes efter hver barbering Påfør efter barbering
Pris 109,00 kr. 139,00 kr. 209,00 kr.
Læs mere.. Køb nu Læs mere.. Køb nu

Del med