Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Hjælp til bekæmpelse af indgroet hår, byld og infektion

Hvad er indgroet hår, hvem rammer det og hvad er symptomerne på det? Mange mennesker plages af indgroet hår, som resulterer i stor smerte, dannelse af byld, knopper og rødmen. Her kan du læse hvad indgroet hår skyldes samt små hjælpelige tips til hvordan du kan lindre symptomerne på indgroet hår.

Oplever du problemer med indgroet hår, som resulterer i dannelse af byld, betændelse, rødmen og kløen? Du er langt fra alene. Indgroet hår er et problem som rammer et stort antal kvinder og mænd. Mange kvinder oplever symptomerne af denne lidelse på benene, under armene og ved bikinilinjen. Mænd oplever typisk symptomerne i ansigtet. Men hvorfor rammes så mange kvinder og mænd af denne ubehagelige lidelse og er der nogle behandlinger mod indgroet hår. Læs med her.

Hvad er indgroet hår egentlig?

Indgroet hår er et hår som vokser indad. Håret vokser tilbage i hårsækken eller vokser skævt i hudoverfladen, i stedet for at vokse ud på almindelig vis. Et andet problem med indgroet hår opstår, hvis håret bliver lukket inde i hårsækken og således ikke kan gro ud. Begge årsager til indgroede hår kan skabe store ubehageligheder for den der rammes. Problemet opstår typisk efter barbering eller voksbehandling, såvel som hvis man har tildens til at gå i meget tætsiddende tøj. Hvis du oplever rødmen, dannelse af byld eller betændelse kan det godt være et tegn på at du har problemer med hår der vokser indad. Typisk ses symptomerne på ben, armhuler, bikinilinjen og i ansigtet. Men reelt kan indgroede hår dannes på alle kropsdele og overflader, hvor der vokser hår.

Det er vigtigt at gøre noget ved problemet, da det, udover den store smerte og kløen, kan forårsage infektion og betændelse dannelse i hårsækken. Nogle mennesker har større tildens til at blive ramt af indgroet hår. Man siger at personer med kraftigt og krøllet hår har en større risiko for at blive ramt end personer med fint og glat hårstruktur.

Gode råd til at fjerne indgroet hår

Køb Skin Doctors produkter

Step 1: God hygiejne

Det er vigtigt at udskifte de gamle barberskrabere jævnligt. Den store synder til hårinfektion og dannelse af byld ved barbering og voksbehandling, skyldes ofte bakterieudsat udstyr. Ved at udskifte og rengøre dit hårfjerningsudstyr ofte, kan du minimere overførslen af bakterier til den nye barberet hud. Det er ofte en stor årsag til indgroet hår og røde knopper.

Step 2: Eksfolier din hud

Eksfolier det udsatte område som er ramt af indgroet hår. Skrub skønsomt det udsatte område, helst 1-2 gange om dagen. Ved at eksfolier din hud, kan du fjerne død hud og skidt, som kan forhindre håret i at vokse normalt ud. Det er vigtigt at du skrubber forsigtigt og skønsomt på huden, for ikke at irritere det udsatte område, byld, betændelse og infektion yderligere.

Step 3: Vask det udsatte område

Inden du anvender gavnlige produkter mod dit indgroet hår, er det vigtigt at området er rent og optageligt for de gode ingredienser som produktet kan tilbyde dig. Ved at ligge et varmt og let-våd klud eller håndklæde om det område der er plaget af indgroet hår, kan du bløde huden op samt at åbne dine porer, således at området er mere optagelig for det efterfølgende plejende og lindrende produkt.

Step 4: Anvend et godt produkt til at behandle dit indgroet hår med

På trods af det store antal af kvinder og mænd som oplever og udsættes for indgroet hår, er det desværre ikke mange udbydere af behandlingsprodukter til genen. Et af vores kunders favoritter er Skin Doctors InGrow Go™ som er specielt udviklet til at lindre og udrydde indgroet hår, herunder byld dannelse, knopper, infektion og betændelse. Produktet indeholder gavnlige, men nænsomme stoffer som blandt andet Isopropylalkohol, som er bakteriedræbende samt porerensende. Produktet indeholder også Propylenglycol, som er fugtgivende og fugtighedsbevarende. Ydermere indeholder det Skin Doctors InGrow Go™ AHA, som anses som en af de mest effektive og kraftfulde metoder til at trænge ind i huden og reducere rødmen, knopper og hævelse.

Tilmeld nyhedsbrev