FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hjemme remedier mod ringorm

Læs med og få et overblik over de bedste remedier mod ringorm, som du kan finde i hver husholdning. Det er nemt, billigt og effektivt at behandle ringorm i hjemmet, og langt de fleste remedier, findes i hver husholdning. Da ringorm er af stor smittefare, anbefaler vi, at behandle ringorm hurtigt. Læs med her.

Hjemme remedier mod ringorm

Ringorm er en lidelse grundet svamp i huden. Infektionen er ekstremt smittende, og derfor er den også svær at slippe af med igen. De fleste læger vil efter diagnosen af ringorm anbefale håndkøbsmedicin. Ønsker du at vide mere om ringorm, kan du læse det her. Ønsker man at benytte hjemme remedier mod ringorm, findes her de mest effektive af slagsen.

De 5 bedste hjemme remedier mod ringorm

Hvidløg: Hvidløg er kendt for at have en utrolig god virkning mod ringorm og andre svampeinfektioner. Vi anbefaler at skære et fed hvidløg ud i tynde skiver, og placere det på det inficerede område. Spænd eventuelt hvidløget fast med en forbinding, og lad det sidde natten over. Tid er altafgørende når man forsøger at bekæmpe ringorm, så det er vigtigt at man vedligeholder behandlingen indtil alle symptomerne er væk. I og med at smittefaren er utroligt stor ved ringorm, er det vigtigt at være helt sikker på, at svampen er væk, inden man stopper behandlingen. Ellers risikerer man, at infektionen går i udbrud igen, hvilket gør dig nødsaget til at starte behandlingen forfra.

Æblecidereddike: Ikke nok med at det er en god ingrediens i salat og hjælper mod blodtryksproblemer, så hjælper eddiken også mod ringorm. Dyp noget vat i eddiken og placer vattet direkte på infektionsområdet 3-5 gange dagligt for 1-3 dage.

Te træ olie: Denne behandling er blevet benyttet af australiere i flere årtier. Te træ olie er en af favoritingredienserne i mange kosmetiske produkter såsom shampoo og hårolie. Derudover har olien en lang historie for at hjælpe sår, brændemærker og infektioner. Du kan bruge olien 2 gange om dagen ved at benytte et produkt der indeholder maksimum 50% te træ olie. Indeholder produktet mere, kan du blot opløse dette med vand indtil den passende mængde er nået. Du burde se betydelig forbedring efter cirka 4 uger. Det er vigtigt at rense huden og lade det tørre ordentligt før du påfører olien.

Eddike og salt: Behandlingen foregår ved at blande eddike og salt ligeligt og smøre det direkte på det inficerede område. Lad det sidde i 5-10 minutter hver dag i en uges tid. Efter cirka en uge burde du kunne se gode resultater.

Rå papaya: Rå eller grøn papaya kan ødelægge og fjerne gamle døde celler fra de ydre lag i din ud – der hvor svampeinfektionen gror og lever. Dine unge og raske hudceller forbliver uberørt og sunde. Dette er grundet de mange enzymer fundet i papaya, specielt enzymerne papain og chymopapain. Disse enzymer ødelægger og virker som et forsvar for virusser og svamp, samt virker mod inflammation og brændemærker.

De 3 bedste naturlige remedier mod ringorm

Foruden de ovenstående hjemme remedier, findes der flere naturlige remedier mod ringorm. De mest effektive er listet herunder.

Aloe Vera:Selvom Aloe Vera er mest kendt for at hjælpe på solskoldninger, så virker det ubeklageligt på svamp og andre hudlidelser. Påfør aloe vera direkte på infektionen, indtil udslettet forsvinder.

Lavendel Olie:Kører vi ned ad listen med naturlige behandlinger for ringorm, er lavendel olie en anden klassiker som virker mod svamp og andre hudlidelser. Lavender olien fungerer ligesom aloe vera. Fordelen ved lavendel olie er, at den ikke kun stopper svampen for at udvikle sig, men den dræber svampen og kilden hertil. Dette er yderst effektivt på lidelser som ringorm, fodsvamp og lignende.

Citrongræs te:Sidst men ikke mindst har vi citrongræs te. Drikker du et glas citrongræs te 3 gange dagligt nyder du ikke kun godt af teens gode smag, men du kan bruge de brugte tebreve til at lindre udslettet efter ringorm. Læg tebrevene på udslettet og lad det sidde i 5-10 minutter et par gange dagligt. Du skulle hurtigt se en forbedring i udslettet.

Andre interessante artikler