FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Julegave idéer til den der ønsker mere selvtillid og udstråling i hverdagen

Julepynt og dekorationer er fundet frem, festtøjet er ved at blive gjort klar og den sidste hånd lægges på at se så godt ud som muligt til højtidens fester. For nogen betyder det ekstra pleje af sig selv op til jul - en tur til frisøren eller en skønhedssalon, fokus på en diæt der hjælper med at bringe en glød frem i sund hud. Mange gør rigtig meget ud af at stråle i denne periode!

Når så julen er ovre, vender mange tilbage til hverdagens grå og kedelige udtryk. Men fortjener alle ikke at føle sig og se lækre ud hver eneste dag? At føle sig velplejet og lækker er ikke kun et boost til din energi og dit humør, det kan også fremme dit selvværd! Og hvilken gave er bedre end en gave der kan hjælpe den du holder af til at få mere selvtillid og få en livlig og skøn udstråling.

Derfor har vi samlet de bedste forslag til julegaver med dette formål - de er lækre og lette at anvende, og kan også bidrage med hjælp til hudpleje og hårpleje. Hvad mere kan man ønske sig?

Julegaver der bidrager til hudpleje

Til ham eller hende der elsker et eksklusivt bad - Hudplejepakke

Kender du en der elsker at tage lange varme bade, måske endda med skønsang til? Med denne pakke kan du bidrage til at deres bad også hjælper til at pleje deres hud - uden at de skal ændre synderligt på deres badevaner! De kan nu opnå en glødende og smidig hud, som er værdig til at festens centrum med!

Til ham eller hende der elsker en spa-oplevelse - Eco Masters Kombipakke

Hvis du holder du særligt meget af en, der er bekymret for alderstegn i huden, så kan dette være årets hit. Denne kombipakke er særligt sammensat til at hjælpe en aldrende hud. Den indeholder lækre serum med gode vitaminer og en dermaroller, som kan hjælpe en sund hud til at føles forfrisket og glødende.

Til ham eller hende der elsker selvforkælelse - Eco Masters Jaderulle med tilbehør

Blandt de heltstore hudpleje trends er jaderuller, som både kan bidrage med en lækker ansigtsmassage og pleje af huden. Brugen af denne kombipakke kan føles som at være på skønhedssalon, og efterlade brugeren både afslappet og med en hud der stråler. (Psst, hvis du kender en der bruger selvforkælelse til at stresse af, så er det her gaven!)

Plejeprodukter der giver dig selvtillid i hverdagen

Til ham eller hende der fortjener skinnende og blødt hår -Hairgenesis Kombipakke

Der er nu noget særligt ved sundt og velplejet hår. Det skinner lige det mere, og giver en lyst til at mærke på det - ja selv hvis det er en andens hår! Med klinisk dokumenteret teknologi kan Hairgenesis pleje både tyndt og skadet hår, og bidrage til at opnå hår som fra en film!

Til ham eller hende der fortjener at smile stort - Mysmile Kombipakke

Smil til verden og den smiler til dig! Du kender sikkert en, du synes har det dejligste smil, men så ikke selv er helt trygge ved det. Med Mysmile kombipakken kan du hjælpe dem til at elske deres smil, så det kan oplyse ethvert rum de træder ind i. For hvem fortjener ikke at bære rundt på et skinnende smil?

Til ham der fortjener en lækker hårpragt - Foligain til mænd

En flot hårpragt er super tiltrækkende og derfor et højt ønske for flere mænd. Denne kombipakke er den perfekte gave til manden, der er bekymret får sit hår og gerne vil pleje det - uden at skulle forvilde sig ud i indgreb og unaturlige løsninger. Hjælp ham ved at give ham naturlige produkter, der kan hjælpe både hårplejen og hans selvværd!

Der findes tydeligvis enormt mange uimodståelige julegaver, hvor du kan hjælpe dem du holder af med selvtillid og udstråling. Og mon ikke du fortjener at forkæle dig selv lidt også, så du kan nyde dit spejlbillede og smile til hele verden?

Del med