FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvad er elektrolyse?

Hårfjerning til specielt kvinder er utrolig populært og behandlingsmetoderne bliver flere og flere. I blandt disse er elektrolyse som foretages op klinikker af specialister. Læs og lær omkring elektrolyse her.

elektrolyse

Elektrolyse er en metode til at fjerne enkelte hår fra ansigt eller krop. Nutidens medicinsk elektrolyse udstyr ødelægger midten af håret med kemisk eller termisk energi vækst. Efter en meget fin sonde indsættes i hårsækken, håret fjernes med en pincet.

De fleste områder af kroppen kan behandles med elektrolyse, herunder øjenbryn, ansigt, mave, lår, bryster og ben. Der er generelt ingen permanente bivirkninger, men undertiden en midlertidig, svag rødmen af huden kan forekomme. Der er tre typer af elektrolyse: galvanisk, termolyse og blend.

Hår vokser i forskellige stadier: voksende, hvile og kastning. Fordi alle hår ikke er på samme stadier på et givet tidspunkt, er flere sessioner er nødvendige for at få håret i vækstfasen til elektrolyse hårfjerning til at være mest effektivitet ligesom laser hårfjerning.

Mange faktorer har indflydelse på hårvækst, så du bliver nødt til at vende tilbage flere elektrolyseanlæg besøg. Det samlede antal sessioner som er nødvendige for at fjerne hår permanent fra et bestemt område, vil variere fra person til person. De fleste kunder vender tilbage en gang om ugen eller hver anden uge efter behov. Men uønsket hår vil være væk for evigt, når en række behandlinger er færdig. Hver behandling varer mellem 15 minutter og en time

Elektrolyse er ikke smertefuldt. I de fleste tilfælde forårsager elektrolyse ikke meget ubehag. Moderne elektrolyse metoder har reduceret ubehag til en simpel snurren. Et aktuelt bedøvende creme kan anvendes i nogle tilfælde.

Fordele

  • Det har den bedste resultats liste. Elektrolyse har de bedste samlede resultater, mod enhver anden metode, i befri hår i lange perioder af tid-eller endda permanent.
  • Mange forskellige hår og hudtyper kan drage fordel. Fordi det ikke målrette hår pigment (farve) ligesom laser, men angriber hårsækken selv. Folk, der ikke er gode kandidater til laser kan stadig få elektrolyse.

Ulemper

Ulemper
  • Bøjede hårsække kan gøre elektrolyse hårfjerning hårdere. Forrige voks eller pincet kan gøre hårsækkene bøjet eller deform og få nålen til sværere at ødelægger hårsækken rod.
  • Der er behov for flere behandlinger. Du er nødt til virkelig være forpligtet til elektrolyse, fordi du får brug for overalt fra 15 til 30 sessioner, som vil tage op en betydelig mængde af din tid.
  • Hud kan blive misfarvet. Det er mest sandsynligt, at forekomme, hvis det forkert har gjort.
  • Det er kan være yderst dyr behandling.

Alternativer til elekrolyse

Alternativer til elekrolyse

Det bedste alternativ til elektrolyse er elektro lasere. Laserenheder kan bruges på både dem med lys hud og mørkt hår. Avancement bliver konstant gjort i laserteknologi for dem, der ikke passer lys hud/mørkt hår profil ved hjælp af en kombination af radiofrekvens og laser.

Hos ShytoBuy har vi Silk’n Glide Unisex som er betydeligt billigere end elektrolyse og som fungerer nemt og effektivt mod hårfjerning.

Det føles som en elastik "springer" mod din hud og giver en varme fornemmelse. Alle har deres egen tolerance over for smerte og ubehag. Grov, mørkt hår føles mere af brænde. Så en mands laser hårfjerning i skæg og overskæg område vil føle sig mere smertefuldt end en kvindes læbe, kinder eller hage. Lasere kan reducere hår op til 40% til 80%. Ansigts hår på kvinder er ofte lettere og finere end på kroppen, og dette hår kan ikke svare så godt til laseren, fordi den er rettet mod pigment (farve) i hårsækken. For at undgå smerten ved brug af elektro laser kan du med fordel bruge cremer til at tage den værste smerte efter en behandling, som gøre denne mere effektiv.

Hvad er forskellen på elektrolyse og elekto lasere?

Elektrolyse behandler hver hårsæk individuelt med en meget fin, engangsbrug, steril sonde til permanent ødelægger hårsækken evne til at gengive, og dermed udrydde hårvækst ved afslutningen af behandlingsforløbet.

Laser har en tendens til at behandle store områder af huden ved hjælp af en laser eller lys-baserede lampe, som væsentligt kan reducere en hårvækst, men ikke fjerne alle hår permanent. Det kaldes hår reduktion snarere end hårfjerning. Du kan med fordel udføre både elektrolyse og laser (eller IPL, som svarer til laser) da de to behandlinger kan arbejde godt sammen med hinanden i visse omstændigheder. Permanent hårfjerning med elektrolyse kræver længere behandlingsforløb, men resulterer i komplet, permanent fjernelse af alle hår.

Del med