FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvad man skal vide, før man benytter laser hårfjernelse

Hvis du ikke er tilfreds med at skulle barbere, plukke og vokse uønsket hårvækst, så kan laser hårfjerning være en mulighed værd at overveje. Laser hårfjerning er en af de mest almindeligt kosmetiske procedurer, som har hjulpet tusindevis af mænd og kvinder verden over. Men før du kaster dig ud i dette, lær her, mere om hvad du bør vide, før du benytter behandlingen.

Hvordan virker laser hårfjerning

Hvordan virker laser hårfjerning

Der er tre faser af hårvækst: aktiv, regression eller hvile, laser teknologien er designet til at behandle aktiv hårvækst. Lasere bruger pulserende lys til målrettet, at nedbryde og ødelægge melanin, hvilket er det der skaber pigmentet i håret. Det er derfor, det virker bedst på mørke hår. Efter 10-14 dage vil hårene falde ud. Det vil sige der er tale om en mere permanent løsning, men det endelige resultat ses først efter et par dage.

Fordele ved benyttelse af laser

Lasere er nyttige til at fjerne uønsket hårvækst fra ansigtet, ben, arme, underarme, bikinilinje, samt andre områder. At laser kan bruges til at fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen, er bare en af de mange årsager til, brug af laser til hårfjerning, er blevet så populært.

Præcision

Præcision

Lasere kan selektivt målrette; mørke og grove hår mens den omgivende hud forbliver ubeskadiget, af behandlingen.

Hurtig behandling

Hver impuls af laseren tager en brøkdel af et sekund og kan behandle mange hår på samme tid. Laseren kan behandle et område omtrent på størrelse med en tikrone hvert sekund. Små områder som overlæben, kan behandles på mindre end et minut, og store områder, såsom ryg eller ben, kan tage op til en time.

Forudsigelighed

Forudsigelighed

90% procent af alle patienterne har permanent hårtab efter et gennemsnit på 3-5 sessioner.

Hjemme behandling

Det er muligt at benytte laser behandling hjemme, når du har tid, på de områder du ønsker. ShytoBuy tilbyder et stort udvalg af hårfjernelsesprodukter, her i blandt tilbyder vi flere Silk’n laser produkter, til at afhjælpe dig, med uønsket hårvækst, til en god pris.

Gør det ondt

Alle lasere er forskellige, og alle mennesker har forskellige niveauer af smerte tolerance. De fleste synes ikke det gør ondt, de finder laserbehandling mere komfortabelt, end at benytte voks. Du vil måske føle lidt ømhed efter behandlingen, ligesom efter voksning.

Er behandlingen permanent

Du kan forvente at se en gradvis nedsættelse, af hårvæksten efter et par behandlinger. Hvis håret vokser tilbage mellem behandlingerne, vil der være mindre af det, samtidigt vil det være finere og lettere. Flere behandlinger kan være nødvendigt, ved behandling af fine og lyse hår, samt på hormonelt-kontrollerede områder, såsom området over overlæben eller hagen. De fleste er i stand til permanent at fjerne hovedparten af håret, men nogle gange kan det tage flere behandlinger. Håret kan potentielt vokse tilbage, da laserfjernelse ikke påvirker hvilende hårsække. Hormoner kan udløse hvilende hårsække, til at give aktive hårvækst, som derefter kan behandles med efterfølgende laserbehandling.

Forberedelse

Forberedelse

Hvis du har planer om at benytte laser hårfjerning, skal du begrænse plukning, voksning og elektrolyse, i seks uger før behandling. Det er fordi laseren er rettet mod hårrødderne, som midlertidigt er fjernet ved voksning eller plukning. Du bør også undgå solen i seks uger før og efter behandling. Solen gør laser hårfjerning mindre effektiv og gør det mere sandsynligt, at få komplikationer efter behandlingen. Du må ikke være på antibiotika, når du benytter laserbehandlingen. De kan forårsage virkelig dårlige reaktioner på huden. Du skal være stoppet på antibiotika, mindst to uger før du behandler. Du er nødt til at barbere, før du har din behandling. Dette gør det lettere for laseren at arbejde med hårene. Barber gerne natten før, for at undgå ekstra irritation på dagen for behandling.

Del med