FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*
Silk'n

Silk'n

Filtre

Type

Pris

1 kr. 999 kr.

Stjerner

Silk'n er et mærke som er verdenskendt for at udviklet sikre og effektive hjemme laser til hårfjerning siden 2006. Disse laser hårfjerninger er designet af eksperter inden for området for at sikre at forbrugeren stilles de bedste mulige vilkår for at fjerne uønsket hårvækst sikkert og effektivt. Silk'n er altid på forkant med den nyeste teknologi på området.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Hvad er Silk’n?

Silk’n er en del af ”Home Skinovations Ltd”, som er markedsleder inden for professionelle hjælpemidler til krops- og hudpleje til hjemmelig brug. Teamet bag Silk’n består af videnskabsmænd og ingeniører, hvis primære øjemål er at indføre innovative lys, lasere og LED-baserede løsninger, kendt fra professionelle saloner, ind på markedet til hjemmebrug. Silk’n produkter er købt af intet mindre end 1 million på verdensland, og har været vist på forskellige medier, tv-kanaler og magasiner. Årsagen til dens succes er, at produkterne rent faktisk holder hvad de lover og gør en stor individuel forskel. Silk’n har vundet stor indpas og anerkendelse ikke alene i Danmark, men i hele den vestlige verden, som den bedste hårfjerner til hjemmebrug. Udover en masse glade og tilfredse kunder, har Sill’n også vundet priser og awards, blandt andet for ”Årets Produkt – inden for hårfjerning” og ”Årets Produkt – inden for Anti-Aging”.

Årets produkt

Flash & Go vandt prisen som "Årets produkt" inden for hårfjerningsredskaber til hjemmebrug. Denne flotte og anerkendte award blev uddelt til Silk'n af NewBeauty i deres "Beauty Choice Awards", som blev offentliggjort i 2014. Årsagen til den fine pris, var at enheden effektivt kunne reducere hårvækst og give en silkeglat hår-fri hud.Bedste hudpleje produkt

Denne award vandt SensEpil XL ved en anerkendt messe i Canada. Silk'n SensEpilXL 65.000 blev anerkendt for sin evne til hurtigt og nemt at fjerne uønsket hår. I de sidste 27 år har denne award været den gyldne standard på verdensplan for forbruger-stemte innovation for mere end hundreder af mærker. Denne award er kendt for at give vejledning og kvalitetssikring til forbrugerne.

Hvorfor er produkterne så effektive?

Silk’n produkter er fast besluttet på kun at fremstille enheder af højeste kvalitet, af sikrest og mest effektive teknologier og værktøjer. Gennem årene er de blevet godt etableret på markedet og de vil uundgåeligt fortsætte af samme vej, ved forsæt at skabe produkter som efterspørges og tjener mænd og kvinders behov. Silk’n store succes startede med SensEpil som hurtigt tog verden med storm. Denne hårfjerningslaser tillod mænd og kvinder at opnå en silkeglat, jævn og hårfri hud uden at skulle besøge en dyr salon. Den anden fordel ved laseren er dens brugervenlighed og dens unikke design. Efter deres store succes med SensEpil blev Flash&Go introduceret. Flash&Go er tilegnet kropshår såvel som ansigtshår, og kommer i et lidt mere kompakt design end SensEpil. Hurtigt kom en forbedret og mere effektiv SensEpil XL 65000, på markedet, som kunne kunne tilbyde hårfjerning endnu hurtigere.

Silk’n produkter til permanent hårfjerning anvender stimulerne lysimpulser, som går ind og svækker håret naturlige vækstcyklus. Ved at svække vækstcyklusen betyder det at håret bremses i det behandlede område. Disse enheder benytter lignende teknologi som hos de professionelle saloner, men udviklet på en sådan måde, at de er sikre og let-anvendelig at anvende hjemme. Dette betyder at du udover at spare en masse penge på dyre salonbesøg, og kan gøre det når du har tid og lyst.

Hos ShytoBuy er vi stolte af at være leverandører af Silk’n og gennem vores år som forhandlere, har vi været vidne til utallige anmeldelser og succeshistorier, som vidner om hvor effektive disse enheder arbejder. Laser hårfjerning har vundet stor indpas de seneste år, og det samme har udbuddet af lignende enheder. Der er en årsag til at Silk’n på trods af billigere alternativer og enheder, fortsat øger sin kundekreds. Årsagen er at dette mærke holder hvad det lover, hverken mindre eller mere.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.