Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Silk’n Glide 50.000

Af: Silk'n

949 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Med Silk’n Glide 50.000 får dine uønskede hår ikke en chance! Den æblegrønne hårfjerningslaser indeholder intet mindre end 50.000 HPL impulser, som kan levere dig permanente hårfjerningsresultater, uden at skulle genopfylde og betale ekstra for nye lyspatroner. Den let-anvendelige brugerfunktion, giver dig mulighed for at ’flyve’ over din hud og således fjerne uønsket hår på sin vej. Silk’n Glide 50.000 er et perfekt valg, hvis du ønsker et hårfrit, silkeblødt resultat hurtigt og let.

 • Oplev en reduktion af uønsket hår på 50% efter 3-5 behandlinger
 • Tilbyder 50.000 lysimpulser, der vil være nok til mange behandlinger
 • Ingen opfyldning af lyspatroner er nødvendig!
 • Fjerner uønsket hår ved blot at føre kontaktfladen over huden
 • Kan anvendes på sarte områder på krop og ansigt
 • Kan anvendes på en mærkere hudtone end tidligere modeller
 • 5 energi niveauer for 5 forskellige hastigheder
 • 2 års garanti
 • Fuld tilfredshed eller Pengene Tilbage Garanti!

Silk’n Glide 50.000 er ikke alene klinisk testet, men også utrolig sikker, nem og effektiv at anvende. Denne patenterede teknologi giver dig en laser hårfjerning som kan anvendes i dine hjemlige omgivelser, når du har tid og lyst. Bestil i dag og få endelig bugt med uønsket hårtab.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Silk’n Glide 50.000?

Det er en innovativ metode til at fjerne uønsket hår permanet. Denne laser hårfjerning kombinere en komfortabel og let-anvendelig glidende bevægelse, som gør hårfjerningen hurtigere. Enheden er designet i den hensigt at give samme professionelle resultater som i salonerne, men til hjemmebrug.

Netop ved at anvende en sikker HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi, kan du opnå samme langvarige resultater, som ved professionelle klinikker.

Silk’n Glide 50.000 virker ved at udsende intensive impulser af lysenergi, der arbejder fokuseret på at deaktiver fremtidig hårvækst. Efter blot 6-8 korte behandlinger fordelt på et par ugers mellemrum, er du godt på vej til at skabe en silkeblød hud der holder.

Denne særlige enhed fra Silk’n serien tilbyder 5 forskellige indstillinger af lysenergi, for at tilpasse forskellige hudtype og hudfarve. I modsætning til tidligere modeller kan Silk’n Glide 50.000 anvendes på en mørkere hudtone end tidligere.

Virker det?

Silk’n Glide 50.000 er udover at klinisk testet, anbefalet af læger for dens effektive resultater. Denne laser hårfjerner kan anvendes på hele kroppen og ansigtet og levere permanente resultater. På grund af sit høje indhold af lysimpulser kan du anvende Silk’n Glide 50.000 til mange behandlinger. Faktisk burde der være impulser nok til at bekæmpe hårfjerning i flere år! Denne hårfjerningsmetode tilbyder hårfjerning, på en nem, bekvemt og sikker måde. Dens 3cms kontaktoverflade gør den egnet til mindre og mere følsomme områder på kroppen, såsom overløbe og bikinilinjen.

Hvad er HPL-teknologi?

Silk’n Glide 50.000 bruger HPL-teknologi. Denne teknologi er en patenteret form for laser hårfjerning, som anvender lysimpulser, som sikkert kan fjerne uønsket hår i eget hjem.

Den fungerer ved at forstyrre håret naturlige vækstcyklus, og stopper således nye hår i at vokse. De meget korte impulser filtrer lysenergi og varme til hårsækkene.

Varmen fra impulserne fokusere på pigmenteringen ved mærke hår og hæmmer håret i at vokse. Metoden er 100% smertefri, men tilbyder flotte resultater af høj kvalitet.

Hurtige behandlinger

Når du anvender Silk’n Glide 50.000 vil behandlingstiden variere alt efter hvilket område der behandles, såvel som hvilken hårtype du har. I gennemsnit vil denne laser hårfjerning udsende en impuls for hver 1,5-3,5 sekund, som vil give hurtige resultater. Du kan indstille enheden efter dine specifikke behov og hårtype. Det betyder at hvis du behandler i mere følsomme områder, kan du sænke lydniveauet og omvendt.

De fleste permanente resultater vil ses efter 6-8 behandlinger med ca. 2-4 ugers mellemrum på det behandlede område. Det vil betyde at Silk’n Glide 50.000 kan tackle dine problemer med uønsket hår, på en permanent og effektiv måde. Når du begynder at se resultater, kan du forebygge med behandlinger efter behov.

Hurtige resultater

Mange brugere oplever en 50% reduktion af hår på blot 3-4 behandlinger.

Silkeblød og glat hud er simpel! Resultaterne vil variere alt efter hår- type og farve, på det behandlede område, såvel som lysindstillingsniveau. Efter enhver vellykket behandling session, vil aktive hår blive tyndere og mere lyse, for herefter at være permanent fjernet.

Let at anvende

Silk’n Glide 50.000 laser hårfjerner har en glidende teknik, som gør behandlingerne let-anvendelig og effektive. Den kan indstilles fra 1-5 niveauer, alt efter hår- og hudtype. Denne indstilling gør maskinen endnu mere sikker. For de bedste resultater anbefales det at barbere det behandlede område før brug. Dette skaber en klar vej for lyset at nå frem til håret og hårsækkene.

Sikker at anvende

Silk’n Glide 50.000 laser hårfjerner er utrolig sikker. Den er klinisk testet, såvel som anbefalet af læger og FDA-godkendt. HPL-teknologi bruger en brøkdel af den energi, som salon udstyr bruger, hvilket reducere risikoen for at skade din hud. Silk’n Glide 50.000 laser hårfjerner har også en indbygget hun sensor, der identificerer hud, der er for mørk at behandle. Enheden er også sikker for øjnene, da ingen lysimpulser vil blive udsendt, når enheden ikke er i nærkontakt med huden.

Hvad får jeg i min boks?

 • Silk’n Glide 50.000 enhed
 • AC-adapter
 • Brugsanvisning og manual (engelsk)


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Meget let og simpel at bruge. Jeg har brugt den 3 gange nu og mine hår ser væsentligt mindre synlige ud
 • * Hurtig service og levering. Produktet lever op til mine forventninger indtil nu
 • * Jeg bruger den til min ryg og resultaterne er meget gode og holder længe
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev