Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Forbindelsen mellem impotens og for tidlig sædafgang

I visse tilfælde er der en klar sammenhæng mellem impotens og tidlig ejakulation. Dette kan skyldes en række årsager, men mest almindeligt skyldes det angst. Det er også den mest almindelige årsag til at mange mænd lider af præstationsangst pga. dårlige oplevelser med for tidlig sædafgang, hvor netop angsten faktisk gør at han ejakulerer for tidligt.

Præstationsangst

Præstationsangst

I visse tilfælde er der en klar sammenhæng mellem impotens og tidlig udløsning. Dette kan skyldes en række årsager, men mest almindeligt skyldes det angst. Det er også den mest almindelige årsag til at mange mænd lider af præstationsangst. F.eks. kan dårlige oplevelser med for tidlig sædafgang gør, at man i frygt for at komme for tidligt ejakulerer for tidligt.

Angstniveauet kan stige yderligere og kan i mange tilfælde forårsage impotens også kaldet Erektil dysfunktion. Det samme gælder den anden vej rundt hvor manden lider af impotens, som resulterer i at angsten stiger, hvilket gør at impotens bliver værre i og med at tidlig sædafgang bliver en del af symptomerne.

rejsningsproblemer

Fokusér på dig selv

Indtil du får kontrol over symptomerne, skal du vedtage en mere egoistisk holdning under sex. Glem alt om hvorvidt du er hård nok eller varer længe nok. Tag kontrol over din krop og forsøg at slappe af. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at koncentrere dig om din vejrtrækning, tage dybe indåndinger - vejrtrækning bliver naturligvis hurtigere under sex, men hold det dybt, og husk at udånde fuldt ud såvel som at inhalere. Følg dit eget tempo – fortrinsvist langsomt – og tænk mere på de følelser, der er behagelige snarere end selve sex-udøvelsen. Hvis du kan tænke på det i form af at være en simpel øvelse til at holde dig i form, er det endnu bedre. En anden mental tilgang skal midlertidigt vedtages for at bryde den onde cirkel af angst og for tidlig sædafgang.

Dette kan i nogle tilfælde forårsage et problem med din partner. For eksempel kan din partner tro at du mangler lidenskab eller ikke er særlig interesseret. Du kunne måske sige til din partner "Jeg er mere end begejstret, og jeg vil gerne tage min tid." Dette vil normalt blive taget som noget positivt. Hvis du er sammen med en langsigtet partner, kan du være mere åben og detaljeret omkring hvad der foregår. Du kan med fordel læse mere om hvad impotens er og finde løsninger og behandlinger til dette.

Naturlige løsninger

Du kan yderligere øge dine chancer ved tage nogle plantestoffer med VigRX til at åbne blodkarrene til lysken. Dette er naturligvis en hjælp, hvis du lider af rejsningsproblemer, men hvad mange mænd ikke indser er, at det hjælper også mod for tidlig sædafgang.

Vi har også produktet Viaman Delay Spray mod for tidlig sædafgang, som virker lidt bedøvende på den penis, så du kan få den kontrol tilbage, som du har brug for, for at nyde længere og mere intens samleje.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med