Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Resultat ved brug af Jes-Extender

Der findes en bred vifte af muligheder i ønsket efter at få en større penis. Men hvad er mest effektivt, hvordan måles de og vigtigst af alt, hvad er deres resultat. Se Jes-Extenders muligheder, resultat og anmeldelse i artiklen her.

TV3 har for nylig genudsendt et afsnit fra den omtalte engelske tvdokumentar ”Extreme Male Beauty”. Her følger man journalisten Tim Shaw i den uendelig jagt efter det perfekte mandlige udseende. I andet afsnit af denne dokumentar forsøger Tim Shaw sig med at få en større penis og forsøgets resultat taler for sig selv, særligt med dansk produceret Jes-Extender.

Fokus på penis forstørrelse

Der er er et stigende fokus på ens udseende, herunder hvordan man fremstår i forhold til omverden, men i ligeså høj grad også hvordan man fremstår for sig selv. Ønske om at få sig en større penis bliver mere og mere udbredt. Men hvorvidt dette ønske kan opfyldes og med hvilke resultat, forsøger Tim Shaw nu at belyse. Tim Shaw eksperimenterer med en bred vifte af øvelser, produkter og piller, som alle hævder at skulle kunne gøre hans penis længere og større. Produkternes resultat er vidt forskellige, men særligt ét produkt skiller sig ud af mængden og giver et udfald som de andre ikke leverer: Jes-Extender.

Jes-Extender er en dansk virksomhed med ekspertise i at udvikle og producere penis forstørrer som distribueres til dele af hele verden. Jes-Extender ligger stor vægt på, at de resultater og informationer som de fremstiller er baseret på intensiv undersøgelse og løbende tests. På den måde får kunden en ærlig og informativ resultat oversigt, i stedet for fiktive sandheder, som er baseret på ikke påviste observationer.

Jes-Extender resultat og anmeldelse af Tim Shaw

For at undersøge, hvorvidt Jes-Extender kan være løsningen på ønsket om en større penis, kaster Tim Shaw sig ud i et forsøg med produktet. Resultatet efter blot 2 uger viser en væsentlig forskel. I løbet af test-perioden, 2 uger, har Jes-Extender givet et resultat på hele 1,25 cm i længden og penis omkreds har også en synlig effekt.

Forsøget har fået meget opmærksomhed i medier verden over og flere nysgerrige reporterer og journalister springer med på bølgen og anmelder Jes-Extender og dens resultat. Blandt andet Jonathan Ross fra BBC, som får indfriet sin nysgerrighed, af produktets brugbarhed og anvendelse.

Hvorfor en model skal jeg vælge?

Specifikationer Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Kassetype Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Instruktions DVD
Komfortstrop 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespude 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlængelsesstave 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøglesæt
Beskyttelses Gaze
Velkrostrop 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 2 år Livstid
Pris 1,295.00 kr. 1,349.00 kr. 1,595.00 kr. 1,799.00 kr. 1,899.00 kr.
Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med