Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Første billede for Jes Extender

Jes Extender

Filtre

Pris
1,298 kr.8,800 kr.
Score
 
Sorter efter
Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold Jes Extender Platinium
1.295,00 kr 1.349,00 kr 1.595,00 kr 1.799,00 kr 1.899,00 kr 8.799,00 kr
Jes Extender Light Jes Extender Regular Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold Jes Extender Platinum
Kassetype Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni Mørk Mahogni
Komfortstrop 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk
Beskyttelsepude 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlængelsesstave 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøglesæt
Beskyttelses Gaze
Velcrostrop
Garanti 1 år 2 år 2 år 5 år Livstid Livstid
Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere

Jes-Extender til effektiv penisforstørrelse

Jes-extender blev oprindelig brugt til at hjælpe mænd igennem en operation eller posttraumatisk stress, men blev senere hen fundet egnet til at kunne hjælpe den almindelig mand med at få en større penis. Danske stifter Jes Bech Müller har lavet mange forskellige variationer, størrelser og typer af den populære penisforlænger, for effektivt at kunne hjælpe mænd fra hele verden, uanset deres situation og behov, med at få en større penis. Det var den første penisforlænger på markedet, som gjorde brug af den innovativ trækkraft teknologi til gøre penisforstørrelsen effektiv og permanent.

Teknikken bag Jes-Extender penisforlænger?

Denne penisforlænger anvender trækteknologi, som benytter kroppens naturlige potentiale til at vokse og udvide sig. Det kan sammenlignes lidt med at træne armmusler igennem vægttræning i motionscentreret. Jes-Extender penisforlænger arbejder på samme måde, bare i penismusklen. Metoden er 100% naturlig, smertefri og uden bivirkninger. Lang over en halv million enheder af forlængere er blevet solgt på verdensplan og antallet er stejlt stigende. Er du en af de mange mænd, som ønsker at få en større penis, så er det bestemt værd at kigge på vores store udvalg af Jes-extender.

Jes-extender kan ikke alene anvendes til at få større penis, men kan også anvendes til at udrette en skæv eller krummet penis, også kendt som Peyronies syndrom. Dette er kendt som en mild krumning af penis. Denne lidelse er ikke livsstruende, men det kan være smertefuld og pinligt for den person som plages af det. Jes-extender penisforlænger kan således bidrage til at rette penis krumning for forlænge skaftet af penis.

Hvilken forlænger skal jeg vælge for få en større penis?

Jes-extenders udvalg rækker sig fra Light-versionen til Guld-versionen. Disse penisforlænger leveres med et stort udbud af ekstraudstyr, så din oplevelse med forlængeren bliver så effektiv og behagelig som muligt. Du kan læse mere om hvad hver enkelt penisforlænger indeholder samt hvordan den gør din penis større, ved at trykke separat på det ønskede produkt.

Selvom det kan være lidt akavet at bære Jes-extender, er den designet, således at du kan bære den diskret under tøjet, så det kun er dig der er klar over at du anvender den. Vi er klar over at kan være et følsomt emne at være utilfreds med sin penisstørrelse, men du er ikke alene. Vi respekterer din diskretion og derfor bliver din pakke fra ShytoBuy leveret diskret uden beskrivelse af pakkens indhold eller afsender. Så du skal ikke holde sig tilbage, hvis du gerne vil have en større penis.

Jes-extender tilbyder også en ekstra udstyr til din penisforlænger, så du kan gøre dit resultat så effektivt så muligt. Du kan se udstyret ved at gå ind på de enkelte produktsider og blot trykke på den blå knap ’Reservedele’.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev