Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Jes Extender Penisforlænger

Apparat | Komfortabelt, diskret & let at bruge

Oversigt

Oprindeligt designet af en plastik-kirurg til sine patienters brug efter penis-operationer er Jes Extender den højeste standard inden for penis produkter og har været det siden lanceringen i 1995. Tag ikke fejl, dette produkt er seriøst når det kommer til at hjælpe mænd, som er klar til at arbejde med deres længde og tykkelse. Med mænds behov og ønsker i mente, har Jes gjort brug af deres revolutionerende videnskabelige kundskaber og medicinske metoder, for at give enhver mand med et ønske om mere maskulin stolthed en ny fremgangsmåde.

  • Højeste standard indenfor mandlig forbedring
  • Mere end 20 års erfaring og viden
  • Videnskabeligt undersøgte metoder
  • Tusindvis af tilfredse kunder over hele verden
  • Op til livstidsgaranti og 16 dele
  • Materialer af 100% medicinsk kvalitet
  • Komfortabelt, diskret og let at bruge

  • CE-certificeret
  • ISO
:


Metal

1929 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Større er bedre

Større er bedre

Især et organ har siden tiden begyndte, været et symbol på styrke, magt og virilitet - så det er ingen overraskelse at mænd længe har koncentreret sig som deres mest maskuline dele. Den repræsenterer mere end blot at give sig selv eller sin partner nydelse, den repræsenterer maskulin selvsikkerhed, petens og den dybeste personlige energi. Der er derfor selvfølgelig nogle mænd der vil finde dem selv utilfredse med hvad naturen har givet dem. Dette kan påvirke alt fra selvsikkerhed på arbejdspladsen til succesen i at sikre en romantisk og intim partner. Selvom de mænd der bekymrer sig, som regel er inden for de normale størrelser, vil der altid være nogle som leder efter nye, og nogle gange risikable metoder til at få de ændringer de ønsker.

Trække metoden

Trække metoden

Læger og det videnskabelige miljø har anerkendt en metode som hjælpsom når det kommer til at udbedre den usikkerhed der hænger sammen med en lille manddom eller utilfredsstillende form; nemlig extendere der gør brug af trækning. Denne kraft, den gradvide tilførelse af spænding på det valgte område, udnytter kroppens naturligt opstående fænomen, cytokinese. En jævn, strækkende bevægelse som påføres den pågældende kropsdel, har til mål at få celler til at dele sig og multiplicere, hvilket medfører udviklingen af nyt væv.

Ydermere, er der utrolige undersøgelser bag dens specifikke brug på det mandlige organ, og flere studier end man kan forestille sig. Invasive, risikable procedurer og enheder er blevet gjort unødvendige af resultaterne fra disse undersøgelser. Den vigtigste af disse er nok at British Journal of Urology har skrevet at extendere med trække-effekt repræsenterer den eneste bevis-baserede teknik udover operationer, når det kommer til at forbedre mandlig længde. Mange mænd har endda fundet dem hjælpsomme til at udrette Peyronies, eller krummerik som det kaldes i folkemunde. Derudover har et selvstændigt studie fundet frem til at

Den utrolige Jes Extender

Med tyve års erfaring i at tilfredsstille mænd, er Jes Extenderen udviklet med den længe brugte trække-metode, som nu bruges til mandlige fysiske behov. Med dele der er af medicinsk standard og som kan øge kraften i extenderen som dine behov ændres, prioriteres komfort med særligt udviklede puder, så det er en mere behagelig oplevelse. Den gradvise trækning er perfekt udviklet til at passe netop dig og give dig den bedst mulige oplevelse.

Udtalelser fra mange af de mere end 100,000 kunder foreslår en øget følelse af selvsikkerhed og en mere nydelsesfuld oplevelse i soveværelset. Der er ingen konkurrenter som kan sammenlignes - kun Jes Extender kan tilbyde dig den kombinerede sikkerhed og styrke som ligger bag videnskabelige undersøgelser og høj kvalitet.

Medie omtale

Som et revolutionerende og spændende produkt på markedet, overrasker det ikke nogen at Jes Extender har fået meget opmærksomhed og agtelse fra populære medier. Den ses overalt, blandt andet på det legendariske Jonathan Ross show med Hollywood-stjernen Ewan McGregor. Den har også været anmeldt i en Channel 4 dokumentar, hvor journalisten Tim Shaw kunne fortælle at han øgede sin manddom med 1.2 cm på blot to uger.

Jes Extender og ShytoBuy: Et ekstraordinært samarbejde

Som en eksklusiv forhandler af Jes-udvalget fra starten af, har kun vi den viden og erfaring der kræves for at hjælpe dig med dette apparat af høj kvalitet. Vi forhandler den autentiske, ægte Jes Extender og tilbyder producentens garanti. Med hjælp tilgængelig både på telefon, mail eller chat, hvornår du end har brug for det, og ekstra dele tilgængelige, har du en solid garanti på troværdighed, autencitet og kvalitet. Inden anden forhandler kan tilbyde dig adgang til 100% legitim Jes Extender teknologi.

Pengene værd

Med 6 forskellige, perfekt designede sæt, er der en Jes Extender til alle - fra det mest basale sæt, Light, til den ultimative luksus, Platinum, kan du træffe det rigtige valg til dit behov. De basale nødvendigheder er dog opfyldt i hvert sæt. Hvert sæt kommer med en basis-del, dobbelt-funktion front del, silikone rør, strop for komfort, beskyttelsespude, manual, adgang til online instruktion på 6 sprog, to forlængelsesbarrer på 2.5 cm og som minimum to forlængelsesbarrer på 5 cm. For det ekstra tilbehør i hvert sæt, se nedenstående.

Brugsanvisning

Vælg en passende længe på dine forlængelsesbarrer; dit organ skal være fuldt, men komfortabelt, strukket ud, mens det er slapt. Sæt barrerne fast, og lyt efter en klikkende lyd. Indsæt silikone røret eller komfort stroppen, og sæt enheden på dit organ. Stram til bag hovedet på dit organ, indtil det er slapt men udstrukket når fjedrene udvider sig. Drej skruerne til udstrækningen er synlig og fuld. I starten skal Jes Extender først bruges i en time om dagen, og efter den første uge kan du, med din komfort i mente, øge strækningen og tiden gradvist. Din extender kan bruges i alle vinkler, da der er hængsler på den. Tag dig venligst tid til at læse instruktionerne eller se videoen inden brug.

Light Original Gold
Bathmate hercules blue Bathmate hydromax x20 blue Bathmate hydromax xtreme x20
Boks Pap Maghoni Maghoni
Belægning - - 18 karat guld
5cm barrer 2 4 4
1.25cm barrer - - 2
Justeringsnøgler - 2 2
Gaze - - 1
Velcro strop - - 1
Garanti 1 år 2 år Livstid
Maksimal størrelse 17cm 24cm Ubegrænset

Gode råd

En Jes Extender er udviklet til at være en sikker, komfortabel, praktisk og diskret metode til at løse dine problemer med størrelse. Du bør dog, som med ethvert andet apparat, tage almindelige forbehold. Vær venligst tålmodig, og forstå at det kan tage tid at nå dine mål, men at al forøgelse er der for altid. Prioriter altid din komfort og sikkerhed over hvad du kan opnå på kort tid. Jes Extender er ikke udviklet til brug under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(16)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.52% baseret på 70 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den virker efter hensigten.

J Jens B
Bekræftet køb

Min penis er vokset 2.6 cm i længden efter brug af jes extender. Jeg har haft den på når jeg har været på arbejde og den kan ikke ses under tøjet. Jeg kan varmt anbefale den.

G GladMand
Bekræftet køb

Jeg havde en skævhed og fik af vide af en bekendt at denne her kunne hjælpe mig. Min pik drejer meget mindre til siden nu, og jeg er mere stolt over at vise den frem.

d den krumme
Bekræftet køb

super godt den er blevet større takket være expendern

j jens
Bekræftet køb

Den bedste forlænger!. Jeg har haft den i to måneder nu. Den kan varmt anbefales

H H
Bekræftet køb

Pikken er blevet både længere og bredere. tak

L Lars Kbh
Bekræftet køb

Den lever fuldstædnig op til mine forventinger.

J Johan
Bekræftet køb

Fremragende produkt. Helt klart prisen værd.

S Stig
Bekræftet køb

Udmærket

S Schmidt
Bekræftet køb

Selvfølgelig virker den. Super kvalitet.

B Bjørn
Bekræftet køb

godt.

M Mouhid
Bekræftet køb

Fu7ld tilfreds. Den vil jeg anbefale

J Jagger
Bekræftet køb

Super resultater. Min penis er vokset!

G Gunnar
Bekræftet køb

tilfreds

H Henrik M
Bekræftet køb

Hvis man både ønsker brede og længde, er der ikke noget bedre end Jes extender.

C Carl
Bekræftet køb

Læste et eller sted på nettet og har ikke fortrudt mit køb et eneste sekund

F Flyveren
Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Jes extender er bare iorden.

a alexander
Bekræftet køb

Jeg vil helst sikkert anbefale den.

R Rasum L.
Bekræftet køb

God kvalitet.

D Dan
Bekræftet køb

jeg har kun positive ting at sige om jes extender

D Dogan
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt og jeres service er ganske fin.

Y Ylmz
Bekræftet køb

Har brugt den i flere måneder og er mere end tilfreds.

T Thor
Bekræftet køb

enestående!!!

S Svend
Bekræftet køb

er kommet langt med min jes extender. varme anbefalinger.

J Jelmas
Bekræftet køb

Lad vær med at spilde din tid og energi på andre forlængere. Den kan anbefales i den grad.

R Roy
Bekræftet køb

Lever op til beskrivelsen.

J Jo
Bekræftet køb

5 stjener med en pil op af. Den lever op til sin omtale.

M Mogensq
Bekræftet køb

I den første måned bemærkede jeg stor forskel og nu synes det går lidt langsommere

B Blandede oplevelser
Bekræftet køb

Helt finno.

D Dahl
Bekræftet køb

Nemt at bruge

B Benny
Bekræftet køb

Perfekt!. Jeg vil anbefale jes extender til alle jer, som ønsker effektiv penisforlænger.

T Tais
Bekræftet køb

jeg har forlænget mine 17 cm med 2.4 cm og 8mm i omkreds efter 170 timers brug, altså ca. 1 måned. jeg kan bruge den under arbejdstøjet, og når jeg sover, hvilket gør processen meget hurtigere! kan klart anbefale denne

j jesper den glade tømrer
Bekræftet køb

Hurtige resultater!

J Jeppe
Bekræftet køb

Tror tilfredshed. jeg er så glad for at jeg gav denne en chance. Uanset hvor underligt det lyder, så virker det. min penis er blevet større

t thomas
Bekræftet køb

Det tager tid men det virker

. .
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med jes extender

A Andreas
Bekræftet køb

Jeg er ikke tilfreds med min penis størrelse, og derfor har jeg ledt efter måder, som kan gøre den større. Denne forlænger gør arbejdet. Det tager tid, men den leverer resultater

J Jesper
Bekræftet køb

Behagelig at bruge i forhold til hvad jeg havde forventet. næsten 2 cm efter kun 2 måneders brug.

a anonym
Bekræftet køb

Jeg er egentlig 90% tilfreds indtil nu. Det eneste minus har egentlig er ventetiden før resultaterne kommer. Men det er der ikke så meget at gøre ved.

L Lasse
Bekræftet køb

Hurtig levering og fint produkt.

K Kasper
Bekræftet køb

Klart denne model du skal have, hvis du ønsker kvalitet for pengene

H Henrik andersen
Bekræftet køb

Fantastisk opfindelse for sådan en som mig, som ikke har været så heldig fra naturens side! Nu 5 cm større, hvem havde troet det

M Manhud
Bekræftet køb

+++++ Udover prisen, så kan jeg ikke være gladere

Ågesen
Bekræftet køb

Meget tilfreds med Jes-extender silver. Jeg har brugt forlængeren 6 uger og har opnået 2,7 cm.

B Bjørn
Bekræftet køb

Godt køb!

L L.E
Bekræftet køb

Ikke en ord at sætte på selve produktet. Lidt svært at vælge model

S Seb
Bekræftet køb

jeg var i tvivl om hvorvidt jeg skulle vælge denne eller modellen dyrer. Egentlig gør den her det meget godt

M Marcus
Bekræftet køb

min penis er blevet 1,5 cm længere på 3 uger.

J Johan
Bekræftet køb

Det var en bekostelig affære at købe dette produkt, men når det kommer til ens lille ven, så turde jeg ikke gå på kompromis. Jeg må sige efter 4 måneders brug kan jeg se en væsentlig forskel. Jeg er meget tilfreds, samt overraskede over at det virker så godt. Se det som en investering godt lagt ud, da jeg kan forstå resultaterne er permanente.

H Henning Fonnesberg
Bekræftet køb

Jeg har så længe jeg kan huske været flov over min penisstørrelse, så jeg var skubbet ud i torvene da jeg købte denne extender. Men hold nu op!! Jeg fulgte anvisningerne nøje, og jeg har igennem 19 uger kunne se "min bedste ven" vokse sig både længere og tykkere. Jeg føler faktisk også mine erektioner er blevet hårdere.

G Gersten
Bekræftet køb

Når produktet først er betalt, så er det sure overstået. Jeg købte Jes extender platinum, for at slippe af med min krumning på min penis, som havde vokset sig så slem, at sex var ubelejligt. Efter nogle uger kunne jeg se tydelige forbedringer, men ikke nok med det, min penis blev større!!! Jeg er nu blevet lidt bidt af det, og går efter at nå de 24 cm.

C Caspar Højland
Bekræftet køb

Hildemænd!! den virker! Jeg har brugt den 7 timer om dagen i 15 uger nu, og dette på den lettest mulige måde; jeg sover med den på. Så jeg sover mig nærmest til en længere penis. Jeg har fået tydelige resultater det er der ingen tvivl om.

A Alexander Moesbo
Bekræftet køb

jeg har forlænget mine 17 cm med 2.4 cm og 8mm i omkreds efter 170 timers brug, altså ca. 1 måned. jeg kan bruge den under arbejdstøjet, og når jeg sover, hvilket gør processen meget hurtigere! kan klart anbefale denne

J Jesper
Bekræftet køb

Pikken er blevet både længere og bredere. tak

L Lars KBH
Bekræftet køb

Den lever fuldstændig op til mine forventinger.

J Johan
Bekræftet køb

godt.

M Mouhid
Bekræftet køb

Egentlig et meget tilfredsstillende resultat efter at have brugt det her produkt i ca. et halvt år. Er vokset en smule både i længde og bredde, så den har gjort hvad den skulle.

M Michael
Bekræftet køb

Super godt og effektivt produkt, der er nemt og diskret at have på i hverdagen. Virkningen træder allerede i kraft efter nogle måneder, så jeg er godt tilfreds med mit køb.

M Martin
Bekræftet køb

Vil helt sikkert anbefale det her produkt til andre og ligeledes også ShytoBuy, da jeg kun har haft succes med begge dele. Produktet gjorde som det skulle, og man vil ikke blive skuffet over resultatet.

M Morten
Bekræftet køb

Var noget skeptisk i starten over for dets virkning, men hvis man bare er tålmodig, så vil man uden tvivl se resultater i sidste ende. Jeg tror nu fuldt og fast på, at sådanne produkter rent faktisk gør en forskel!

J Jonathan
Bekræftet køb

Leveringen var hurtig og fejlfri i en diskret indpakning. Selve produktet har været let at vænne sig til, så også der er jeg tilfreds. Effekten trådte som lovet i kraft efter nogle måneder.

N Nikolaj
Bekræftet køb

Jeg er ca. vokset 2 cm i stiv tilstand og 1,2 cm i slap, så jeg er godt tilfreds. Prisen er selvfølgelig en ret væsentlig faktor, men da virkningen jo er permanent, så har jeg godt villet ofre penge på det.

B Bertram
Bekræftet køb

Vidste faktisk ikke at der fandtes produkter som det her før jeg hørte om ShytoBuy. Var inde på hjemmesiden og søge lidt, da jeg faldt over det her produkt som var noget i stil med det jeg søgte. Har lige modtaget det efter en super hurtig levering, så nu er jeg spændt på at komme i gang. Har dog hørt ret godt om det.

S Silas
Bekræftet køb

Fantastisk produkt der virker effektivt og fuldkommen smertefrit. Levering og service var ligeledes suveræn.

M Mads
Bekræftet køb

Jes Extender har vist sig at være en ret smart opfindelse. Min penis er vokset med en tilfredsstillende størrelse efter, at jeg har gennemført processen, så jeg kan ikke være andet end glad.

F Frederik
Bekræftet køb

Produktet lever helt op til forventningerne, da effekten var som lovet og selve processen smertefrit. Har heller ikke mærket nogen bivirkninger, så jeg vil i høj grad anbefale det!

A Aksel
Bekræftet køb

Efter at min læge anbefalede mig det har produkt, har jeg valgt at tage chancen. Har lige bestilt det i dag, så nu må jeg bare vente og se, hvor godt det egentlig virker.

S Sander
Bekræftet køb

Både længden og omkredsen er forstørret siden jeg begyndte på Jes Extender. Det har hjulpet en hel del, og så er det også lækkert med en større gøb mellem benene! Så ikke kun tak til Jes Extender men også ShytoBuy.

L Lucas
Bekræftet køb

Mit formål med at købe det her produkt, var at få rettet skævheden på min penis. Efter ca. 8 måneder, har det endelig gjort en stor forskel, så det kunne ikke være bedre! Nok ikke sidste gang, at jeg bestiller noget her fra ShytoBuy.

M Mads
Bekræftet køb

Dejligt at produktet er så diskret at bære, da det er med til at gøre hele processen lettere at komme igennem. Man skal ofre en del tid og penge på det, men synes det er det værd på den lange bane.

J Joachim

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide