Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
10%

Jes Extender Penisforlænger

Apparat | Komfortabelt, diskret & let at bruge

Oversigt

Oprindeligt designet af en plastik-kirurg til sine patienters brug efter penis-operationer er Jes Extender den højeste standard inden for penis produkter og har været det siden lanceringen i 1995. Tag ikke fejl, dette produkt er seriøst når det kommer til at hjælpe mænd, som er klar til at arbejde med deres længde og tykkelse. Med mænds behov og ønsker i mente, har Jes gjort brug af deres revolutionerende videnskabelige kundskaber og medicinske metoder, for at give enhver mand med et ønske om mere maskulin stolthed en ny fremgangsmåde.

 • Højeste standard indenfor mandlig forbedring
 • Mere end 20 års erfaring og viden
 • Videnskabeligt undersøgte metoder
 • Tusindvis af tilfredse kunder over hele verden
 • Op til livstidsgaranti og 16 dele
 • Materialer af 100% medicinsk kvalitet
 • Komfortabelt, diskret og let at bruge

 • CE-certificeret
 • ISO
 • For mænd
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
:


Metal

1736 kr. 1929 kr. Du sparer 193 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 17 Comfort Point ?

Større er bedre

Især et organ har siden tiden begyndte, været et symbol på styrke, magt og virilitet - så det er ingen overraskelse at mænd længe har koncentreret sig som deres mest maskuline dele. Den repræsenterer mere end blot at give sig selv eller sin partner nydelse, den repræsenterer maskulin selvsikkerhed, petens og den dybeste personlige energi. Der er derfor selvfølgelig nogle mænd der vil finde dem selv utilfredse med hvad naturen har givet dem. Dette kan påvirke alt fra selvsikkerhed på arbejdspladsen til succesen i at sikre en romantisk og intim partner. Selvom de mænd der bekymrer sig, som regel er inden for de normale størrelser, vil der altid være nogle som leder efter nye, og nogle gange risikable metoder til at få de ændringer de ønsker.

Trække metoden

Læger og det videnskabelige miljø har anerkendt en metode som hjælpsom når det kommer til at udbedre den usikkerhed der hænger sammen med en lille manddom eller utilfredsstillende form; nemlig extendere der gør brug af trækning. Denne kraft, den gradvide tilførelse af spænding på det valgte område, udnytter kroppens naturligt opstående fænomen, cytokinese. En jævn, strækkende bevægelse som påføres den pågældende kropsdel, har til mål at få celler til at dele sig og multiplicere, hvilket medfører udviklingen af nyt væv.

Ydermere, er der utrolige undersøgelser bag dens specifikke brug på det mandlige organ, og flere studier end man kan forestille sig. Invasive, risikable procedurer og enheder er blevet gjort unødvendige af resultaterne fra disse undersøgelser. Den vigtigste af disse er nok at British Journal of Urology har skrevet at extendere med trække-effekt repræsenterer den eneste bevis-baserede teknik udover operationer, når det kommer til at forbedre mandlig længde. Mange mænd har endda fundet dem hjælpsomme til at udrette Peyronies, eller krummerik som det kaldes i folkemunde. Derudover har et selvstændigt studie fundet frem til at

Den utrolige Jes Extender

Med tyve års erfaring i at tilfredsstille mænd, er Jes Extenderen udviklet med den længe brugte trække-metode, som nu bruges til mandlige fysiske behov. Med dele der er af medicinsk standard og som kan øge kraften i extenderen som dine behov ændres, prioriteres komfort med særligt udviklede puder, så det er en mere behagelig oplevelse. Den gradvise trækning er perfekt udviklet til at passe netop dig og give dig den bedst mulige oplevelse.

Udtalelser fra mange af de mere end 100,000 kunder foreslår en øget følelse af selvsikkerhed og en mere nydelsesfuld oplevelse i soveværelset. Der er ingen konkurrenter som kan sammenlignes - kun Jes Extender kan tilbyde dig den kombinerede sikkerhed og styrke som ligger bag videnskabelige undersøgelser og høj kvalitet.

Medie omtale

Som et revolutionerende og spændende produkt på markedet, overrasker det ikke nogen at Jes Extender har fået meget opmærksomhed og agtelse fra populære medier. Den ses overalt, blandt andet på det legendariske Jonathan Ross show med Hollywood-stjernen Ewan McGregor. Den har også været anmeldt i en Channel 4 dokumentar, hvor journalisten Tim Shaw kunne fortælle at han øgede sin manddom med 1.2 cm på blot to uger.

Jes Extender og ShytoBuy: Et ekstraordinært samarbejde

Som en eksklusiv forhandler af Jes-udvalget fra starten af, har kun vi den viden og erfaring der kræves for at hjælpe dig med dette apparat af høj kvalitet. Vi forhandler den autentiske, ægte Jes Extender og tilbyder producentens garanti. Med hjælp tilgængelig både på telefon, mail eller chat, hvornår du end har brug for det, og ekstra dele tilgængelige, har du en solid garanti på troværdighed, autencitet og kvalitet. Inden anden forhandler kan tilbyde dig adgang til 100% legitim Jes Extender teknologi.

Pengene værd

Med 6 forskellige, perfekt designede sæt, er der en Jes Extender til alle - fra det mest basale sæt, Light, til den ultimative luksus, Platinum, kan du træffe det rigtige valg til dit behov. De basale nødvendigheder er dog opfyldt i hvert sæt. Hvert sæt kommer med en basis-del, dobbelt-funktion front del, silikone rør, strop for komfort, beskyttelsespude, manual, adgang til online instruktion på 6 sprog, to forlængelsesbarrer på 2.5 cm og som minimum to forlængelsesbarrer på 5 cm. For det ekstra tilbehør i hvert sæt, se nedenstående.

Brugsanvisning

Vælg en passende længe på dine forlængelsesbarrer; dit organ skal være fuldt, men komfortabelt, strukket ud, mens det er slapt. Sæt barrerne fast, og lyt efter en klikkende lyd. Indsæt silikone røret eller komfort stroppen, og sæt enheden på dit organ. Stram til bag hovedet på dit organ, indtil det er slapt men udstrukket når fjedrene udvider sig. Drej skruerne til udstrækningen er synlig og fuld. I starten skal Jes Extender først bruges i en time om dagen, og efter den første uge kan du, med din komfort i mente, øge strækningen og tiden gradvist. Din extender kan bruges i alle vinkler, da der er hængsler på den. Tag dig venligst tid til at læse instruktionerne eller se videoen inden brug.

Gode råd

En Jes Extender er udviklet til at være en sikker, komfortabel, praktisk og diskret metode til at løse dine problemer med størrelse. Du bør dog, som med ethvert andet apparat, tage almindelige forbehold. Vær venligst tålmodig, og forstå at det kan tage tid at nå dine mål, men at al forøgelse er der for altid. Prioriter altid din komfort og sikkerhed over hvad du kan opnå på kort tid. Jes Extender er ikke udviklet til brug under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(253)
4 Stjerner
(101)
3 Stjerner
(24)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.87% baseret på 378 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den virker efter hensigten.

J Jens B
Bekræftet køb

Min penis er vokset 2.6 cm i længden efter brug af jes extender. Jeg har haft den på når jeg har været på arbejde og den kan ikke ses under tøjet. Jeg kan varmt anbefale den.

G GladMand
Bekræftet køb

Jeg havde en skævhed og fik af vide af en bekendt at denne her kunne hjælpe mig. Min pik drejer meget mindre til siden nu, og jeg er mere stolt over at vise den frem.

d den krumme
Bekræftet køb

super godt den er blevet større takket være expendern

j jens
Bekræftet køb

Den bedste forlænger!. Jeg har haft den i to måneder nu. Den kan varmt anbefales

H H
Bekræftet køb

Pikken er blevet både længere og bredere. tak

L Lars Kbh
Bekræftet køb

Den lever fuldstædnig op til mine forventinger.

J Johan
Bekræftet køb

Fremragende produkt. Helt klart prisen værd.

S Stig
Bekræftet køb

Udmærket

S Schmidt
Bekræftet køb

Selvfølgelig virker den. Super kvalitet.

B Bjørn

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide