Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Lavt sædtal

Ifølge uafhængige undersøgelser, har 90% af mænd problemer med infertilitet som kan være forårsaget af mangel på sæd produktion. Det er ikke overraskende! Tidligere var det en forestilling om, at infertilitet kun var begrænset til kvinder, men ifølge en række undersøgelser, er man begyndt at spekulere over mænds infertilitet

Intensivere din sædmængde med hjælp fra naturlige metoder

Ifølge uafhængige undersøgelser, har 90% af mænd problemer med infertilitet som kan være forårsaget af mangel på sæd produktion. Det er ikke overraskende! Tidligere var det en forestilling om, at infertilitet kun var begrænset til kvinder, men ifølge en række undersøgelser, er man begyndt at spekulere over mænds infertilitet. Hvis du har problemer med undfangelse, er det nødvendigt at kontrollere dine sædtal med det samme. I de senere år har sundhedsindustrier udviklet en række produkter, der kan hjælpe dig med at kontrollere din sædkvalitet i komforten af dit eget hjem. I modsætning til andre invasive metoder, kan du ved hjælp af disse produkter som testkit teste dit sæd tal billigt og med nøjagtige resultater. Udover det, kan mænd, der er generte for at besøge deres læge, nu kontrollere deres fertilitet med disse testsæt.

De vigtigste årsager til lav sæd mængde kan være usund livsstil og spisevaner. Mænd, der oplever meget stress i deres hverdag, er mere tilbøjelige til at lide af ??lav sæd produktionen. Andre årsager bag lav sæd mængde kan hænge sammen med problemer i parforholdet, fedme, rygning, ernæringsmæssige mangler, cykling, opvarmede testikler, og stofmisbrug. Heldigvis er der visse naturlige metoder, der kan hjælpe med at øge sæd volumen:

Hvidløg

Gennem de seneste årtier, har hvidløg været brugt af mange kulturer til at behandle næsten alt, fra en almindelig forkølelse til sygdomme der er relateret til hjerte-kar-sundhed. Men nu har man fundet en yderligere fordel ved hvidløg. Hvidløg kan nemlig også bruges til at sætte skub i sædtal, da den indeholder et højt niveau af allicin, der kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen til at nå til din manddom og derved give dig større mængde af sperm. Selvom hvidløg kan gør din sæd smag sur, kan du forbedre smagen ved at anvende visse gode smøremidler eller eventuelt bruge kondomer.

Mørk chokolade

Lyder fristende! Mørk chokolade kan sagtens hjælpe dig med at øge din sæd volumen, da den indeholder L-Arginine HCL, som anses for at være en kraftfuld aminosyre, der er blevet klinisk bevist til at fordoble sæd produktionen og sædkvaliteten. Denne aminosyre kan også hjælpe dig med at få stærkere og intense orgasmer ved generelt at øge dine seksuelle præstationer. Men det er godt at have det i moderat mængde for at forhindre fedme, hvilket yderligere kan reducere dine sperm tæller.

Asparges

Mange undersøgelser har vist, at sædtal også kan øges ved reducering af skadelige frie radikaler i kroppen. Dette er grunden til, at det anbefales at gøre asparges til en del af din kost. Asparges er nemlig kendt for sin helbredende og rensende egenskaber. Den indeholder også høj koncentration af C-vitamin, der beskytter din sæd fra enhver oxidative skader og øger også sæd produktionen.

Ginseng

De fleste asiatiske mænd har brugt ginseng i flere år for at forbedre deres maskulinitet. Mange forskere har også fundet ud af, at ginseng kan bidrage til at forbedre seksuel ydelse og styrke sexlysten. Desuden er den også blevet anvendt til at forbedre erektioner effektivt.

Ud over ovennævnte metoder, køber de fleste mænd SemEnhance piller til at øge deres sæd volumen. Disse piller indeholder naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at intensivere seksuelle præstationer og nydelse i løbet af få dage. De fleste brugere har været i stand til at opnå flere orgasmer ved regelmæssig brug. Par, der har forsøgt at blive gravide i flere år, kan nu blive stolte forældre ved hjælp af disse piller, da de kan hjælpe med at øge sædmængden uden bivirkninger. På grund af de sikre og effektive resultater, har Volume piller i Storbritannien opnået enorm popularitet blandt par, der ønsker at gøre deres sexliv behageligt.

En lav sæd produktion gør dig ikke kun mindre attraktiv, det angiver også et lavt sædtal, som gør dig mindre tilbøjelig til at være fertil.

Andre interessante artikler