KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

My Shreddies

My Shreddies

Filtre

Type

Pris

1 kr. 999 kr.

Stjerner

My Shreddies er designet specielt til kvinder og mænd, som lider af luft i maven. My Shreddies er designet til diskret at filtrere flatulens, så du ikke skal bekymrer dig om lugten.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Historien bag My Shreddies

My Shreddies har specialiseret sig i at skabe lugtfrit undertøj. Med andre ord har My Shreddies formået at udvikle undertøj, der absorberer ildelugtende prutter. Virksomheden blev grundlagt i 2008 af Paul O’Leary efter, at han selv havde oplevet fordøjelsesproblemer. Derefter begyndte udviklingsprocessen, der foregik med støtte fra Montfort University i Leicester, England.

I første omgang blev der kun produceret undertøj til mænd, men efter en stykke tid begyndte efterspørgslen også at blive stor blandt kvinderne, hvilket med tiden har resulteret i et stort udvalg af lugtfrit undertøj til både mænd og kvinder.

I 2009 blev My Shreddies tildelt en særlig pris for sit innovative arbejde. Det drejede sig om ”Look Good, Feel Good” prisen uddelt af ACA Foreningen. Dette prisbelønnede og innovative tøjmærke tackler effektivt problemet med ildelugtende prutter, hvilket både kan være pinligt, forstyrrende og en medføre en svækkelse af selvtilliden. Lugtfrit undertøj er den ideelle løsning, da man ikke behøver nogen særligt behandling i form af medicin eller piller – du kan blot gå med undertøjet, hvorefter du ikke længere behøver at bekymre dig om, at dine prutter lugter.

My Shreddies’ Mission

Den vigtigste opgave for My Shreddies er at skabe et produkt som effektivt kan hjælpe til at genskabe selvtilliden hos personer med tarmproblemer. Dette gøres på en diskret og komfortabel måde gennem klassisk designet undertøj, hvor man ikke på nogen måde kan se hvad det reelle formål er. I gennemsnit prutter en person 15 gange om dagen, hvilket betyder at alle personer kan drage fordel af My Shreddies – uanset om du har ildelugtende prutter i perioder eller hele tiden.

Undertøj fra dette mærke er velegnet til alle, der føler sig utilpas som følge af de i nogle tilfælde ildelugtende gasser, som udsendes mange gange om dagen. Ildelugtende prutter kan have flere årsager, herunder irritabel tyktarm, gastritis, fødevareintolerance osv. Udover blot at neutralisere lugten fra dine prutter, kan My Shreddies også gøre din hverdag nemmere. Tænk blot på, hvor mange gange man bekymre sig om risikoen for at slå en prut i offentligheden. Færre bekymringer er ensbetydende med en mindre stresset hverdag, så du får mere overskud til de ting, der virkelig betyder noget. Med My Shreddies har du helt unikt fået denne mulighed – du skal blot bruge dem i stedet for dit traditionelle undertøj.

Prisvindende virksomhed

I 2009 blev virksomheden My Shreddies tildelt en særlig pris fra ACA (Association of Continence Advice), der er en international brancheforening specialiseret i produkter inden for kropslig velvære. Virksomheden modtog prisen ”Look Good, Feel Good”. Ved tildelingen af prisen modtog de begrundelsen: ”En fremragende idé, god produktkvalitet og klassisk design. Et sandt bevis på kreativitet og innovation”.

Aktivt Kul

Undertøjet fra My Shreddies er udviklet med aktivt kul Zorflex teknologi, som hjælper til at neutralisere og effektivt absorbere lugten fra gas. Trækul forhindrer effektivt gassen i at undslippe, uden først at være blevet neutraliseret. My Shreddies garanterer, at du ikke oplever nogle ubehagelige lugte. Zorflex teknologien sikrer denne påstand gennem en særlig kombination af flere lag af kulfilter, der diskret er implementeret som en del af My Shreddies undertøj.

Personer som lider af sygdommene gastritis, irritabel tyktarm eller blot døjer med ildelugtende gasser fra tarmen, kan drage stor nytte af undertøj fra My Shreddies. Indholdet af visse gasser har mange skadelig virkninger på dit helbred og kan i mange tilfælde føre til kramper og mavesmerter. Af den grund er det så vigtigt, at man ikke holder tilbage når prutterne trænger sig på. Det er netop her My Shreddies kan hjælpe dig til at blive i stand til at prutte i situationer, hvor du ellers vil have gjort dig mange anstrengelser for at holde den inde.

My Shreddies undertøj er velegnet til alle mennesker, der ved eller tror at deres prutter lugter og i mange situationer har oplevet, at de har været nødt til at holde prutten inde. Mange kunder har givet positiv feedback, der indebærer færre bekymringer i hverdagen og dermed højere livskvalitet på daglig basis. Det er vigtigt at understrege, at My Shreddies desværre ikke hjælper på lyden ved luft i maven, men ved den rigtige teknik/stilling påstår mange mennesker, at de er i stand til at skjule lyden.

My Shreddies Undertøj

Udvalget fra My Shreddies til mænd og kvinder omfatter i øjeblikket fire forskellige former for anti-lugt undertøj. Til mænd kan man vælge mellem Support Boxer eller Tights. Til kvinder tilbydes enten Lavtaljede Briefs eller Højtaljede maxitrusser. Hvert produkt er omhyggeligt designet for at være i stil med traditionelt undertøj. Alt undertøj fra My Shreddies indeholder dog en særlig lugtfri teknologi og føles samtidig helt som dit normale undertøj. Designet er så fuldent, at ingen vil finde ud af, at du bærer anti-lugt undertøj.

Hvordan fungerer det?

Stoffet på bagsiden af undertøjet er blevet udviklet i en særlig flerlags stof-struktur behandlet med aktivt kul. Denne teknologi kendes under navnet Zorflex og har til formål, at absorbere alle lugte på naturlig vis. Teknologien blev oprindelig anvendt i dragter til forsvar mod kemiske angreb. My Shreddies undertøj kan vaskes som dit normale undertøj og har samtidig et klassisk design identisk med dit traditionelle undertøj.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.