FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Naturlige penisforstørrelses metoder

Selvom der er få mænd der er villige til at indrømme deres ønske om at få større penis, er der faktisk mange mænd, der er ikke er tilfredse med deres penis størrelse. Eftersom mange mænd ikke er fortrolige med deres penis størrelse, er de på udkig efter forskellige måder og øvelser at få en større penis på.

Hvilke metoder og løsninger er der?

Selvom der er få mænd der er villige til at indrømme deres ønske om at få større penis, er der faktisk mange mænd, der er utilfredse med deres penis størrelse. Eftersom mange mænd ikke er fortrolige med deres penis størrelse, er de på udkig efter forskellige metoder til at få en større penis.

Der findes rigtig mange veje du kan tage for at få en større penis, men der er forskel på hvor effektive de er. Heldigvis er penisforstørrelse nemmere end nogensinde før, og eksplosive udvikling indenfor dette felt, bevirker at millioner af mænd nu kan få forøget der selvtillid i kræft af en større penis. Her på ShytoBuy er vi stolte af at præsentere hvordan de forskellige penis øvelser og metoder virker.

En god idé er at sætte dig godt ind i emnet ved at læse om de forskellige metoder der findes, og herefter læse anmeldelser fra mænd der har prøvet dem, for at finde ud af om de rent faktisk har fået en større penis, hvor meget det har ændret på deres penis størrelse og om de har oplevet nogle bivirkninger.

Opvarming

Opvarming

Som med enhver anden form for motion og træning er det vigtigt at varme op først, før du begynder dine penis øvelser. Tag en klud, vrid den op i varmt vand og fold den omkring din penis i ca 5 minutter. For at opnå de bedste resultater og få en større penis bør du gøre dette hver 15 min under dine penis øvelser. Denne opvarmningsteknik gør at musklerne i penis bliver mere afslappede og kan åbne op for øget blodtilførsel og en mere effektiv ændring af din penis størrelse.

Naturlige metoder

Naturlige metoder

Større penis – piller

En af de mest kendte metoder til at få en større penis er penisforstørrende piller. Der findes mange forskellige brands og typer af piller, men fælles for de fleste er, at de indeholder naturlige ingredienser, som er kendte for at øge blodtilførslen til penis og derved ændre på din penis størrelse over tid. Penis piller kan effektivt kombineres med penis øvelser for at opnå et hurtigere og bedre resultat. Det er dog vigtigt at du læser ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet og for at tjekke at der ikke er kunstige tilsætningsstoffer i. Dit ønske om en større penis, må aldrig gå på kompromis med din sikkerhed. Produkter med kemiske sammensætninger er som regel receptpligtige og skal ordineres af en læge. Når du har fundet et produkt du synes om, så læs alle de anmeldelser du kan finde og se om produktet har virket på andre mænds penis størrelse. Sørg også for at købe pillerne fra en pålidelig kilde, da der desværre findes mange kopier rundt omkring på nettet.

VigRX Plus penisforstørrende piller er vores ubestridte bedst sælger, hvis aktive ingredienser stimulerer blodtilførslen til det erektile væv i penis, der øger både længde og tykkelse. Ved aktivt at bruge VigRX Plus bliver penis udvidelsen permanent, selv i slap tilstand. Stofferne er helt legitime og naturlige og uden bivirkninger, hvilket gør VigRX Plus brugervenlig for alle mænd.

Større penis - øvelser

Tro det eller ej, men der findes rent faktisk specifikke penis øvelser du kan udføre for at få en større penis. Penis øvelser har været brugt af mange mænd i lang tid. Rent faktisk har fortidsstudier vist at de har været brugt i tusindevis af år. Det er dog kun for nyligt at man har fundet ud af, at de kan være en effektiv metode til at få en større penis. Du kan sammenligne det lidt med når du går i fitnesscenteret for at træne muskler og blive større. Generelt arbejder penis øvelser ved at øge blodgennemstrømningen og derved pumpe mere blod ind i kamrene, hvilket resulterer i at du vil kunne se en forskel i din penis størrelse efter et stykke tid. Det kræver dog en utrolig selvdisciplin at udføre penis øvelserne længe nok og regelmæssigt – men hvem har sagt det skulle være nemt at få en større penis? Nogle mænd vælger at udføre penis øvelser for at øge effektiviteten af andre penisforstørrende behandlinger såsom piller, imens andre vælger at sætte deres lid til penis øvelserne alene, for at få et naturligt løft af deres penis størrelse. Som en ekstra bonus, kan regelmæssig udførelse af øvelserne også hjælpe på andre aspekter indenfor seksuel præstation. De er bl.a. kendte for at kunne forbedre erektionens styrke og gøre dig i stand til at holde længere i sengen. Her ser du 2 af de mest kendte penis øvelser, som kan hjælpe dig til at få en større penis.

Penisforstørrelses øvelser

Jelqing

Jelqing er nok en af de mest velkendte metoder til at få en større penis. Det er en penis øvelse der skal udføres når din penis er erigeret, men ikke fuldstændig erigeret. En halv erektion er nøglen til at jelqing penis øvelserne er så effektive som muligt. Hvis du udfører øvelserne med en fuldt erigeret penis, er der risiko for at du påfører skade til penisvævet og du vil ikke kunne opnå en større penis.

Påfør en gavmild mængde glidecreme på din halvt erigerede penis. Brug så din tommelfinder og pegefinger til at forme en cirkel og gribe om roden af din penis. Skub så din hånd i retning mod penishovedet i en glidende bevægelse og sørg for at du klemmer hårdt nok til at du presser blodet op imod penishovedet. Gentag denne øvelse ved at skifte mellem hvilken hånd du bruger og sørg for at hvert stræk tager omkring 3-4 sekunder.

Kegel øvelser

Kegel øvelser bruges til at træne pubococcygeus musklerne (også kendt som PC musklerne). Ved at træne disse muskler kan du opnå hårdere og større rejsninger pga. den øgede mængde af blod der pumpes ind i penis. Denne penis øvelse kan også give dig en ændring i penis størrelse i form af en større penis og som en bonus, kan mænd der udfører disse øvelser også som regel holde længere under sex. Så ikke nok med at du kan opnå en større penis og en hårdere rejsning, så kan du også overraske din partner med at kunne holde længere end normalt. Det er igen vigtigt at pointerer at penis øvelser kan effektivt kombineres med supplementer og apparater for et bedre resultat.

For at finde din PC muskel skal du trykke hårdt på din penis imens du tisser, for at stoppe strømmen af tis. Ved at gøre dette flexer du din PC muskel. Du kan udføre denne penis øvelse enten ved at lave små hårde tryk der kun varer omkring et sekund eller du kan lave hårdere tryk, som du holder i op til 30 sekunder. Start med et sæt af 30 hurtigte tryk og dernæst et sæt med ét langt tryk. Du bør øge intensiteten hver gang du udfører denne penis øvelse for at træne PC musklen bedst muligt. For at opnå en større penis hurtigst muligt, bør disse øvelser kombineres med Jelqing.

Nu skulle du være godt udrustet til at gå i gang med dine penis øvelser, så du kan starte rejsen mod en større penis. Uanset hvilken penis størrelse du er født med, så behøver det ikke at være den du skal have resten af livet. Du er naturligvis nødt til at være indforstået med, at ingen af disse metoder til at få en større penis vil hjælpe dig med at få opnå en forstørrelse natten over. Der er kun én måde at få øjeblikkelige resultater på og det er gennem kirurgi - en metode, der er yderst risikabel og ikke mindst kan være skadelig for din penis og give varige bivirkninger. Et kirurgisk indgreb er desuden også meget dyrt. Den sikreste og mest naturlige måde at ændre på din penis størrelse er derfor ved at væbne dig med tålmodighed, udføre dine øvelser hver dag og eventuelt tage et penisforstørrende kosttilskud som supplement. Hvis du er klar på at gå ”all in”, så kan du også prøve en penisforlænger fra Jes Extender, som er dansk og kendt for at øge størrelsen på penis i løbet af kun et halvt år - de er meget mere sikre i forhold til kirurgiske indgreb.

Hvis du vil vide mere omkring de forskellige penis forstørrelses produkter og metoder kan du med fordel undersøge yderligere her.

Andre interessante artikler