FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Aktivt bekæmpe nedsat sexlyst hos kvinder

Manglende sexlyst er et problem, som stortset rammer alle kvinder, uansat alder og livsstil, i en kort eller længere periode i livet. Hvorfor oplever kvinder en manglende lyst til sex og er der nogle måder at kunne opkomme denne manglende sexlyst på?

Manglende sexlyst hos kvinder er et problem som mange kvinder kan nikke genkendelse til. Det er et problem som de går igennem på et eller andet tidspunkt i deres liv, uafhængig af alder eller livsstil. Nogle overlever det i en kort eller længere periode i deres liv, hvor deres sexlyst er mindre end normalt. Det er slet ikke unormalt at have det sådan og du er langt fra den eneste kvinde der oplever en nedsat sexlyst i mindre eller længere periode. Mennesket er født med vidt forskellige sexlyst, nogle kvinder oplever en større lyst til sex end andre kvinder. Det er dog vigtigt at være opmærksom på problemet og forsøge at gør noget ved det, hvis det står på i en længere periode. At opleve en manglende lyst til sex i en længere periode kan være hårdt for et forhold, da der oftest vil mangle den intimitet som vores partner længes efter og kræver for at føle sig elsket og værdsat.

Hvorfor oplever kvinder en nedsat sexlyst i en periode?

Lysten til sex er styret af vidt forskellige faktorer i vores krop og i vores hjerne. Derfor kan vi opleve en sexforandrende mønster, hvis vi går igennem en stresset, kaotisk eller blot en ikke vanlig periode i vores liv. Den kvindelige hjerne producerer dopamin, som er et lystgivende stof som blandt andet øger vores energiniveau, sexlyst eller den generelle lyst til at gøre nogle ting, som vi synes er rare og dejlige. Når dette stof nedsættes, kan man opleve at ens energiniveau falder og således også lysten til at have sex med sin partner. Ligeledes producerer vores krop også stoffet testosteron, som også påvirker den generelle sexlyst. Mænd producerer mere testosteron end kvinder, derfor oplever mænd typisk også en øget lyst til sex. Du kan aktivt supplementer disse aktive stoffer, ved at tage supplementtilskud i form af en lystgivende pille.

Hvordan øger jeg min sexlyst som kvinde?

Mange kvinder er ikke klar over, at sexlyst er et problem som aktivt kan overkommes og bekæmpes. Derfor er der ikke mange som gør noget ved problemet, men blot afventer til at lysten genvinder, selvom det kan tage måneder. Manglende sexlyst kan overkommes. Der er flere forskellige måder at overkomme problemet på.

Lady Prelox® - et populært valg til at genvinde sexlysten hos kvinder

Dette patentrettet pille produkt er et af vores kvindelige kunders fortrukne hjælpemidler, når det kommer til at genvinde sexlysten. Produktet kan med sine aktive ingredienser i pille form, forbedre blodcirkulationen som er altafgørende for at kunne øge det samlede energiniveau og præstationsniveau, som typisk er en årsag til manglende sexlyst hos kvinder. Ligeledes forenes ingredienserne med L’citrulline og L’arginin, som begge er aminosyrer, som er særligt behjælpelige med kroppens reproduktion af nitrogenoxid. Kroppen produktion af nitrogenoxid er fremmende for blodcirkulationen i blandt andet kønsorganerne. Dette nøje udvalgte udsnit af ingredienser kan udover at øge den seksuelle lyst også gøre sexoplevelsen mere intens og orgasmeoplevelsen større, til glæde for både du og din partner. Du kan læse mere om Lady Prelox ® her.

Andre interessante artikler