FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

ShytoBuy

Permanent hårfjerning med laser: Sådan undgår du kløe og røde knopper

Var du klar over, at din hud er kroppens største organ? Og at din hud indhenter information om omgivelserne og beskytter dig mod dem?

Nej? Så er der god grund til at læse videre, især hvis du overvejer at fjerne dit hår permanent med laserbehandling.

For huden er nemlig et sanseorgan, der registrerer tryk og berøring samt temperatur, og er ligeledes et hylster, der beskytter hele din krop.

Derfor er det vigtigt at sørge for, at din hud er velplejet og klar til at gennemgå en permanent hårfjerning med laser - eller faktisk en hvilken som helst anden hårfjerningsmetode.

For ellers kan det have en betydning for din huds evne til at beskytte dig.

Og her er en EmuAid hudsalve din perfekte partner, da den indeholder emuolie, ricinusolie og kolloid-sølv, og kan give dig den optimale beskyttelse både før, under og mellem dine laserbehandlinger.

Men før du overhovedet giver dig i kast med både EmuAid-hudsalven og laserbehandlinger, giver vi dig her nedenfor overblikket over permanent hårfjerning med laserbehandling, som med ét er blevet en ekstrem populær hårfjerningsmetode for kvinder, som ikke har tid til at barbere sig konstant eller kan overskue smerten ved voksbehandlinger.

Hvordan virker laser hårfjerning?

Ved permanent hårfjerning bruger man laserteknologien IPL (Intense Pulsed Light), som har været brugt til kosmetiske formål siden 1995. Selve behandlingen foregår på den måde, at laseren trænger igennem hudens overflade og ned til hårsækkene. I hårsækkene opfanges laserlyset og omdannes til varme, som herefter ødelægger hårsækkene.

For at få det optimale ud af en laserbehandling er det vigtigt, at håret har melanin, ellers har laseren problemer med at trænge ned til hårsækken og omdanne den til varme.

Det betyder med andre ord, at laserfjerning af hår virker bedst ved mørke hår, og at du får den største effekt ved permanent hårfjerning med laser, jo lysere hud du har.

Permanent hårfjerning med laser er en perfekt metode til at undgå indgroede hår.

Efter behandlingen – hvad skal man gøre?

Efter permanent at have fjernet hår med laser er der tips til at få det bedste ud af behandlingen, Vi vil selvfølgelig gerne sikre os, at du får det optimale ud af din hårfjerning, og derfor har vi har nedenfor samlet de 8 bedste tips til at få de optimale resultater ud af laserbehandlingen.

 1. Brug en god antibakteriel salve: Brug en fed fugtgivende, rensende og lindrende hudsalve som Emuaid, som du kan købe ved at klikke på dette link. EmuAid indeholder emuolie, ricinusolie og kolloid-sølv, og kan give dig den optimale beskyttelse både før, under og mellem dine laserbehandlinger. På den måde kan du få de bedste resultater uden at irritere din hud.

 2. Undgå varmepåvirkning og sol i 48 timer: Beskyt dig med en fed solcreme, undgå sollys så vidt muligt, lad være med at gå i sauna eller tage varme bade, da det kan føre til irriteret hud og udslæt. Derudover kan det også blive en smertefuld oplevelse at få en laserbehandling, hvis du er solbrændt. Så undgå ligeledes både solarium og solen i op til 48 timer før din behandling.

 3. Medicin: Tager du antibiotika? Så lad være med at få foretaget en laserbehandling. Dette forbud gælder dog kun indtil to uger efter, at du stopper med at tage antibiotika. Det samme gælder med acne-creme, der i mange tilfælde indeholder antibiotika eller azelainsyre.

 4. Isposer/isterning: Kort efter laserfjerning af hår er det en god idé at lægge en ispose eller isterning på hudområdet. Det lindrer huden, og du undgår på den måde røde mærker.

 5. Ingen makeup: Undgå vidt muligt at bruge makeup 24-48 timer efter endt behandling, da det kan irritere din hud.

 6. Undgå voks og epilering: Lad være med at fremskynde processen med at få fjernet dine hår og undgå at bruge voksbehandling eller epilering. I værste fald kan det føre til udslæt og irriteret hud. Væbn dig med tålmodighed, din laserbehandling skal nok sørge for at fjerne dine hår effektivt.

 7. Spred dine behandlinger ud: Det kan ikke anbefales at udføre en masse behandlinger på kort tid. Vent gerne mellem 4 og 12 uger mellem hver behandling, alt efter hvor hurtig hårvækst du har.

 8. Undgå deodorant: Dette råd er især tiltænkt dig, der vil have fjernet hår under armene med laser. Deodorant kan føre til irriteret hud, udslæt og røde prikker efter endt behandling. Så undgå deodorant i mindst 24 timer efter din behandling.

Hvilke fordele og ulemper ved permanent hårfjerning?

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved permanent hårfjerning med laser. En af de mest åbenlyse fordele er, at håret ikke vender tilbage, og at du ikke behøver at bekymre dig om voks-behandlinger, barbering eller lignende igen.

Fordele:

 • Du slipper for at skulle fjerne hår med voks, epilering eller andre hårfjerningsmetoder konstant
 • Efter 6-12 behandlinger vil du opleve mindre hårvækst i området resten af livet
 • Du slipper for indgroede hår og røde knopper

Ulemper:

 • Det er dyrt og skal derfor ses som en investering
 • Laserbehandling kan ikke fjerne lyse eller røde hår
 • Smerter. Men for mange er det ikke lige så slemt som ved en brasiliansk voksning

Kort sagt, hvis du har pengene til at investere i en laserbehandling, og hvis du hader epilering, voks eller hårfjerning med creme, er der flere fordele end ulemper ved at få fjernet sine hår permanent med laser.