FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Emuaid Hudsalve (Blå)

59 ml | Antibakteriel salve til inflammeret og irriteret hud

Hvad er Emuaid-salve?

Emuaid er en klinisk testet naturlig hudsalve, der indeholder en potent kombination af 15 ingredienser. Alle ingredienserne i salven er udvalgt på grund af deres egenskaber til at rense, berolige og fugtgive til at give huden den nødvendige støtte til hudproblemer. Er et ideelt og naturligt alternativ til flere hudproblemer som eksem, liggesår, hæmorider, revnede hæle, appelsinhud, forkølelsessår, akne, udslæt og meget mere.

Er det en hudsalve, jeg har brug for?

Der er mange forskellige hudproblemer, og en hudsalve kan muligvis være den løsning, som du har ledt efter! Ofte er bakterier årsag til hudproblemer, og en antibakteriel creme, der trænger gennem alle hudlag med helende ingredienser, er et godt alternativ til dine hudproblemer. Ofte kan det være svært at få behandlet sine hudproblemer hos medicinske fagfolk, som helt giver op, da de ikke kan finde en forklaring på netop din lidelse. Netop derfor vælger flere at tage naturlige hudsalver i brug til deres hudproblemer, og her nedenfor kan du se hvilke lidelser, en stærk hudsalve kan hjælpe dig med.

  • Lichen Planus
  • Eksem
  • Liggesår
  • Hæmorider
  • Lichen Sclerosus
  • Appelsinhud
  • Dermatitis
  • Brændemærker og blærer
  • Diabetessår
  • Revnede hæle

Hvordan virker hudsalven?

Emuaid er en alsidig hudsavle til at genskabe harmoni og balance i huden ved at lindre, berolige og fugtgive. Hudens blodgennemstrømning støttes også, og ved påføring stimulerer man hudens egen evne til at genskabe sig selv. Hudsalvens 15 naturlige ingredienser er udvalgt på baggrund af ny videnskabelig viden og gammel tradition fra naturmedicin, og emuolien gør, at de naturlige ingredienser absorberes hurtigere.

Brugsvejledning

Emuaid-hudsalven er udviklet til målrettet lindring af flere forskellige hudproblemer. Før brug anbefaler vi, at du først rengør det hudområde, du ønsker at bruge hudsalven på. Påfør herefter et tyndt lag salve over området, og gentag 3-4 gange om dagen eller efter behov.

Anbefalinger

Flere melder tilbage, at de mærker en forskel kort tid efter brug. Men vi er alle forskellige, og effekten kan variere fra person til person. Hudsalven er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Er beregnet til udvortes brug og bør ikke komme i kontakt med øjnene. Hvis det hudproblem, du har, ikke forsvinder eller vender tilbage efter syv dage, bør du kontakte egen læge.

Ingrediensliste:

Emuaid (Blå): emuolie, vegetabilsk olie, hydrogeneret ricinusolie, squalan, bacillusferment, lysin, kolloid sølv, allantoin, glyceryldibehenat, olea europea (olivenolie), melaleuca alternifolia (tetræ) bladolie, sølvdihydrogencitrat, phytosphingosin, Ceramid 3, tocopherolacetat.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(131)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.46% baseret på 165 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dette produkt giver den nødvendige næring til huden.

J Johild Z
Bekræftet køb

Bruger den til mine hæl, og den virker perfekt.

H Henning
Bekræftet køb

Lider voldsomt af eksem, og fik denne creme anbefalet af en ven.

B Bjarne
Bekræftet køb

Lidt langsom levering, men en rigtig god salve.

M Mille
Bekræftet køb

Har først lige fået den så det er lidt svært at vurdere.

G Grethe
Bekræftet køb

Hurtig levering og en fantatisk salve til min fars liggesår.

M Monica
Bekræftet køb

Gør underværker for min appelsinhud

J Jane
Bekræftet køb

Virker som den skal, og min hud er allerede blevet meget pænere.

I Isabella
Bekræftet køb

Perfekt til min eksem, og den lindrer som den skal.

M Malene
Bekræftet køb

Virker som beskrevet.

H Henning

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide