emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Mange søger efter en løsning til tyndt og svagt hår, der mindsker deres tiltrækningskraft, og ProFollica var fast besluttet på at hjælpe! De designede TRICHOGEN® med en række ekstra hårelskende faktorer, herunder silkeprotein, biotin og jojoba i deres ProFollica Revive Daily Shampoo. Det bestræber sig på at styrke, revitalisere og beskytte dit hår.

 • Rensende og styrkende shampoo
 • Ideelt til svagt og tyndt hår
 • Med det klinisk testede TRICHOGEN®
 • Forstærket med silkeprotein, biotin og jojoba
 • Egnet til både mænd og kvinder
 • Koordinerer med ProFollica rækken

Mange produkter lover mirakuløse resultater, og efterlader os med en følelse af utilfreds og spildte penge. ProFollica Revive Daily Shampoo bruger en utrolig vifte af ekstrakter, samt det innovative TRICHOGEN®, til at frembringe en virkelig unik og effektiv tilgang. Du behøver kun at bruge det som en del af din normale, daglige rutine. Det er klar til at indtage sin plads i dit badeværelse.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Tyndt og kedeligt hår

Vi kan ikke benægte, at udseendet af tykt og voluminøst hår er afgørende for et attraktivt udseende. Men mange kæmper for at opnå dette og kan leve i misundelse af dem, der har denne egenskab naturligt. Mange forskellige faktorer kan påvirke dette, lige fra hormoner til genetik, aldring og stress. Der er utallige produkter på markedet i øjeblikket, som tilbyder tilsyneladende gode resultater. Men når vi ser på ingredienserne, bliver man ofte forbløffet over alle de kunstige kemiske forbindelser. Mange af os ville helt sikkert sætte pris på en naturlig og botanisk drevet tilgang for at styrke vores hår med vitale næringsstoffer hver dag.

TRICHOGEN®

TRICHOGEN® udnytter et udvalg af synergistiske dele, som er botanisk afledt, for at støtte hårets problemer med tyndhed. De har undersøgt dens effekt gennem et bredt udvalg af metoder. Af de 40 mænd, der brugte 10% TRICHOGEN®, rapporterede de fleste rapporterede en forbedring i volumen og form efter 4 måneders brug. TRICHOGEN® er bakket op af en overordentlig grundig videnskabelig metode.

ProFollica Revive Daily Shampoo

ProFollica var Ikke tilfreds med blot TRICHOGEN®'s effekt, så de ønskede på at give deres kunder mere. Forskellige andre ekstra ekstrakter er føjet til formularen, herunder hydrolyseret silkeprotein, keratin og jojobaolie. Som en del af din almindelige daglige rutine kan ProFollica Revive Daily Shampoo levere din hovedbund og hår med alle disse fantastiske fordele.

Styrker

Styrker
Tyndere hår skal styrkes på alle niveauer, således at hvert hår giver et stærkt og fyldigt look. Hydrolyseret Keratin og silkeprotein bruges med formålet at styrke og opbygge fra rod til spids. Ginseng har til formål at puste nyt liv i selve hovedbunden.

Genopliver

Genopliver
For at øge hårets udseende er det vigtigt at rense hovedbunden og fjerne ubalancer i produktionen af hudfedt, som kan efterlade hår fladt og livløst. For at øge shampooens kapaciteter, er arginin, burre og emuolie inkluderet.

Beskytter

Beskytter
Hvert hår skal plejes og beskyttet, så det i sidste ende kan styrkes. Jojobaolie er et let men intensivt middel, som skaber et lag mod skadelige kræfter. Derudover beskytter E-vitamin, niacinamid, biotin og zink.

Komplet liste over ingredienser

Vand, natrium Olefin sulfonat C14-16 (kokos afledt), Cocomidyl Propyl betain, Cocamide DEA, DL Panthenol, acetamid MEA, hydrolyseres Keratin, Sorbitol, Sodium Cocyl kollagen aminosyre, Cocoyl Sarcosine, hvedekim syre, hvedekimolie, linolensyre, Svovl, Polysorbat 80, Oleth-10, jojobaolie, Tocopheryl Acetate, hydrolyseret Glycosaminoglycans, Glycerin, Glycol stearat, TRICHOGEN® - Panax Ginseng rod ekstrakt (og) arginin (og) Acetyl tyrosin (og) Arctium Majus rod ekstrakt (og) hydrolyseret soja Protein (og) Polyquarternium -11 (og) PIND 12 Dimethicone (og) kalciumpantothenat (og) zink gluconat (og) niacinamid (og) ornithin HCL (og) citrullin (og) Glucosamine HCI (og) Biotin - hydrolyseret Silke Protein, duftolie, Emu olie, æteriske Olie, Tetranatrium EDTA, citronsyre, Germall Plus.

Sådan bruges denne shampoo

Dette ProFollica produkt er beregnet til at blive en tilfredsstillende tilføjelse til din daglige rutine. Efter at have fugtet dit hår grundigt, skal du bruge en tilpas mængde og massere ind i din hovedbund. Lad det absorbere et minut eller to, før du skyller det ud. Brug derefter din foretrukne balsam. For ultimativ effekt af ProFollica Revive Daily Shampoo anbefaler vi, at du bruger det kontinuerligt og investerer i langvarig brug.

Ekstra Info

Hvert ProFollica produkt er beregnet til at give en sikker og tilfredsstillende effekt i dit liv. Tag dig tid til at læse de fulde ingredienser, før du bruger produktet i tilfælde af, at de indeholder noget, som du er allergisk over for. Hvis du har en diagnosticeret tilstand i din hovedbund, skal du tjekke med din læge, før du bruger det for første gang. Da shampooen indeholder emuolie, er det ikke velegnet til veganere og vegetarer.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Super god virkning! fortsætter helt sikkert med denne shampoo :)

  M Martin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lige bestilt og venter i spænding efter alt det gode jeg har læse om profollica :)

  L Louise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fantastisk produkt - kan allerede se tydelig forskel efter 1 måneds brug. Mange tak.

  N Nicolai small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person