emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Profollica Revive Daily

236ml Shampoo

Profollica

189 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er du mand og lider du af pletskaldethed? Så har vi løsningen til dig her. Profollica Daily Shampoo er en unik shampoo, som er specielt udviklet til at bekæmpe pletskaldethed hos mænd. Den består af en mild og effektiv formel, som kan give dit hår de bedste forudsætninger, for at gro ud med fornyet styrke, sundhed og volumen.

 • En shampoo til pletskaldethed, som giver næring og vitaminer
 • Rengører hovedbunden for at hjælpe ny hårvækst på vej
 • Udviklet til at balancere hårets optimale fugtniveau på 8 %
 • Styrker håret og kan få det til at vokse hurtigere
 • Profollica Daily Shampoo er en del af et 3-trins system (kosttilskud og kur)
 • Mild duft

Bring dit hår til live igen med Profollica Daily Shampoo. Det er som navnet antyder, en shampoo der er mild nok til at du kan bruge den hver dag. Den dufter skønt og så kan den effektivt hjælpe dig med at gøre dit hår sundere og fyldigere.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Profollica Shampoo?

Profollica Daily Shampoo er udviklet til at reducere fremkomsten af mandlig pletskaldethed. Den er en del af et 3-trins system fra Profollica, som også tæller et kosttilskud og en kur. Ved at angribe problemet både indefra og udefra, får du de bedste forudsætninger for at dit hår vil gro ud igen, der hvor det er tabt.

Mange opgiver at gøre noget ved deres hårtab fordi de ved at det er en meget lang process som kræver tålmodighed og vedholdenhed. Profollica Daily Shampoo er en meget effektiv shampoo til pletskaldethed, som er udviklet til at give dig en nem og naturlig løsning på dit hårtab, som ikke tager flere år at gennemføre. Kombinerer du den med de to andre produkter i serien, vil du opnå endnu hurtigere resultater.

Hvordan virker Profollica Shampoo?

Profollica Daily Shampoo er unik fordi den virker ved at vække og nære hårfolliklerne. Når du påfører den ved hårrødderne, hvor hårcellerne vokser, giver du shampooen mulighed for at trænge ind i folliklerne og stimulere hårvæksten.

Denne effektive shampoo til pletskaldethed hos mænd, kan også i nogle tilfælde hjælpe på andre hårproblemer såsom skæl, fedtet hår og kløende hovedbund. Ved at forbedre disse faktorer, vil du også forbedre hårets evne til at gro. Profollica Daily Shampoo virker ved at balancere hårbundens fugtniveau, som ideelt ligger på 8 % for et sundt og stærkt hår.

*Vores kroppe reagerer forskelligt på de naturlige ingredienser og resultaterne kan deraf variere”

Mandlig pletskaldethed

Pletskaldethed rammer omkring 70 % af alle mænd på et tidspunkt i deres liv. Man får altid at vide at man skal spise sundt, drikke masser af vand og vaske håret mindre, for at undgå at man taber det. Det er også i nogen grad rigtigt, men for at nå ind til kilden til pletskaldethed er man nødt til at finde en måde at bekæmpe hormonet DHT, som er årsagen til udtynding og hårtab. Profollica Daily Shampoo bekæmper netop DHT samtidig med at den styrker dit hår, hvilket er årsagen til dens effektivitet.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Det er vigtigt at slå fast at man ikke kan sætte en bestemt tidsramme for hvornår du kan se resultater med en shampoo til pletskaldethed. Alle mennesker er forskellige; vi har forskellige hårtyper og forskellige grader af hårtab og skaldethed, så tiden det tager for at se resultater, vil altid variere fra person til person.

Ifølge producenten bør man kunne se en effekt indenfor minimum 60 dages brug af Profollica Daily Shampoo. Kombinerer du shampooen med kosttilskuddet og kuren fra Profollica, kan du forvente at se endnu hurtigere resultater, da du dermed behandler hårtabet både indefra og udefra på samme tid.

Hvordan bruger jeg Profollica Shampoo?

Profollica Daily Shampoo skal bruges som enhver anden shampoo og kan derfor nemt erstatte din almindelige shampoo. Gør håret vådt og påfør en god mængde. Massér så hovedbunden og håret fra rod til spids og sørg for at starte forrest på hovedet og bevæg dig bagover. Når du har masseret det godt ind, lader du det sidde i 30 sekunder før du skyller det ud, så shampooen kan få lov til at arbejde og virkelig trænge ind.

Naturligt og Sikkert

Der er ingen kendte bivirkninger ved brugen af denne shampoo til pletskaldethed hos mænd. Vi anbefaler dog at du altid læser ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Brug som anvist på flasken og i denne beskrivelse.