FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan rynker opstår og sådan fjerner du dine rynker

Rynker er et af de fysiske tegn på ældning, som er en del af kroppens naturlige proces, som bl.a. kan bekæmpes med effektive anti-rynkecremer. Rynker i ansigtet forekommer på grund af ældning af hudens celler og væv, samt overdreven brug af musklerne i ansigtet. Rynker kan til en hvis grad forebygges ved hjælp af rigelig med vand, masser af søvn og en sund livsstil.

Hvad er rynker?

Hvad er rynker?

Rynker forekommer som smalle furer i hudoverfladen, som opstår på grund af gentaget bevægelse af ansigtsmuskulaturen i f.eks. panden eller omkring munden. Disse rynker er en naturlig del af aldring og bliver mere vedvarende med tiden. Rynker er mest fremtrædne på sol-eksponeret hud, såsom ansigt, hals, hænder og overarme.

Selvom generne hovedsageligt bestemmer hudens struktur og tekstur, er sol-eksponering også en stor årsag til rynker – især for personer med en bleg kulør. Andre faktorer, såsom forurenende stoffer og rygning bidrager også til udvikling af rynker.

Hvis rynker generer dig har du nu flere muligheder end nogensinde til at hjælpe med at udglatte din hud og gøre rynkerne mindre synlige. Gennem mange års forskning er der en række muligheder for rynkebehandling som du kan læse mere om på denne side.

Hvorfor opstår rynker?

Rynker er en del af vores naturlige aldringsproces. Dog er der nogle forhold, som kan få rynker til at træde frem tidligere. Det drejer sig om miljømæssige faktorer, såsom Ultraviolet stråling (UV) fra solen og rygning. Disse forhold kan udtørre huden og få rynker til at blive synlige tidligere end ved den naturlige aldringsproces. Hvis du lever på en usund diæt og har et for stort indtag af alkohol, kan det ligeledes få rynker til at blive synlige i en tidlig alder.

Solskader
Solskader

Rynker opstår oftest i de områder, som er mest eksponeret overfor solen, såsom ansigt, hals hænder og overarme. Dette skyldes at UV-stråling fra solen forårsager solskader direkte på DNA i kroppens celler, hvilket medfører aldring af huden og en svækkelse af den elasticitet, som befinder sig i hudens overflade. Nogle typer af sollys er vigtigt for huden, da den stimulerer produktionen af D-vitamin, hvilket hjælper til at opbygge og vedligeholde stærke knogler. På trods af dette er for meget sol skadeligt for kroppen. Hvis du bruger meget tid i solen, særligt uden af beskytte huden med solcreme, vil du sandsynligvis udvikle rynker tidligere end normalt.

Rygning
Rygning

Rygning påvirker huden negativt på flere forskellige måder. Det udtørrer huden og indsnævrer blodkarrene. Dette reducerer tilstrømningen af ilt og vitale næringsstoffer til din hud og kan skabe forandringer i hudens fasthed. Som et resultat heraf er personer som ryger mere tilbøjelige til at få rynker i en yngre alder. Ved at spidse læberne under rygning forøges risikoen også for at tydeliggøre og danne rynker rundt om munden og øjnene.

Typer af rynkebehandling

Der findes en lang række af behandlingsmuligheder til rynker som kan hjælpe med at reducere tydeligheden af rynkerne og give din hud et mere ungdommeligt og glat udtryk. Rynkebehandling findes både til hjemmebrug, men også som kirurgiske indgreb – hvis dette overvejes skal du sørge for at rådføre dig med en læge eller kirurg og kontrollere deres kvalifikationer, da ethvert kirurgisk indgreb medfører en stor risiko.

Hvor godt behandlingerne virker kan variere fra person til person, men her på siden har vi samlet en række anerkendte behandlinger, som har opnået gode resultater i forbrugerundersøgelser. Mange personer har været yderst tilfredse med disse typer af rynkebehandling, men responsen på forskellige produkter kan variere, hvilket understreger at resultaterne ofte er afhængig af hvilke personer, der anvender produktet. De kan variere som følge af forskellige forhold som alder, hudtone og hvor intens behandling der er behov for.

På baggrund af ovenstående er det yderst vigtigt at indsamle en stor mængde information og opveje risikoen for komplikationer mod det forventede resultat før en beslutning afgøres. En række af de mest almindelige rynkebehandlinger er listet nedenfor.

Rynkecreme- og gels

Der er mange tilgængelige cremer på markedet til brug som rynkebehandling, men virkningen er meget forskellig afhængig af kvalitet og indhold. De er alle i stand til at hjælpe med at reducere rynker i højere eller mindre grad. Her på siden har vi samlet en række af de mest populære og effektive mærker indenfor kategorien rynkecreme, der er fremstillet med udgangspunkt i den seneste medicinske research. Cremer og gels, som indeholder enten trylagen eller natriumsilicat er særligt gode til at reducere synlige linjer i ansigtet, samt mildne tegn på aldring i huden. Dette gøres gennem en opstrammende effekt på huden.

Der findes ligeledes receptpligtig rynkecreme, men disse er kendt for at medføre en række af slemme bivirkninger. Det drejer sig blandt andet om irriteret og tør hud, som i højere grad er udsatte overfor sollys. Ved køb af produkter på recept - læs altid den folder med information til patienten, der medfølger din rynkecreme- eller gel. Hvis du har nogle spørgsmål kan du med fordel rådføre dig hos dit lokale apotek eller læge.

Andre cremer som hjælper til at reducere rynker i huden inkluderer cremer som fx retinol cremebaseret på antioxidanter med indhold af C-, B-, og E-vitaminer. Disse fungerer ved at behandle hudskader forårsaget af sol, stress eller forurening.

ShytoBuy anbefaler følgende cremer til rynkebehandling, som har vist sig særdeles effektive i forbrugerundersøgelser og er anerkendt for sin gode virkning af autoriserede dermatologer. En god rynkecreme kan hjælpe kvinder og mænd med at få et langt mere opstrammet og jævnt udseende af huden – find den løsning, som passer bedst til dig.

Skin Doctors Instant Eyelift™
Skin Doctors Instant Eyelift™

Dette er et revolutionerende serum, som giver dig et kosmetisk øjenløft på 5 minutter. Resultatet varer i op til 8 timer og er perfekt til brug som en del af den daglige morgenrutine. Effekten opstår som følge af aktive ingredienser som biocare SA og natriumsilicat.

Skin Doctors Antarctilyne Plump3™
Skin Doctors Antarctilyne Plump3™

Denne creme stimulerer kollagen niveauet i huden med op til 300% og kan reducere fremkomsten af rynker med 35% på 30 dage. Denne rynkecreme virker på at fylde huden ud indefra gennem en unik kombination af aktive peptider og proteiner.

Laser

Typen af behandling med laser mod rynker fokuserer på at reducere linjer, ar og rynker forårsaget af solskader og generel aldring.

En laser (intens høj-energi lysimpulser) anvendes til at trænge dybt ind i huden og stimulere produktionen af kollagen-fibre. I takt med at behandlingen fortsætter dannes ny hud, som er blødere og mindre rynket end tidligere. I takt med at laserbehandlingen bliver mere intens kan rynkebehandlingen også blive mere effektiv, men dette medfører en tilsvarende større risiko. Hos ShytoBuy tilbyder vi et udvalg af FDA-testede løsninger til hjemmebehandling, som er en ideel kombination af intensitet og effektivitet.

Dermabrasion

Denne procedure er en peeling af hudens yderste lag, hvor et fint diamanthoved sliber hudceller væk og giver plads til at et nyt og mere ungdommeligt og friskt lag af hud kan dannes. Denne metode som rynkebehandling er gennem tiden blevet yderst populær. Dermabrasion tilbydes på professionelle klinikker, men dette kan ofte medføre priser på op til 1500 kr. per behandling – for effektive resultater anbefales gentagne behandlinger. For at spare forbrugerne for dyre sessioner hos klinikker tilbyder ShytoBuy helt ekstraordinært et udvalg af produkter til rynkebehandling i hjemmet. Disse enheder er fuldstændig sikre og medfører ingen ubehagelige sidevirkninger, men anvender stadig en effektiv og kvalificeret teknologi, som fuldt ud kan måle sig med niveauet på professionelle klinikker.

Kosttilskud

I tilfælde af, at du ikke ønsker at anvende cremer eller eksterne behandlinger er der også god mulighed for at reducere rynker og skabe en glat og ungdommelig hud gennem kosttilskud. Denne type af rynkebehandling kan også bruges som supplement til andre behandlingsmetoder. Kosttilskud mod rynker indeholder en unik blanding af ingredienser, herunder kollagen og stærke vitaminer og mineraler, som effektivt styrker huden indefra og stimulerer kroppens egen evne til at udvikle et ungdommeligt og smukt udseende. Fordelen ved kosttilskud er, at de kan anvendes af alle hudtyper – alle opnår samme gode effekt som følge af behandlingen, der reducerer forekomsten af rynker og fine linjer. Derudover er supplementet også fugtighedsgivende og vil efterlade huden frisk og opstrammet. ShytoBuy tilbyder en række af de bedste kosttilskud på markedet mod rynker fra anerkendte mærker såsom Proto-col ™ og Striagen ®.

Kosmetisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi kan udføres for at hjælpe med at reducere dybe rynker og slap hud. I ansigtsløftningskirurgi vil din kirurg løfte hud og væv af dit ansigt og den underliggende muskel. Dette vil gøre dit ansigt strammere og glattere. Denne type af operationen som rynkebehandling kan udføres på hele dit ansigt (fuld facelift) eller i udelukkende i området ved panden(pandeløft). Derudover kan disse kirurgiske løft også målrettes rynker på halsen.

Aldringsprocessen i ansigtet vil fortsætte efter, at du har fået lavet et ansigtsløft. De bedste resultater opnås hos personer, der har hud med et godt niveau af elasticitet og en stærk knoglestruktur. Et ansigtsløft kan være løsningen, som kan få dig til at se yngre ud. Længden af resultatet afhænger dog af hudtype og livsstil, så for mere permanente resultater anbefales implementeringen af en rynkecreme i hverdagsrutinen.

Sådan forebygger du rynker

Rynker er en del af den naturlig aldringsprocessen. På trods af dette har dine omgivelser i form af UV-stråling fra solen, forurening og rygning også en indflydelse på din hud, som kan udtørres og få rynker til at træde frem tidligere end normalt.

Som supplement til rynkebehandling er der også en række af ting som du kan gøre for at beskytte huden og forsinke tegn på aldring:

  • Beskyt huden mod solen, men en smule sollys er ligeledes vigtigt, fordi huden anvender lyset til at producere D-vitamin. For meget sol er skadeligt og kan ødelægge huden, forøge risikoen for hudkræft, samt forårsage for tidlig aldring i form af rynker. Hvis du befinder dig i solen i længere tid af gangen anbefales det at benytte solcreme og søge skygge. Anvend en bredskygget hat og solbriller for at stoppe dig fra at knibe øjnene sammen mod solen. Anvend ikke solsenge, da disse ligeledes kan være skadelige for huden.
  • Hvis du ryger – STOP. Cigarret-røg udtørrer huden og de kemikalier som indåndes ved rygning sammentrækker blodkarrene. Dette reducerer tilstrømningen af ilt og vitale næringsstoffer til huden.
  • Spis en sund og afbalanceret kost. Din krop har brug for en række vitaminer og mineraler for at forblive sund. A-,C- og E-vitamin er essentielle for at fastholde en sund hud.
  • Drik rigeligt med vand for at holde din hud hydreret og brug ansigtscreme dagligt.
  • Vær aktiv. Simple aktiviteter såsom at gå en tur forbedrer cirkulationen og hjælper med at tilføre mere ilt til huden.

Find din naturlige rynkebehandling hos ShytoBuy DK

Nogle rynker vidner om livserfaring, mange mener at rynker er med til at give ansigtet karakter. Det er dog blevet helt normalt at udføre rynkebehandling med ønsket om at reducere rynker og fastholde et ungdommeligt udseende.

Hos ShytoBuy kan du finde netop den naturlige løsning som kan reducere dine rynker uden bivirkninger. Vores produktsortiment er baseret på research, råd fra eksperter og feedback fra kunder, så vi kan tilbyde det bedste udvalg på markedet. Er du stadig i tvivl om hvilken behandling, som passer præcis til dig? Du er velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice over livechat, e-mail eller telefon, hvor de står til rådighed alle hverdage mellem 10-18.

Vi har mere end 10 års erfaring med at levere naturlige løsninger til dine problemer og din bestilling bliver altid ekspederet og leveret hurtigt i fuld diskretion.

Del med