FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sådan får du din sæd til at smage bedre

Tænder du på at din partner sluger dit sperm når du kommer? Her får du en række lette tips og naturlige produkter til hvordan du effektivt kan forbedre duften og smagen på sæd, for bedre oralsex og ikke mindst bedre orgasmer.

Du spekulerer måske på hvordan din sæd smager (hvis du ikke har smagt efter). Oftest er sæd smagen bitter og salt, hvilket de færreste synes er lækkert at sluge. Derfor siger mange nej tak til at sluge, når deres partner kommer i deres mund. Men samtidig er rigtig mange mænd enige om at det føles bedre og er mere tilfredsstillende når deres partner sluger, så her har vi jo et dilemma.

Heldigvis er der hjælp at hente – du kan du få kontrol over smagen af din sæd. Vidste du, at fødevarer og kemikalier, som du fylder din krop med hver dag, påvirker din sæd smag?

Følg de nedenstående tips til bedre sæd smag og tag oralsex til et helt nyt niveau, for både dig og din partner.

  • Sukker - Indtagelse af naturligt sukker kan give en sødere sperm smag. Dette kan du få fra de fleste frugter, såsom fx æbler, kiwi eller ananas.
  • Vand – Du hører det sikkert tit, men vand ér bare rigtig godt for mange ting. Drikker du rigeligt vand, fjerner du giftstofferne fra din krop og skaber dermed også god grobund for at få en sødere sæd smag.
  • Grøntsager og krydderurter – Grøntsager har samme gode effekt som frugt, da de indeholder naturligt sukker. Persille, kanel og selleri er især godt, fordi det renser kroppen for de skadelige toksiner, som er med til at give sæd den salte og bitre smag.
  • Undgå kraftigt lugtende fødevarer – Du er måske en af dem der elsker hvidløg på alt hvad du spiser. Men hvad du ikke ved er, at hvidløg er en stor synder når det kommer til din sæd smag. Både hvidløg, men også chili, tilføjer til den bitre smag.
  • Undgå kål, bønner og asparges – Disse fødevarer er kendt for at give luft i maven, hvis man indtager for meget af det, men samtidig kan de også give dig en stærkt lugtende og bitter smagende sæd, hvis du indtager dem ofte.
  • Magert kød - Kød med slankere proteiner er både godt for dit helbred og din sæd smag. Lettere kød kan hjælpe dig med at få en mindre saltet smag. Spiser du meget oksekød, bør du overveje at erstatte det med fisk eller kylling. Det vil både være bedre for dit helbred, men også forbedre din sæd smag.
  • Koffein, cigaretter og kaffe - Disse tre ting bliver næsten altid nævnt i en negativ sammenhæng, på trods af at de for mange har en høj nydelsesværdi. Men når det kommer til din sæd smag, så gør disse ting ikke noget godt for dig, tværtimod.

Så kort og godt: drop cigaretterne, skift kaffen ud med en frugtjuice, drik rigelig vand i løbet af dagen og spis frugt i mellem måltiderne. Sørg for at få masser af grøntsager, men undgå kål, bønner og asparges. Skift oksekødet ud med kylling og fisk et par gange om ugen.

Supplementer til at forbedre smagen af din sæd

Synes du at disse råd kræver en lidt for stor omvæltning i din nuværende livsstil, så kan du snyde lidt.

SemEnhance, er et dagligt kosttilskud specielt udviklet til at forbedre smagen af sæd, så du får en lækker eksotisk frugtsmag. Så er der ingen undskyldning for at have en grim sæd smag længere.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med