FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Erektionsproblemer

Sådan kan du forbedre potensen helt naturligt

Sådan kan du forbedre potensen helt naturligt

Var du klar over, at kost og motion kan spille en stor rolle for de mest almindelige potensproblemer? Faktisk kan små livsstilsændringer betyde, at du kan få en bedre potens samt forebygge potensproblemer. Her nedenfor giver vi dig det fulde overblik over, hvad kost og motion kan betyde for din præstation i soveværelset og sexlysten.

Potensproblemer hos mænd er et helt normalt problem, og i Danmark oplever 5% af 40-årige, 10% af 50-årige og 20-25% af mænd over 65 år rejsningsproblemer. Kort sagt, problemet tager til med alderen, men om den enkelte mand udvikler problemer, afhænger meget af hans sundhedstilstand. Er du overvægtig, ryger eller er i dårlig fysisk form? I så fald er der øget risiko for at udvikle rejsningsproblemer.

Men der er heldigvis hjælp at hente, og selvom du som mand bør gå til læge for at få dit problem afklaret, kan du med regelmæssig motion og sund kost give dig selv gode forudsætninger for at forbedre din potens og afhjælpe rejsningsproblemer.

Impotens er et helt normalt problem, og selvom det ofte er tabubelagt og kan føre til selvværdsproblemer, er der hjælp at hente.

Hyppig motion kan forbedre din potens

Et dansk studie viser, at du med 40 minutters højintensiv træning fire gange om ugen kan forbedre din erektion betragteligt, hvis du har rejsningsproblemer (1). En forklaring på dette er, at den primære fysiske årsag til rejsningsproblemer er sygdomme i blodkarrene, herunder åreforkalkning i forbindelse med overvægt, rygning, forhøjet blodtryk og for lidt motion. Så selvom det kan lyde som en kliche, er det vigtigt, at du motionerer regelmæssigt – det er ikke kun godt for dit helbred, det kan også gøre underværker for dit sexliv.

Spis frugter, grøntsager og fisk

En kost med masser af frugt og grøntsager er et must, hvis du har problemer med potensen. De er rige på vitaminer og antioxidanter, som holder din krop sund og ung længere. Sørg for at spise friske og rå frugter og grøntsager, da du får mere ud af dem, end hvis de er forarbejdede. Farverige bær, grønne grøntsager, fuldkorn, nødder og olivenolie indeholder også næringsstoffer, der kan gøre underværker for din hud, led og hjerte. Udover at hjælpe på dine potensproblemer vil en kost rig på frugt, grøntsager og fibre naturligt få dig til at føle dig sundere, gladere og give dig mere overskud.

En sund og varieret kost med de rigtige nærringsstoffer er vigtig for din potens.

Derudover er det også vigtigt, at du spiser fisk som tun, laks, makrel, ørred, helleflynder. Det er såkaldte fede fisk, der er propfyldt med sunde omega-3 fedtsyrer, som holder leddene smidige, beskytter kroppen mod skadelige stoffer og giver dig energi. En forbedret potens er selvfølgelig målet med, at du læser denne artikel, men at få fyldt din krops depoter med omega-3-fedtyrer og andre vigtige næringsstoffer er essentielt for både dit helbred, generelle sundhed og mulighed for at få rejsning.

Dårlige vaner skader potensen

Men det er ikke kun din spise- og motionsvaner, der kan give potensproblemer - dårlige livsstilsvaner kan også have en negativ påvirkning på din potens. Et højt alkoholindtag, rygning og euforiserende stoffer påvirker din blodcirkulation, hvilket direkte påvirker din potens og kan føre til potensproblemer. Så skærer du ned på disse ting og dermed får udrenset din krop for affaldsstoffer, kan du give din potens og sexlyst et naturligt boost.

Naturlige kosttilskud til potensproblemer

Udover at spise sundt og motionerer er der en lang række naturlige kosttilskud, som er udviklet med potens- og rejsningsproblemer i tankerne. Gode alternativer er blandt andet Viaman Viper Pro, der blandt andet indeholder koffein, selen, zink, B5- og B12-vitamin eller Viaman Sort Maca Complex, der indeholder koffein, selen, zink, B5- og B12-vitamin. Begge tilskud er udviklet med impotens, rejsningsproblemer, energi og sexlyst i tankerne, og kan være din hjælp til selvhjælp til at give din præstation i soveværelset et boost.

Sund kost og regelmæssig motion kan ikke kun bidrage til at hjælpe med dine potensproblemer, men er også generelle anbefalinger til at give dig gode forudsætninger for at undgå at udvikle hjertekarsygdomme. Disse sygdomme nedsætter blodcirkulationen og reducerer dermed også blodtilførslen til din penis, som gør det svært at få eller opretholde erektion. Følger du disse råd om sund kost med masser af fibre, fisk og grøntsager samt motionerer regelmæssigt, har du opskriften på en sund livsstil, som kan forebygge rigtig mange sygdomme og samtidig forbedre potensen.

Kilder:

  1. Gerbild, Helle et.al 2018; "Physical Activity to Improve Erectile Function: A Systematic Review of Intervention Studies", Sexual Medicine, Volume 6, Issue 2, P75-89, June 1, 2018

Andre interessante artikler