Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Få en større penis med en penisforlænger

Er du utilfreds med størrelsen på din penis? Så kan en penisforlænger være din løsning til at få en større penis. En normal penisstørrelse er en større du kan være stolt over. Penisforlænger er en sikker og veldokumenteret måde at øge penis større, omkreds og længde.

Synes du at din penis er for lille og vil du gerne have en mere normal penisstørrelse? Så er du ikke alene. Der findes flere forskellige typer af penisforlængere på markedet og her i Danmark kan vi være stolte af at have opfundet to af de mest populære af slagsen.

Hvad er en penisforlænger?

penisforlænger

Du har måske hørt navnene Jes Extender, Male Edge og Andropenis. Disse er alle forlængere, som benytter samme strækteknologi til at øge størrelsen på penis, så du kan få en mere normal penisstørrelse. De består af et antal metalstænger og plastikringe, som fastgøres på penis og sørger for at længden mellem penisroden og penishovedet udstrækkes. En penisforlænger er en økonomisk, og effektiv, metode til at forlænge din penis, for når først du har købt produktet, så kan du forlænge din penis så længe du vil og der er ofte lange garantier på dem, så du ikke behøver bekymre dig om hvis den skulle gå i stykker.

Hvordan fungerer en penisforlænger?

Du kender måske til de afrikanske såkaldte ”giraf”kvinder, som benytter halsringe til at forlænge deres hals. De påsætter jævnligt en ny ring således at halsen bliver strukket længere og længere, samtidig med at den bliver støttet af de allerede påsatte ringe. Denne metode kan sammenlignes med en penisforlænger. Her fastspændes din penis i et par plastikringe og holdes udstrakt ved hjælp af metalstænger, som kan justeres i længden. Du styrer selv længden på din forlænger, som du kan udvide i takt med at din penis vænner sig til at have den på. Nu spørger du måske dig selv, om man virkelig kan opnå en permanent forlængelse, for umiddelbart burde den jo trække sig tilbage til normal penisstørrelse når du tager din penisforlænger af. Dette er der heldigvis tænkt over. Apparatet skal bæres i tilpas lang tid til at cellerne i din penis kan nå at formere sig. Penisforstørrelsen sker derfor ved hjælp af celledeling. Når du strækker vævet i penis, strækker du automatisk cellerne, som tilgengæld vil dele sig og vokse sig større, således at du øger antallet og dermed kan øge størrelsen på vævet. På den måde er du sikret at resultatet ikke aftager, så snart du er færdig med at bruge din penisforlænger. Det er desuden også en langt sikrere metode end dyr kirurgi.

Hvor ofte skal jeg bruge en penisforlænger?

Det kræver sin mand at begynde at forlænge sin penis. Hvis du beslutter dig for at få en større penis med penisforlænger, skal du være indstillet på at bære den i mange timer hver dag. Det kræver både tålmodighed og velholdenhed – men dette vil som regel ikke være en mangel hos mænd der virkelig ønsker at opnå hvad de betragter som en mere normal penisstørrelse. En forlænger skal bæres i 2-8 timer per dag over en længere periode på 6-12 måneder alt efter hvor mange timer du bærer den per dag. De fleste modeller kan heldigvis bæres diskret indenunder tøjet, så du kan fortsætte dine daglige gøremål som normal. Mange mænd vælger dog alligevel kun at bruge deres penisforlænger når de er derhjemme, da de synes det er mere behageligt ikke at skulle være omgivet af andre.

Dansk effektivitet

Her i lille Danmark har vi vist os at være på forkant med teknologien når det kommer til penisforstørrelse. Det er danske producenter som står bag produkterne Male Edge og Jes Extender, som er iblandt de mest effektive penisforlængere i verden. Rent faktisk så vandt Male Edge erotikprisen for bedste nye produkt på Erofame messen i Hannover i 2011. Her hos ShytoBuy er vi derfor utrolig stolte af at være forhandlere af dette prisvindende produkt .

Har jeg brug for en penisforlænger?

Hvis du i starten sad med spørgsmålet ”Kan man få en større penis med en penisforlænger?”, så har vi forhåbentlig fået dig overbevist om at svaret er ”ja”. Det vil dog altid være en personlig vurdering om du har brug for den eller ej. Nogle mænd er tilfredse med en lidt kortere penis, imens andre mænd med en penis over gennemsnittet ikke er tilfredse med deres størrelse. Vi vil dog gøre det klart at begrebet ”normal penisstørrelse” egentlig ikke findes. Man kan tale om en gennemsnitlig størrelse blandt mænd i et givent område, men uanset om din penis falder under eller over gennemsnittet, så har du stadig en normal penisstørrelse. Om du så har brug for en penisforlænger eller ej, det er op til dig selv at bedømme.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med