FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Male Edge Penisforlænger

For komfort, diskretion & lethed

Oversigt

Med en metode der blev opfundet af en plastikkirurg med hensyn til hans patienters heling fra intime operationer, er Male Edge enheden en kraftfuld aktør inden for mandlig forstørrelse. Uden at gå på kompromis med effektiviteten, bruger det et letvægtsdesign til at levere den bedste hjælp! Ved hjælp af revolutionerende videnskabelig viden og en traktions metode til dit mandlige organ, kan det endelig hjælpe dig med at få den selvtillid, som du længes efter.

  • Innovativ mandlig forstørrelses enhed
  • Årtiers ekspertise & forståelse
  • Tusindvis af globale tilfredse kunder
  • Fineste kvalitetsmaterialer
  • For komfort, diskretion & lethed

Med Male Edge får du et utroligt lyst og let produkt, som kan gøre en kæmpe forskel i dit liv. Al kontrollen over dine fremskridt er i dine hænder, mens det stræber efter at hjælpe dig med at forbedre din maskuline følelse af selvtillid. Med Male Edge skal man aldrig gå på kompromis igen med en imødekommende men potent metode.

  • CE-certificeret

Betydningen af størrelse

Det mandlige væv repræsenterer virilitet, styrke og magt siden hulemændenes tid. Det er derfor næppe en overraskelse, at mænd har bekymret sig over denne maskuline del i århundreder, og forståelsen at det kan betyde meget mere end et middel til at give glæde. Mange har en brændende ønske om at forbedre det, som naturen har givet os. At føle sig utilstrækkelig på denne måde kan tage sit præg på så mange områder af livet. Selv om de mænd, der har tendens til at bekymre sig mest, har helt normale mål, men mange ønsker alligevel forbedringer.

Traktionsmetoden

Forskere og læger har anerkendt en tilgang som kan bekæmpe bekymringen om en utilstrækkelig og deform manddom: Traktionsmetoden. Kraften af traktion kan anvendes på enhver del af kroppen, og dermed udnytter den helt naturlige og sunde cytokinese. Dette langsomme stræk skaber en division og multiplikation af celler, og dermed bliver nyt væv udviklet.

Desuden er forskningen bag brugen af denne metode på det mandlige organ meget positivt anlagt. Andre metoder, fra risikable operationer til forskellige typer af enheder, er blevet fjernet fra konkurrencen pga. enhedens resultat. Måske det mest betydningsfulde tidsskrift, British Journal of Urology, har erklæret, at enheder, der bruger traktion "repræsenterer den eneste evidensbaserede [ikke-kirurgiske] teknik" for at udvikle den maskuline størrelse. Det er endda blevet rapporteret af nogle mænd, at det kan hjælpe med at håndtere krumningen! Yderligere forskning har derudover fundet ud af, at "resultaterne ikke går væk, når enheden ikke bruges længere". Diskret, komfortabelt og ikke-invasivt. Denne metode er massivt understøttet af forskningen.

Male Edge

Skaberne af denne innovative enhed har været i branchen siden 1995, og hidtil har deres brede udvalg af produkter leveret mandlige forstørrelsesmetoder til millioner af mænd! Med en metode der virkelig har været banebrydende på dette marked, er Male Edge blot endnu et kæmpe spring fremad for mænd. Gennem traktionsmetoden og nu højt respekteret for sin brug på det mandlige organ, giver Male Edge enheden en tilgængelig, bekvem og diskret tilgang. Plastikken er designet til at tune ind på din krop og dens behov, samtidig med at det hurtigt kan tilpasses til ændringer. Kunder over hele verden rapporterer boostet selvtillid samt øget intim fornøjelse for både sig selv og deres partnere.

Hvilken forlænger passer til dig?

Med tre individualiserede kits, skaber Male Edge en tilgang til enhver mand, hele vejen fra Basic til Pro. Men det essentiele er dækket med en lineal, zip-up box, mindst én ekstra strop, træningsdagbog og adgang til en online instruktionsvideo, forum og det officielle MaleEdge Program, der indgår i alle Male Edge Extender. Hver enhed bærer også et års garanti og dobbelt pengene tilbage garanti. Se nedenfor for ekstra tilbehør inkluderet i opgraderede kits.

Basic Extra Pro
Bathmate hercules blue Bathmate hydromax x20 blue Bathmate hydromax x30 blue
Ekstra gummiringe 1 2 4
MaleEdge rejsetaske - 1 1
Beskyttelsespuder - 1 2
Sammenhængende middel - - 1

Sådan bruger du Male Edge

Adskil de forreste stykke fra stængerne, og placer derefter ringen i bunden af dit organ, og lad det hvile der. Anbring og spænd remmen bag glansen. Roter stængerne mod uret en kvart omgang, og træk stængerne til den ønskede længde. Roter stænger med uret, indtil de klikker. Når de er i den rigtige position, skal du skubbe stængerne mod dit organ og klikke dem på plads. Du kan derefter flytte hele enheden til den mest komfortable position for dig.

Tip

Alle Male Edge enheder blev skabt med fokus på sikkerhed, bekvemmelighed og diskretion for at håndtere dine mandlige bekymringer. Når det er sagt, er det vigtigt at være fornuftig og huske et par forholdsregler. Hav tålmodighed og husk på, at det kan tage tid at nå dine ambitioner. Du skal huske at sætte sikkerhed og komfort foran umiddelbare forbedringer. Mænd under 18 skal ikke bruge nogen mandlige forstørrelsesprodukter.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(36)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.71% baseret på 55 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den kan være lidt svær at få til at sidde ordentligt i starten, så tålmodighed er et must. Er kun en go uge inde i forløbet, men kan allerede mærke en effekt så de lyver ikke.

K Kaspar
Bekræftet køb

Let at opsætte og bruge

O Oskar
Bekræftet køb

Virker rigtig fint. Plus man kan ikke se den under tøjet, jeg var lidt bekymret for det nemlig.

L Lykke
Bekræftet køb

Produit efficace mais serait encore mieux avec des tiges d'extension en aluminium

R Romuald
Bekræftet køb

Voilà 4 semaines que j’utilise ce produit, en 4 semaine mon sexe a déjà changer (rien de flagrant ni d’exceptionnel mais ça fait seulement 4 semaines!) Pour son utilisation la est le point noir pour moi car je suis constamment assis à mon travail et au bout de 2h environ je commence à ressentir des douleurs car là verge est trop comprimé et si je sers pas assez ça ne tiens pas. Pour le mettre la nuit c’est pareil je bouge donc si je ne sers pas assez ça s'enlève et quand je sers bien je suis réveillé par la douleur lol Du coup je le mets 6h mais par intermittences du coup je ne sais pas si ca le rend moins efficace... Mais je recommande quand même fortement ce produit car les sacrifices valent le coup 👍

J Julien V
Bekræftet køb

Mon pénis est plus grand

A Alexandre
Bekræftet køb

mon pénis est beaucoup plus long

A Alexis
Bekræftet køb

très efficace

S Sylvain
Bekræftet køb

rien à dire bravo et service client très compétent

Q Quentin
Bekræftet køb

jai utilisermale edge pendant 6 mois avec du vigrx plus comme vous avez dit et les résultats sont impressionnant merci. jai depenser bcp argent avant... merci

M Marc-Antoine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game