Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Første billede for Male Edge

Male Edge

Filtre

Pris
948 kr.1,250 kr.
Mærke
Score
 
Sorter efter

male edge penisforlænger

Historien bag Male Edge

Male Edge er en del af det danske DanaMedic, som har været i branchen siden 1995. Det er også dette firma som står bag de populære penisforlængere under navnet Jes Extender. I 2008 kom Male Edge til verden, som en ny og videreudviklet penisforlænger med et innovativt design og et alternativ til dem, der har et lidt lavere budget. Alle penisforlængere fra DanaMedic er udviklet med henblik på at give brugeren den mest effektive og komfortable forlængelse, uden brug af kirurgi.

Filosofien bag Male Edge er, at det skal ses som en form for selvudvikling. Ingen vil kigge skævt på dig hvis du går i fitnesscenteret for at opbygge muskler og styrke eller hvis du bruger skønhedsprodukter for at holde din hud glat og ren. Male Edge penisforlænger er et kvalitetsprodukt til mænd, som ønsker at forkæle dem selv og eventuelt deres partner, ved at forstørre deres penis på en sikker og tryg måde.

Awards og omtale

Det er ikke kun os der ved at Male Edge forlængerne er innovative og banebrydende produkter. I 2011 vandt penisforlængerne prisen for bedste nye produkt, på sexmessen Erofame i Hannover. Erofame er en af verdens største sexmesser og det må derfor siges at være en meget flot pris. Vi er stolte af at være forhandlere af disse fantastiske produkter, som allerede har hjulpet hundredetusindvis af mænd verden over.

Det er ikke kun på messer at DanaMedics produkter har været i rampelyset. I en TV udsendelse vist på TV3, benyttede den britiske tv-vært Tim Shaw sig af en Jes Extender i 2 uger. Resultatet var en forlængelse på 1,25 cm! Han kunne i princippet ligeså godt have brugt en Male Edge, da teknikken er den samme. Vi vil dog gøre det klart at resultater og varighed kan variere fra person til person.

Hvordan virker en penisforlænger?

Disse penisforlængere virker ved hjælp af trækkraft. Du spænder produktet fast på din penis og indstiller så hvor meget det skal trække. Ved at påføre et konstant træk i penis i op til flere timer (helst 4-6) om dagen, strækker du penisvævet og fremmer celledeling, hvilket fører til at penis langsomt, men sikkert, forstørres og forlænges. En penisforlænger som Male Edge virker ikke kun i længden, men kan også gøre din penis tykkere. Det er helt op til dig hvor ofte og hvor længe du har den på, men jo flere timer ad gangen og jo flere dage om ugen jo bedre.

Tip: Husk at måle din penis’ længde og omkreds med et målebånd eller lineal før du begynder at bruge din penisforlænger. Mål igen ca. hver 4. uge og skriv tallene ned for at følge din udvikling. På den måde kan du let holde øje med forlængelsen og det vil hjælpe dig med at forlive motiveret til at bruge den.

Hvilken skal jeg vælge?

Male Edge findes i tre forskellige varianter, som alle har en dokumenteret effekt i at kunne forstørre og forlænge det mandlige kønsorgan. Male Edge Basic er den første penisforlænger i serien, som har alt hvad der skal til for effektivt at gøre dit lem større. Den er god til førstegangsbrugere, som vil prøve metoden af før de begiver sig ud i de mere dyre modeller. Den næste er Male Edge Extra, som ligesom Basic har alt basisudstyret plus lidt ekstra udstyr såsom 3 ekstra komfortstropper, en beskyttelsespude og en praktisk rejsepose. Den sidste og mest luksuriøse af de tre er Male Edge Pro. Denne penisforlænger har samme udstyr som Extra, plus gazebind, 5 komfortstropper og 2 beskyttelsespuder. Så med Pro udgaven får du den højeste komfort og meste udstyr, så du kan fortsætte forlængelsen i meget lang tid uden at skulle tænke på reservedele.

Køb trygt hos os

ShytoBuy har et tæt samarbejde med DanaMedic og vi har forhandlet deres produkter i årevis. Vi er altid opdateret med nye produkter og priser, så vi kan tilbyde dig det nyeste nye. Har du nogle spørgsmål omkring Male Edge produkterne eller er du i tvivl om hvilken penisforlænger du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd og vejledning. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar på alle hverdage mellem kl. 10 og 19 på både tlf, live chat og e-mail.

Male Edge Basic Male Edge Extra Male Edge Pro
1,225.00 Kr 1,414.00 Kr 1,608.00 Kr
Male Edge penisforlænger Male Edge penisforlænger Male Edge penisforlænger
Farve Hvid/Blå Grøn/Sort Sort/Hvid
Opbevaringstaske
Måleenhed
Manual
Rejsetaske
Beskyttende gazebind
Instruktions DVD
Antal beskyttelsespuder 1 stk 2 stk
Antal komfortstroppe 2 stk 3 stk 5 stk
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev