FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Har jeg en lille penis?

Synes du at din penis er mindre end den gennemsnitlige penisstørrelse og vil du gerne vil øge størrelsen på den? Læs med her om finde svar på, om du har en lille penis eller om du skal være tilfreds med det du har. Her kan du også finde hjælp til lille penis og muligt gøre den større.

Har jeg en lille penis?

Har jeg en lille penis?

Synes du at du har en lille penis? Så skal du være glad for at du ikke er græker eller irlænder. Ifølge en ny undersøgelse fra metro, så ligger Danmark i top med de største penisser i EU med en gennemsnitlig penisstørrelse på 14,8 cm i erigeret tilstand. Det må siges at være rigeligt, taget i betragning at kvindens skede er ca. 12 cm dyb og gnidningen mellem penis og skede primært foregår i de yderste 4-5 cm. Desuden er alt relativt og en lille penis i dine øjne, er måske ikke en lille penis i din partners eller drømmepartners øjne.

Nu er det selvfølgelig sandsynligt at du har en penis der er mindre end den gennemsnitlige penisstørrelse. Penisser varierer naturligt fra person til person, ligesom forskellen mellem fingeraftryk og størrelsen på folks hænder og fødder – alle er forskellige. Forskning har dog vist at næsten halvdelen af alle mænd er ulykkelige med deres størrelse og synes at de har en lille penis. Men hvad synes kvinderne egentlig?

Grunden til denne stigma, kan også være forårsaget af fejlagtig data i tidligere undersøgelser. Den gennemsnitlige penisstørrelse var stærkt overvurderet, da de adspurgte mænd åbenbart tilføjede nogle ekstra centimeter når de blev spurgt.

Interessant nok er de fleste penisser den samme størrelse, når erigeret. For den mand, hvis ikke-erigerede penis er lille, vil normalt opnå om en 100 procent stigning i længden under seksuel ophidselse. Den mand, hvis ikke-erigerede penis er på mellemstor størrelse vil sandsynligvis styre om en 75 procent stigning. Så du kan se, at selv om en mand har fået en "lille" penis, har han en indbygget kompenserende faktor, der vil bringe ham op til omkring samme størrelse som den fyr, der synes at være "bedre rustet” i brusebadet.

Udseendet kan dog betyde meget for mandens selvtillid og have stor effekt på hans sexliv. For at forbedre størrelsen på penis i ikke erigeret tilstand, kan manden med fordel gøre brug af penis pumper, da vakum bevirker til en større penis. Hos ShytoBuy har vi et udvalg af penis pumper til penisforstørrelse her i blandt Bathmate Hercules penispumpe der er let anvendelig og giver øjeblikkeligt resultat.

Hvad siger kvinder til en mindre penisstørrelse?

Spørger man kvinderne, så er det ikke længden det kommer an på. Faktisk, så synes de fleste kvinder at omkredsen er vigtigere end længden. En lille penis kan sagtens være ”bedre” i sengen end en kæmpe krabat og den har desuden ofte lettere ved at fastholde erektionen pga. den mindre mængde blod det kræver at holde den hård. Mange kvinder føler sig skræmte ved tanken om en for stor penis og vil hellere have en mand der ved hvordan han skal bruge sin lille penis. Nu er det også værd at huske at den gennemsnitlige penisstørrelse er målt i erigeret tilstand, så det er ikke værd at få mindreværdskomplekser over at kigge sig omkring i omklædningsrummet i fitness centeret, da det aldrig er til at sige hvor meget en penis vokser når manden stimuleres. Din ”lille penis” kan i virkeligheden vise sig at være større når det gælder, end dem der umiddelbart synes længere. Føler du dig stadig ikke overbevist efter al denne snak omkring hvordan en mindre penisstørrelse kan være bedre end en stor penis, så findes der selvfølgelig muligheder for hjælp til lille penis. Både tips til øvelser du selv kan udføre, men også diverse kosttilskud og forlængere, som er kendte for at kunne gøre din penis større, så du kommer et skridt tættere en gennemsnitlig penisstørrelse.

Hjælp til lille penisstørrelse

Hvis du føler dig meget bevidst om at du har en lille penis, er der en række forskellige muligheder du kan ty til, hvis du gerne vil lidt tættere en gennemsnitlig penisstørrelse. Hvis du synes at din lille størrelse påvirker din evne til at urinere korrekt eller have sex, kan din læge i nogle tilfælde rådgive dig om tilgængelige løsninger på problemet.

Er dit problem med en lille penis ikke rent praktisk eller mekanisk, men ”bare” et problem for din selvtillid, så ér det muligt at gøre den længere ved hjælp af f.eks. en forlænger eller penispumpe. Der findes mange forskellige mærker på markedet for penisforstørrende produkter, men fælles for dem alle er, at de virker ved hjælp af celledeling forårsaget af stræk eller vakuum af penis. Det er nogle metoder som tager meget lang tid, men har du en lille penis, som du er meget ked af, så er du nok parat til at gøre meget for at komme nærmere en gennemsnitlig penisstørrelse. Før du køber dig en forlænger eller pumpe, vil vi anbefale dig at du sætter dig godt ind i emnet, så du ved hvad du går ind til. Læs anmeldelser og find ud af hvilket produkt der lader til at give den bedste effekt og være mest brugervenlig og komfortabel. Husk også at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Du bør ikke gå på kompromis med komforten eller kvaliteten af din penisforlænger, når du går ind i kampen mod en lille penis. Her hos ShytoBuy er vi eksperter i at hjælpe folk med at få en større penis. Vi har dagligt kunder som ringer og spørger om råd til den bedste løsning til deres lille penis. Selv mænd som allerede har en gennemsnitlig penisstørrelse eller derover, ønsker at gøre deres vedhæng længere og tykkere for at imponere partneren. Kig dig omkring på vores hjemmeside og tag endelig kontakt hvis du er i tvivl om noget – vi glæder os til at høre fra dig!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med