FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Stress og rejsningsbesvær

Rejsningsbesvær og problemer med rejsning kan i nogle situationer være forbundet med psykiske reaktioner, såsom stress. Problemer med rejsning kan påvirke selvværd såvel som at forværre en i forvejen stresset situation, derfor er det vigtigt at gøre noget ved problemet.

Stress kan give problemer med rejsning

Stress kan give problemer med rejsning

Har du problemer med rejsning og føler du dig stresset, så kan disse to ting meget let kædes sammen. Når du er stresset kan det parasympatiske centrale nervesystem ikke berolige din krop, fordi det sympatiske nervesystem arbejder på overtid - enten ved at få din krop til at slippe det der volder dig stress eller give dig energi til at kæmpe imod den. Derfor kan din krop ikke reagere optimalt når du forsøger at have sex, hvilket resulterer i rejsningsbesvær.

Stressfaktorer der kan føre til rejsningsbesvær

Næsten alle typer for stress kan føre til problemer med rejsning. Problemer på arbejdspladsen, knas i parforholdet, sygdom eller konflikter i familien kan alle være stressende nok til at forstyrre din krops seksuelle respons og dermed dit sexliv. For nogle mænd kan lejlighedsvis rejsningsbesvær også være årsagen til at man føler sig stresset. Har du tidligere haft problemer med rejsning, påvirker det ofte dit selvværd og der kan opstå frygt for at det sker igen, hvilket forårsager stress og hermed starter en ond cirkel, som kan være svær at slippe ud af igen.

Hvordan ved man om stress er årsagen til problemer med rejsning?

For det første er det vigtigt at observere om du føler dig mere nervøs end normalt, eller om du oplever overbelastning på arbejdspladsen. Det er også vigtigt at holde øje med om din søvn er forstyrret og hvor mange timer du sover om natten. Hvis du efter disse observationer ikke kan sætte en finger på noget, så er det næste du skal tjekke:

  • Om du er i stand til at få erektion imens du sover eller i de tidlige morgentimer
  • Om du er i stand til at få og vedligeholde en erektion under onani

Hvis du ikke har problemer med rejsning når du sover eller om morgenen, så indikerer det at du ikke lider af rejsningsbesvær når du er afslappet og det er derfor sandsynligt at problemet skyldes stress og/eller bekymringer. Hvis du er i stand til selv at opretholde en erektion under onani, så kan det betyde at dine problemer med rejsning sammen med din partner er forårsaget af angst. Hvis du ikke kan opretholde en erektion i nogle af de ovennævnte tilfælde, så skyldes problemet sandsynligvis andre årsager til manglende potens.

Behandling mod rejsningsbesvær forårsaget af stress

Behandling mod rejsningsbesvær forårsaget af stress

Hvis du har konstateret at dine problemer med rejsning er forårsaget af en stressende livsstil eller pludseligt opstået stress, så kan du søge hjælp i form af professionelle teknikker til at håndtere stress. Start med at fjerne så meget af det der gør dig stresset som muligt. F.eks. hvis din arbejdsbyrde er meget stor, så start med at tal med din chef om at uddelegere nogle af dine opgaver til andre eller hvis du har problemer med at nå deadlines kan i tage en snak om tidsstyring.

I mange situationer er vi i stand til at gøre noget ved det (f.eks. ved død eller sygdom af en vi har kær). Her kan du prøve at berolige de fysiologiske reaktioner på stress ved at meditere eller opsøge en form for afstressende alternativ behandling. Ved at gøre dette, kan du være i stand til at bremse den sympatiske del af dit nervesysten og hjælpe det til at få ro til at dæmme op for dine problemer med rejsning.

I nogle tilfælde af problemer med rejsning ved høj angst eller nervøsitet, kan du ty til hjælp fra specifikke produkter eller behandlinger til impotens som er udviklet til at bekæmpe rejsningsbesvær. Disse kan du bruge indtil din krop er faldet mere til ro og er kommet sig over stressen. Her hos ShytoBuy tilbyder vi en lang række naturlige produkter mod problemer med rejsning, som alle er uden bivirkninger og ikke er skadelige for dit helbred. I blandt disse produkter har vi Prelox til bekæmpelse af impotens som er et 100% naturligt middel og som indtages 2-4 gange dagligt.

Vi leverer og ekspederer selvfølgelig din bestilling med yderste diskretion, så du ikke også skal bekymre dig om nogen finder ud af at du lider af problemer med rejsning. Alt bliver leveret i diskret neutral emballage og vores kundeservice er altid åben for spørgsmål omkring produkter eller den bedste behandling mod rejsningsbesvær.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med