Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Symptomer på svamp og infektion i huden

Der findes utrolig mange former for svamp og infektioner i huden. Herunder kan finde nyttig viden omkring de mest almindelige hudinfektioner, samt læse om symptomer og behandlinger. Medicin er næsten altid en mulighed, men nogle gange kan man have behov for mere naturlige alternativer, som er sikrere for miljøet og helbredet.

Forskellige former for infektion i huden

Hudinfektioner er nogle af de mest almindelige lidelser, og de fleste har prøvet at have en form for infektion i huden eller svamp i huden. Nogle lider af kroniske hudsygdomme imens andre blot oplever symptomer i ny og næ. Er du blevet ramt af en hudinfektion og er du ikke sikker på hvad det er, så har vi listet et par af de mest almindelige lidelser herunder, så du kan få et overblik og sammenligne symptomerne. Nederst på siden kan du læse om idéer til behandling mod svamp i huden og behandling af infektioner.

Zinc symbol
Fnat

er en mide, som lever i huden på mennesker og dyr. Hvis den ikke behandles, kan den hurtigt formere sig og lave lange gange i huden. Fnat er en meget kløende hudlidelse og flere beskriver den som værende den værste kløe de nogensinde har oplevet. Man kan ikke se selve fnatmiden med det blotte øje, men symptomerne på denne infektion i huden er et rødt og kløende udslæt, nogle gange med sår og rifter.

Maca
Vorter

De fleste har oplevet at have en vorte på hænderne eller fødderne. Man kan dog i princippet få vorter de fleste steder på kroppen. De kommer af en vortevirus, som kan være svær at komme af med igen. Udover de almindelige solide vorter findes der også vandvorter, som ofte opstår i grupper. Vandvorter er små lyserøde bobler på huden, som forsvinder af sig selv indenfor et par måneder.

vitamin E symbol
Rosacea

Dette er en infektion i huden, som opstår primært i ansigtet. Symptomerne på rosacea er konstant rødme med synlige blodårer og infektioner i form af bumser og sår på kinder, pande og næse. Det er i de fleste tilfælde en kronisk lidelse, som kan være svær at holde nede, men der findes både medicin og naturlige produkter, som kan dulme smerterne og rødmen.

Svamp i huden

Har du mistanke om at du har fået svamp et sted på din hud, så gælder det om at finde den korrekte behandling mod svamp i huden, før det spreder sig yderligere. Herunder kan du se nogle af de mest almindelige former for svamp og sammenligne symptomerne med dine egne.

Zinc symbol
Lyskesvamp

Denne type svamp er en form for infektion i huden, som opstår i lysken, mellem balderne og på inderlårene. Symptomerne er et rødt skarpt afgrænset område, som klør og svier. Lyskesvamp kan opstå hvis du ofte går med stramtsiddende bukser eller undertøj i syntetisk materiale, hvor huden ikke får lov til at ånde eller hvis du sveder meget imellem benene og huden derfor ofte er fugtig. Det kan typisk behandles med en creme mod lyskesvamp.

Maca
Ringorm

Dette er en form for kropssvamp, som egentlig ikke har noget at gøre med orme. Det opstår pga. en hudsvamp kaldet dermatofytter. Symptomerne på ringorm er en tydelig infektion i huden, der er cirkelformet med en lidt ru eller mørkere kant. Ringene kan være alt fra et par millimeter til flere centimeter i diameter. Ringorm klør meget og det er især landmænd eller folk der ofte har nærkontakt med dyr, som får denne form for svamp.

vitamin E symbol
Candida

Candida er en svamp vi alle har naturligt i kroppen. Hos nogle kan den dog komme i overproduktion og dermed give anledning til infektion i huden diverse steder på kroppen. Den kan også være årsag til tilbagevendende skedesvamp. Symptomerne på candida kan være fordøjelsesproblemer, svamp i skeden, fodsvamp eller neglesvamp.

Hvordan kan man behandle en infektion i huden?

Har man fået en infektion i huden eller en form for svamp i huden eller i kroppen, kan man selvfølgelig altid gå til sin læge og få en behandling på recept. Lider du af et tilbagevendende problem, har du måske ikke lyst til at skulle fylde din krop med kraftig medicin og kemikalier hver eneste gang. Alternativt kan du finde en god naturlig eller homøopatisk behandling mod svamp i huden eller mod en infektion, som du kan bruge hver gang, uden at skulle bekymre dig om sundhedsskadelige stoffer eller immunitet overfor en bestemt slags medicin. Her hos ShytoBuy fører vi kun naturlige produkter til behandling og forebyggelse af diverse hudinfektioner og hudsygdomme. Tag et kig på vores hjemmeside og se om vi har et produkt til behandling af lige netop din infektion i huden. Har du spørgsmål til produkterne eller vores service, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Andre interessante artikler