FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*
6 ideér til en romantisk valentinsgave til hende 2023

6 ideér til en romantisk valentinsgave til hende 2023

Den 14. februar står i kærlighedens tegn. Det er nemlig Valentinsdag, hvor par Danmark rundt udfører små romantiske handlinger for at pleje deres forhold.

Men efter et stykke tid i det samme parforhold er det helt normalt, at der går for meget hverdag og leverpostej i den. Man glemmer at prioritere at sætte tid af til sin partner i en hverdag, der er fyldt med karriere, børn og huslige pligter.

Det kan godt få gnisten og lysten i et parforhold til at forsvinde - eller som minimum sætte det kraftigt på prøve.

Netop derfor tænkte vi at give dig eksempler på 6 idéer til en romantisk Valentinsgave til hende, som du holder af, og hvis tilværelse du gerne vil forsøde med en lille romantisk gave til hende, som ikke nødvendigvis er den klassiske buket blomster eller chokoladeæske.

1.ViaHer Pro til sexlyst - potensmiddel til kvinder

Kniber det lidt med sexlysten og til at finde energi til at pleje parforholdet intimt? Så kan du overveje at give dit livs udkårne et potensmiddel til kvinder, som kan føre til frække og mere intime stunder i soveværelset.

Og er det ikke netop det, som Valentinsdag går ud på? At pleje parforholdet, nyde hinanden og eksperimentere lidt i sengen? Nedsat sexlyst hos kvinder er ofte et tabubelagt problem, men det er der heldigvis råd for, og her kan vi især anbefale ViaHer Pro, der ofte kaldes Viagra til kvinder.

ViaHer Pro er et naturligt potensmiddel til kvinder, der blandt andet indeholder ginkgo biloba, ingefær og magnesium, og som kan føre til øget sexlyst og mere intense orgasmer i soveværelset.

Netto mængde : 15 Kapsler

ELSKET AF

4.5
219 kr.
Tilføj til kurv

1.ViaHer Pro til sexlyst - potensmiddel til kvinder

UDSALG

2.HerSolution Gel - til mere intense orgasmer og sexlyst

UDSALG

2.HerSolution Gel - til mere intense orgasmer og sexlyst

Har I planlagt en romantisk date på Valentinsdag, som skal ende med fræk sex i soveværelset? Så kan du overveje at give din partner HerSolution Gel, som er specielt formuleret til at øge kvinders sexlyst og give mere intense orgasmer.

En intens orgasme kan være den frækkeste valentinsgave til hende, som du virkelig holder af og gerne vil forkæle ekstra meget, og det kan HerSolution Gel netop hjælpe dig med at give hende.

HerSolution er en naturlig gel, der med sine aktive ingredienser bidragere til at øge sensitiviteten i de mere end 8000 nerver i en kvindes klitoris, hvilket kan føre til øget sexlyst og mere intense orgasmer.

Netto mængde : 60 ml Gel

ELSKET AF

4.5
379 kr.
Tilføj til kurv

3.Total Curve - naturlig forstørrelse af bryster

Har dit livs udkårne mindreværdskomplekser over at have små bryster, og vil hun gerne gøre noget ved problemet, men har ikke råd til at gennemgå en indgribende og dyr plastikoperation for at få silikonebryster?

Fortvivl ej, giv større bryster i valentinsgave til hende, du holder af, ved at købe et naturligt kosttilskud med fytoøstrogener, som kan bidrage til at forstørre brysterne helt naturligt.

Her kan vi især anbefale Total Curve-tilskuddet, som er et innovativt plantetilskud specielt formuleret til at give kvinder større bryster. Total Curve indeholder planteøstrogen, som kan hjælpe kvinder med små bryster til at få en naturlig og gradvis forstørrelse af bryster uden bivirkninger.

Netto mængde : 60 Kapsler

ELSKET AF

4.5
269 kr.
Tilføj til kurv

3.Total Curve - naturlig forstørrelse af bryster

UDSALG

4.Menstruationskop - bæredygtigt alternativ til tamponer

UDSALG

4.Menstruationskop - bæredygtigt alternativ til tamponer

En menstruationskop kan være den perfekte romantiske gave til hende, der har alt. Det kan vise dit livs udkårne, at du tænker på hende selv de perioder i hendes liv, hvor hun døjer med 'kvindeting' som menstruation og menstruationssmerter.

En menstruationskop er ikke kun en betænksom gave til kvinden i dit liv. Det er også et bæredygtigt alternativ til bind og tamponer, og er let at have i tasken, hvis blødningen begynder, hvis man enten er på job, i fitnesscentret eller noget helt tredje.

Her vil vi især anbefale menstruationskoppen fra maxmedix, som er lavet af medicinsk silikone, som både er skridsikkert og varmeresistent op til 250 °C, og er dermed behagelig at bruge samt nem at rengøre efter brug.

Menstruationskoppen er lavet til at give dig op til 12 timers beskyttelse ad gangen både dag og nat, og man skal derfor ikke bekymre sig om at skifte bind eller tamponer konstant.

100% medicinsk silikone

ELSKET AF

4.5
89 kr.
Læs mere

5.Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter

Lider din kone eller kæreste af voldsomme menstruationssmerter? Så overvej at købe et Welme TENS-apparat som valentinsgave til hende, da den kan hjælpe med at lindre menstruationssmerter og smerter i underlivet effektivt.

Det er ikke den mest romantiske gave til hende, men dit livs udkårne vil med garanti elske og sætte pris på, at du viser, at du tænker på hende og vil gøre alt for, at hun har det godt de perioder på måneden, hvor hun er allermest sårbar og har mindst overskud.

Et Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter virker på den måde, at det sender små elektriske impulser ind i nervebanerne for at stoppe smertesignalet fra det smertende område op til hjernen, og stimulerer også en naturlig frigivelse af endorfiner, som bidrager til at lindre menstruationssmerter og smerter i underlivet.

Apparatet er let at bruge og kan uden problemer skjules under tøjet, så din kone eller kæreste kan få lindret sine menstruationssmerter, uanset om hun sidder på kontoret, til forelæsning, er ude at handle eller er derhjemme

Mod menstruationssmerter

ELSKET AF

5
719 kr. 799 kr.
Tilføj til kurv

5.Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter

UDSALG

6.Gua Sha-sæt med jaderoller & C-vitamin-serum

UDSALG

6.Gua Sha-sæt med jaderoller & C-vitamin-serum

En anden god idé at give som valentinsgave til hende er et gua sha-sæt med jaderoller og C-vitamin-serum, som kan hjælpe dit livs udkårne til at tage sin skønhedsrutine til et helt nyt niveau.

Et gua sha-sæt fra Ecomasters indeholder en lækker ansigtsrulle af 100% jadesten, som kan bruges til at stimulere mikrocirkulationen, muskulaturel i ansigtet og til at genopfriske huden.

En gua sha-sten bruges til at afstresse med en dybdegående ansigtsmassage, som bidrager til at fjerne toksiner og forynge huden, hvilket er en ideel anti-aging-behandling til at reducere synlige rynker. Kombiner gua sha- og jaderuller-behandlingen med en C-vitamin-serum til at håndtere aldringstegn, rynker, hudpletter og mørke rander.

Alt dette gør, at et gua sha-sæt med jaderoller og C-vitamin-serum er den perfekte romantiske valentinsgave til hende, da den viser, at du tænker på hende og dit livs udkårnes behov.

Jade Roller & C-Vitamin Serum

ELSKET AF

4.5
329 kr.
Tilføj til kurv

Andre interessante artikler