Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter

Apparat | Til smerter i underlivet
799 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 8 Comfort Point ?

Største Fordele

  • TENS-apparat mod menstruationssmerter
  • Lindrer menstruationssmerter og smerter i underlivet
  • Bivirkningsfrit alternativ til varmebehandling og smertestillende
  • Bruger revolutionerende nervestimulation
  • Praktisk & diskret design, kan også bruges til rygsmerter

Smerter i underlivet under menstruation er normalt for mange danske kvinder, og med et Welme TENS-apparat får du et effektivt alternativ til at lindre menstruationssmerter.

Welme-apparatet er en klinisk testet metode til at lindre smerter i underlivet, og er et bedre alternativ til smertelindring end smertestillende piller og varmebehandling. Bidrager til at producere endorfiner og mindske smertesignaler til hjernen, så du igen kan få dit liv tilbage, hvis du har problemer med kraftige menstruationssmerter.

Hvad er et Welme TENS-apparat?

Har du ofte problemer med menstruationssmerter- og kramper? Så kan TENS-behandling hjælpe med at lindre smerterne. Smerter i underlivet i forbindelse med menstruation (også ofte kaldet dysmenoré) er desværre meget normalt for menstruerende kvinder. Menstruationssmerter kan variere meget i styrke, og i ren desperation prøver man alt fra smertestillende piller eller varmebehandling i håb om, at smerterne går i sig selv.

Et TENS-apparat er et medicinfrit alternativ til lindring af menstruationssmerter, som mange danske kvinder desværre oplever problemer med. Welmes TENS-apparat bidrager til at lindre menstruationssmerter og generelle smerter i underlivet, som eksempelvis ved endometriose, ved hjælp af elektriske impulser, som lindrer smerter effektivt, behageligt og sikkert.

Med din nye Welme TENS-apparat medfølger kabler til eletrode-kabler, sæt med 2 elektroder, opbevaringsetui, USB-lader og brugervejledning.

Hvordan virker TENS mod menstruationssmerter?

Mange kvinder drømmer et medicinfrit alternativ til smertelindring, og det er med udgangspunkt i netop ønsket om en naturlig og effektiv lindring af menstruationssmerter, at Welme har udviklet deres TENS-apparat. Welme-apparatet er let at bruge, sender små elektriske impulser ind i nervebanerne for at stoppe smertesignalet fra det smertende område op til hjernen, og stimulerer ligeledes en naturlig frigivelse af endorfiner, som bidrager til at lindre smerter.

Apparatet er let at bruge og kan skjules under tøjet, så du også kan få hjælp til at lindre menstruationssmerter, uanset om du sidder på kontoret, sidder til forelæsning eller er ude at handle. Du skal blot sætte elektroderne på det område, hvor du oplever smerter, og herefter kan du selv indstille intensiteten af den ønskede behandling.

Hvordan lindrer et TENS-apparat menstruationssmerter?

Et TENS-apparat bruger elektriske impulser, som lindrer smerter effektivt, behageligt og sikkert.

Kan TENS-behandling lindre smerter i underlivet generelt?

Ja, TENS-behandling er velegnet til både menstruationssmerter, menstruationskramper og generelle smerter i underlivet.

Kan jeg skjule Welme-apparatet under tøjet?

Ja, Welme-apparatet har et praktisk design, der let kan bæres under tøjet. Derudover er apparatet helt lydløst.

Hvor hurtig kan jeg forvente smertelindring?

Du bør opleve smertelindring relativt hurtigt, efter du begynder TENS-apparatet.

Virker TENS kun mod menstruationssmerter og smerter i underlivet?

Nej, du kan også bruge Welme TENS-apparatet til at lindre rygsmerter.

Hvor ofte skal jeg bruge et TENS-apparat?

Brug TENS-apparatet, så snart du har brug for at lindre menstruationssmerter.

Bruger apparatet batterier?

Nej, Welme-apparatet skal oplades med et USB-opladerkabel.

Kan alle bruge et TENS-apparat?

Alle kvinder, der oplever menstruationssmerter, kan få gavn af et TENS-apparat. Men hvis du har pacemaker, er gravid, har epilipsi, har en implanteret hjertestarter eller andre metalliske eller elektroniske enheder opereret ind i kroppen, bør du rådføre med egen læge før brug.

Ofte købt sammen

Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter
Welme TENS-apparat mod menstruationssmerter

Apparat | Til smerter i underlivet

799 kr.

+
Proferia Progesteron Creme
Proferia Progesteron Creme

56.7 g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

299 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

799 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(62)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 5

94.18% baseret på 78 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fik anbefalet maskinen af en veninde fordi jeg har alvorlige menstruationssmerter. Og jeg må sige at jeg er positivt overrasket jeg har oplevet øjeblikning lindring af smerter.

B Birthe
Bekræftet køb

Har alle dage haft problemer med alvorlige menstruationssmerter, og selvom jeg selvfølgelig skulle være gået til læge meget før, så er det et lidt pinligt problem at spørge ham om. Så jeg er virkelig glad for, at denne maskine har hjulpet mig. Er som en helt ny kvinde de par dage under min menstruation, hvor jeg tidligere har oplevet meget store smerter i underlivet. Men efter jeg er begyndt at bruge denne - så mærker jeg stort set ingen smerter.

J Josefine
Bekræftet køb

Virker som beskrevet. Kan klart anbefale den.

M Marianne
Bekræftet køb

Det er en gave til min kone, som har haft problemer med smerter under sin menstruation. Så jeg gav den for at hjælpe hende. Det virker til, at den har hjulpet.

B Brian
Bekræftet køb

Kan helt klart anbefale den. Har både brugt maskinen til at lindre menstruationssmerter og rygsmerter. Har den altid med i tasken, hvis jeg skulle få brug for den. Lidt ligesom mine tamponer.

J Jasmina
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig, virker som beskrevet.

M Mille
Bekræftet køb

Ligesom mine tamponer har jeg altid min lille TENS-maskine i tasken, når jeg ved, at min menstruation starter. For wow, siger jeg bare, den er virkelig en hjælper i nøden, når jeg har menstruationssmerter.

E Erika
Bekræftet køb

Virker som beskrevet, så kunne ikke være en lykkeligere kvinder. Oplever nu ingen smerter under min menstruation.

A Amalie
Bekræftet køb

Fik den anbefalet af en veninde, og er absolt ikke skuffet. Ligesom mine bind går jeg altid rundt med min Welme i tasken, når jeg ved, at det er ved at være oppe over, at min menstruation kommer.

M Maj
Bekræftet køb

Det er lidt svært at sige, om apparatet er effektivt, da jeg ikke har haft brug for den endnu. Men læste på nettet, at TENS skulle være effektivt. Hvilket jeg håber, da jeg virkelig kæmper med mensturationssmeter.

L Linnea

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide