Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Behandling for tidlig sædafgang med sind og krop

Overraskende nok har det vist sig tidlig sædafgang kan være mere psykisk end fysisk. De fleste mænd holder i kortere tid end ønsket – ikke fordi deres kroppe begrænser dem fra at gøre mere, men fordi de er begrænset af mentale blokeringer. Angst og stress har vist sig at være i blandt de bedste årsager til denne tilstand, men overstimulering er også en udbredt årsag.

Selvom mange måske ikke ønsker at indrømme det, er for tidlig sædafgang et problem for mange mænd. Undersøgelser har vist at 30 procent af mænd over hele verden er plaget af dette problem, og at enhver mand ville opleve det mindst én gang i deres levetid. Diagnosen er dog kun det første skridt. Kendskabet til problemet betyder heldigvis ikke, at du er nødt til at leve med det resten af livet. For tidlig sædafgang kan nemlig behandles når betingelser, som er kilderne til dine problemer, er kendte, og når du finder måder at behandle det på. Det største problem her er dog at ikke mange ville afsløre eller diskutere deres problemer. Kun de der er åbne for at modtage information om behandlingen, kan slippe af med dem.

Det første man skal gøre, er at identificere problemet. Uden at vide hvad betingelserne faktisk er, og hvorfor det sker, at det ikke muligt at finde effektive behandlingsmuligheder. Der er ingen formel diagnose på det som defineres som for tidlig sædafgang. I dag bruger læger en subjektiv målestok: tidlig sædafgang anses for at opstå når en person ikke holder så længe som han eller hans partner ville have ønsket det. Visse forskere vurderer at standardtiden bør skæres ned til to minutter, men læger i 40'erne fandt ud af at størstedelen af ??mænd varer mindre end to minutter i halvdelen af ?tiden. Nogle indsnævrer kriterierne endnu mere med at ejakulation sker før eller lige efter penetration.

Overraskende nok viser problemet sig at være mere psykisk end fysisk. De fleste mænd holder i kortere tid end ønsket – ikke fordi deres kroppe begrænser dem fra at gøre mere, men fordi de er begrænset af mentale blokeringer. Angst og stress har vist sig at være i blandt de bedste årsager til denne tilstand, men overstimulering er også en udbredt årsag. Naturligvis kan muskelproblemer til tider også være en årsag til for tidlig klimaks, men oftere er der en underliggende psykologisk grund til sådanne problemer. Netop fordi problemet er i vores hoveder og mentalitet, kan de rigtige øvelser og den rette tankegang hjælpe med at behandle for tidlig sædafgang.

Den første ting man kan gøre, er at ændre sin tankegang. De fleste mennesker der lider af for tidlig sædafgang bekymrer sig for meget om deres præstationer, og denne selv-ydmygelse er ofte det, som gør ens bekymringer til virkelighed. Jo mere afslappet og selvsikker man er i sengen, og jo mindre man tænker på om man kommer for tidligt, desto mindre vil risikoen være for at scenariet bliver til virkelighed. Mind dig selv om at for tidlig ejakulation blot er et problem i sindet, og at du selv er ansvarlig for din mentalitet. Kommuniker dine bekymringer med din partner for at mindske angst.

Der er også metoder som kan hjælpe dig med klare overstimulering, som er en anden førende årsag til, hvorfor nogle klimaks kommer hurtigere end de har til hensigt. Nogle praksis stop-og-start-metoder er igennem en stimulation ved at stoppe i et stykke tid, før man fortsætter, når en mand føler, at han er på randen af ??højdepunkt. Der er også produkter på markedet kaldet de-sensibiliserende cremer. Disse produkter har dybest set til hensigt at opnå det samme som de to foregående metoder: forsinke ejakulation ved midlertidigt at reducere stimulus.

En ting som dem med for tidlig sædafgang har oplevet, er at øvelse gør mester. De fandt at jo mere velkendte de var med deres kroppe og deres partner, desto bedre vil de udføre samleje. Erfaring vil fremkalde en bedre fornemmelse af selvtillid og finjustere dine teknikker, frigøre dig fra de rammer, der er fastsat af for tidlig sædafgang.

De fleste mænd har oplevet for tidlig sædafgang i deres liv. Selvom dette er udbredt, kan man behandles med den rette viden. Find ud af hvordan du kan holde længere i sengen gennem vores informative hjemmeside.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med