Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

Er overdreven onani årsagen til for tidlig sædafgang?

Nej, der er ingen sammenhæng mellem overdreven onani og for tidlig sædafgang. Men forkert onani er en af ​​de vigtigste årsager til for tidlig sædafgang.

Kan overdreven onani være årsag til for tidlig sædafgang?

Hvis du søger online, vil du finde ud af at mange hævder, at overdreven onani er den største årsag til for tidlig sædafgang. Læs videre for at lære sandheden om hvordan onani og for tidlig sædafgang hænger sammen.

Kan overdreven onani forårsage for tidlig sædafgang?

Nej, der er ingen sammenhæng mellem overdreven onani og for tidlig sædafgang. Men "forkert" onani er en af ​​de vigtigste årsager til for tidlig sædafgang.

Det hele går tilbage til teenageårene da man lige var begyndt at onanere. Du var måske bange for at dine forældre ville komme ind på dit værelse imens du onanerede. Derfor måtte du holde dine onani-sessioner korte og måske forsøgte du at komme hurtigt for at minimere risikoen for at blive opdaget.

Hvis du kan genkende denne situation fra dine teenage år, skal du huske at sådan en vane kan gradvist formes og du vil derfor ofte lide af hurtig sædafgang. Din krop og hjerne fik betinget at du skulle have orgasme hurtigt.

Hvad kan du gøre for at holde længere i sengen?

Da dårlige onani vaner fik dig ind i dette problem, skal du indføre korrekte onani teknikker for at vænne din krop til længerevarende sex. Her er et par tips til hvordan man onanerer med henblik på at holde længere i sengen:

Tip # 1: Tis af først

Brug altid toilettet før onani eller sex. En fuld blære lægger ekstra pres på din maveregion og kan udløse tidlig sædafgang.

Tip # 2: Forhast ikke din onani

Sørg for at der er masser af tid til rådighed, og at ingen kommer til at forstyrre dig, imens du onanerer. Det er vigtigt at være i et behageligt og afslappet miljø.

Tip # 3: Hold din krop så afslappet som muligt

Det er vigtigt at slappe af i dine muskler, især dine ben, bagdel og maveregion. Hvis ikke du slapper af, kan disse spændinger udløse tidlig sædafgang.

Tip # 4: Brug glidecreme

Smøremiddel bør bruges hver gang du onanerer. En tør hånd giver meget mindre stimulation end en våd vagina. Hvis du kan holde længe når du onanerer med en tør hånd, betyder det ikke at du vil holde længe under samleje. Smøremiddel gør at onani føles mere som rigtigt samleje.

Tip # 5: Start-og-Stop teknik

Øv start-og-stop teknik for yderligere at øge din seksuelle udholdenhed. Lige før du når ”point of no return”, bør du stoppe al stimulation og slappe af indtil ophidselsen aftager. Dette kan tage et minut eller to. Når trangen til at ejakulere er væk, skal du starte stimulationen igen. Gentag denne teknik 5-7 gange under hver onanisession. Efter kort tid vil du være i stand til at holde meget længere ​​før ejakulation.

Tip # 6: Produkter mod for tidlig udløsning

Vil du se resultater med det samme, så er der heldigvis udviklet produkter mod for tidlig udløsning, som virker ved at gøre penishovedet mindre følsomt, således at du kan holde længere i sengen.

Hos ShytoBuy tilbyder vi en lang række produkter mod for tidlig udlæsning. Vi fører både sprays, cremer og penisringe, så der er helt sikkert noget der passer netop til dit behov.

Forsinkelsesspray: VigRX spray er en bestseller inden for styring af for tidlig udløsning. Denne desensibiliserende spray har vundet indpas som mange mand på verdensplan, og er et anderkendt våben mod mere kontrol af erektion og for tidlig sædafgang, så du kan holde længere i sengen. Udover at den er nem at anvende er en også 100% smagfri. Vi har i øjeblikket tilbud på VigRX pakker, så du altid er klar til at nyde sexlig sex og ovenikøbet kan spare penge.

Forsinkelsescreme: CoolMann nedsætter følelsesheden i penishovedet, så du opnår mere kontrol over din sædudløsning og præstation i soveværelset. Denne forsinkelsescreme virker ved stort set alle årsager mod for tidlig sædudløsning.

Penisringe: Confidence Penisringe har været anvendt i årevis for at forsinke udløsning og bidrage med at holde erektionen længere. Pakken består af 2x penisringe og passer til enhver penisstørrelse.

Forsinkelseskondomer: EXS SNUG FIT | 12 Stk er kondomer, som kan kontrollere for tidlig sædafgang. Kondomet er blevet udviklet til at være ekstra tight og kan dermed udsætte ejakulation.

Mærke Type Dosering Virkning Størrelse Pris
Viaman Delay Spray mod tidlig udløsning Spray 2-5 sprøjt Resultater på under 15 minutter Bedøver penis mildt, så du kan nyde sex i længere tid 20ml 179.95 kr. Læs mere
Viaman Delay Wipes mod tidlig udløsning Servietter Efter behov Mild bedøvelse af penis uden at gå på kompromis med nydelsen 6stk. 179.00 kr. Læs mere
Viaman Delay Gel mod tidlig udløsning Gele Efter behov Hjælper dig og din partner til at have mere længerevarende sex samtidigt er gelen hurtigvirkende og kan bruges sammen med et kondom 20ml 179.00 kr. Læs mere
CoolMan Delay Gel mod tidlig udløsning Gele Efter behov Er fremstillet af naturlige ingredienser og virker øjeblikkelig og hjælper dig til at holde længere tid i sengen 30ml 209.00 kr. Læs mere
Snug fit kondomer Kondomer - Beskytter imod graviditet og kønssygdomme. Er designet til at være ekstra tight, hvilket kan udsætte ejakulation 12stk. 69.00 kr. Læs mere
Confidence rings mod tidlig udløsning Penisringe - Hjælper med at give dig hårdere samt længerevarende erektioner Hjælper folk der lider af at have svært ved at få rejsning 2stk. 349.00 kr. Læs mere
Mærke STUD100 mod for tidligt sædafgang
Type Spray
Dosering 5-10 sprøjt
Virkning Kan forlænge samlejet så du kan tilfredsstille din partner i længere tid
Størrelse 12gram
Pris 199 kr
Læs mere


Mærke Viaman Delay Spray mod tidlig udløsning
Type Spray
Dosering 2-5 sprøjt
Virkning Resultater på under 15 minutter Bedøver penis mildt, så du kan nyde sex i længere tid
Størrelse 20ml
Pris 179.95 kr.
Læs mere


Mærke Viaman Delay Wipes mod tidlig udløsning
Type Servietter
Dosering Efter behov
Virkning Mild bedøvelse af penis uden at gå på kompromis med nydelsen
Størrelse 6stk.
Pris 179.00 kr
Læs mere


Mærke Viaman Delay Gel mod tidlig udløsning
Type Gele
Dosering Efter behov
Virkning Hjælper dig og din partner til at have mere længerevarende sex samtidigt er gelen hurtigvirkende og kan bruges sammen med et kondom
Størrelse 20ml
Pris 179.00 kr.
Læs mere


Mærke CoolMan Delay Gel mod tidlig udløsning
Type Gele
Dosering Efter behov
Virkning Er fremstillet af naturlige ingredienser og virker øjeblikkelig og hjælper dig til at holde længere tid i sengen
Størrelse 30ml
Pris 209.00 kr.
Læs mere


Mærke Snug fit kondomer
Type Kondomer
Dosering -
Virkning Beskytter imod graviditet og kønssygdomme. Er designet til at være ekstra tight, hvilket kan udsætte ejakulation
Størrelse 12stk.
Pris 69.00 kr.
Læs mere


Mærke Confidence rings mod tidlig udløsning
Type Penisringe
Dosering -
Virkning Hjælper med at give dig hårdere samt længerevarende erektioner Hjælper folk der lider af at have svært ved at få rejsning
Størrelse 2stk.
Pris 349.00 kr.
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev