Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Unik Formular
Image of Vigrx Delay Spray
Image of Vigrx Delay Spray

VigRX Forsinkelsesspray

50 ml Spray | Til at forsinke udløsning

Oversigt

VigRX Forsinkelsesspray til mænd er en naturlig spray med ingredienser som Panax ginseng og gingko biloba specielt udviklet til at kunne holde længere i sengen ved at forsinke udløsningen. Få selvtilliden tilbage i soveværelset ved at udsætte udløsningen til din og din partners store fornøjelse med en praktisk og hurtigvirkende forsinkelsesspray. Leveres i en praktisk 50ml flaske med cirka 500 sprøjt til langtidsbrug.

  • Udviklet til mænd, der kommer for tidligt
  • Kan bruges med kondomer
  • Hurtigvirkende
  • Naturlige ingredienser som gingko biloba og ginseng
  • Nok til langvarig brug
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • For mænd

Hold længere i sengen

Selvom samleje ikke er et kapløb, er det at komme for tidligt stadig noget, der nager mænd. Ifølge undersøgelser tager et gennemsnitligt samleje cirka 5,5 minutter, og mange forbinder for tidlig udløsning som en stor skuffelse. Især når man tænker på, at det ideelle samleje for kvinder er i gennemsnit 23 minutter, og derfor kan det ramme hårdt på mandens selvtillid, hvis han kommer for tidligt. Netop derfor drømmer mange mænd om at kunne præstere længere i sengen, og vælger derfor at tage alternative midler i brug for at tilfredsstille sig selv og deres partner.

VigRX Forsinkelsesspray - hjælp til selvhjælp

VigRX forsinkelsesspray er udviklet specielt til det formål at hjælpe mænd med at holde længere i sengen. Sprayen er skabt på baggrund af en unik kombination af urteekstrakter, er helt sikker at bruge og testet af tusindvis af mænd verden over. Har en behagelig kirsebær-duft, er mild og absorberes hurtigt ind i penis uden at efterlade klæbrige rester. Er skabt til at hjælpe med at forlænge både din og din partners nydelse.

Forsinkelsessprayen kan bruges sammen med kondomer grundet dens naturlige ingredienser, og leveres i en elegant og praktisk 50 ml flaske med 500 sprøjt - hvilket er nok til langtidsbrug. Kan også bruges sammen med andre kosttilskud målrettet penisforstørrelse, og flaskens praktiske form gør, at den er ideel at have med på farten og bruge den, uanset hvor eller hvornår lejligheden byder sig.

Hemmeligheden bag VigRX forsinkelsesspray

Hemmeligheden bag VigRX forsinkelsesspray store popularitet er den naturlige og unikke formel. Sprayen indeholder blandt andet ethylaminobenzoat, som ofte anvendes i produkter til at forsinke mandens udløsning på grund af ingrediensens milde, naturlige og sikre bedøvende egenskaber. Indeholder også flere populære og potente urteekstrakter, der ligeledes siges at kunne have gavnlige effekter på mandens præstation i sengen. Disse inkluderer Panax Ginseng rodekstrakt og Ginkgo Biloba rodekstrakt, som er kendt for at hjælpe med at styrke huden og gøre den fast.

Brugsvejledning

Brug forsinkelsessprayen 10 minutter før samleje ved at sprøjte 1-3 på penis, skaft og glans og gnid den forsigtig ind. Vask penis grundigt før oralsex og benyt ikke på rifter eller irriteret hud.

Sprayen er udviklet med naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Ved brug skal man undgå kontakt med øjnene og skyl med vand, hvis der opstår kontakt. Forsinkelsessprayen er beregnet til personer over 18 år, så hold dem ude af syne og rækkevidde for børn. Vi anbefaler også, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Ingrediensliste

Propylenglykol (PG), Vand, Ethylaminobenzoat, Lakridsekstrakt, Kaneltræ-barkekstrakt, Koreansk ginsengekstrakt, hindbærekstrakt, Gingko Biloba-bladekstrakt, Paeonia Albiflora-ekstrakt, Vild yamsrodsekstrakt, Sølvlysrekstrakt, Maca, Damianaekstrakt, Kaliumsorbat, Kirsebærsmag, Calciumsaccharin, Natriumhydroxid, Citronsyre

Ofte købt sammen

VigRX Forsinkelsesspray
VigRX Forsinkelsesspray

50 ml Spray | Til at forsinke udløsning

369 kr.

+
Viaman Forsinkelsesspray
Viaman Forsinkelsesspray

40 ml Spray | Til at forsinke udløsning

159 kr.

1 Vare

369 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.88% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

💯👍😍😤❤️😻😘💋💑 I love this product - my wife she loves to. Great product. I get back my youth.

O Oliver S
Bekræftet køb

...Virker desværre og forundrene ikke på mig...

H Henrik
Bekræftet køb

Den virker lige som det står i beskrivelsen. Det kan være forskel fra person til person men hos mig virker det fint.

A Adam
Bekræftet køb

Jeg kan anbefale.Super produkt

M Marek T
Bekræftet køb

I Will be back. I have not try that yet.

M Mr. M
Bekræftet køb

........prøv!......

A Allan
Bekræftet køb

har længe følt mig meget utilpas fordi jeg kun holdt 2-3 minutter.. nu holder jeg næsten 10 minutter non stop, og op til en halv time hvis vi holder lidt pause og laver andet sjov ;-) fantastisk produkt!

t thomas
Bekræftet køb

selvom de skriver den virker efter 10 minutter, synes jeg allerede det virkede perfekt efter kun 5 minutter.

w william
Bekræftet køb

meget effektivt og faktisk ret stor flaske i forhold til andre på markedet. dog også lidt dyr

m mikkel
Bekræftet køb

har brugt andre produkter fra vigrx serien længe (blandt andet vigrx plus og vigrx olien) og denne spray er i den grad ikke en undtagelse på hverken kvalitet eller effekt. fantastisk produkt!

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide