Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

VigRX Delay Spray

50ml Spray | Forsinkelsesspray

VigRX

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi ønsker alle at de behagelige øjeblikke varer længere, men for mange af os kan de blive skuffende korte. VigRX Delay Spray er designet specielt til de tidspunkter hvor du vil blive ved og ved, og den er et naturligt alternativ for en mere tilfredsstillende oplevelse. Takket være den praktiske 50ml flaske er den endda egnet til at putte i lommen og tage med på farten, så du, når du har brug for det, kan undgå frustrationer og afslutte når du er klar.

 • Hjælper til med at få intime øjeblikke til at vare længere
 • Verdenskendt forsinkelsesspray
 • Perfekt til spontane møder
 • Hurtig og nem at bruge med hurtig absorbering
 • Ca. 500 sprøjt
 • Praktisk flaske i rejsestørrelse

VigRX Plus er lavet med en kraftig blanding af naturlige aktive ingredienser, som tusindvis af mænd over hele verden tyer til for at hjælpe dem med at genoprette deres tillid i soveværelset som lader dem sænke farten og nyde øjeblikket. Med denne sikre og naturlige formel kan du tage kontrollen, når du mest har brug for det, og give dig og din partner en ultimativ fornøjelse og tilfredshed.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Holder du længe nok?

Selv om det ikke er et kapløb, er spørgsmålet om hvor lang tid det tager at krydse målstregen en stor bekymring for mange mænd. Med en gennemsnitlig tid på 5,5 minutter kan dette ses som enten en præstation eller en skuffelse. For mange er det ikke længe nok, og når den ideelle tid for kvinder er 23 minutter, kan det være en stor forskel fra den ene til den anden. Som følge heraf føler mange mænd, at de gerne vil have deres tid i soveværelset til at vare længere og de gør nu en indsats for at hjælpe med til at forlænge deres egen og deres partners tilfredsstillelse.

VigRX Delay Spray

Fra det førende mærke VigRX kommer dette årtis bedst sælgende VigRX Delay Spray, den naturlige måde at hjælpe mænd til at forlænge de behagelige øjeblikke. Fremstillet med en unik blanding af botaniske ekstrakter, er VigRX Delay Spray-formuleringen helt sikker at bruge og testet af tusindvis af mænd over hele verden. Denne dejligt kirsebær-duftende spray er mild og sikker at bruge, og da den let absorberes uden at efterlade klæbrige rester kan du hurtigt tage et par sprøjt og så du er klar til aktion. Den er skabt til at hjælpe med at forlænge nydelsen for både dig og din partner. Se selv hvorfor VigRX Delay Spray er det første valg for så mange.

Ikke nok med at en speciel kirsebæraroma er blevet tilføjet til glæde for partneren, leveres denne handy spray også i en elegant designet 50ml flaske, der indeholder ca. 500 sprøjt - nok til masser af intime stunder. Den kan også bruges sammen med andre produkter for mandlig forstørrelse og med den rejsevenlige størrelse er den ideel til brug, når du har brug for at øge din selvtillid og tage kontrollen.

Brugsanvisning

VigRX Delay Spray er nem at bruge, hvilket gør den ideel til at tage med dig, uanset hvor du skal hen. Brug den 10 minutter før den intime stund ved at blot at sprøjte 1-3 gange på penis og gnid det ind i skaftet og glans. Vask penis grundigt før oralsex og benyt ikke på rifter eller irriteret hud.

VigRX Delay Spray formel

Hemmeligheden bag VigRX Delay Sprayens succes og popularitet skyldes dens naturlige og unikke formel. For det første indeholder denne spray ethyl aminobenzoat, som ofte anvendes i produkter til mandlig forsinkelse på grund af dens milde, naturlige og sikre bedøvende egenskaber. Den indeholder også et antal populære urteekstrakter, der optræder inden for industrien for mandlige forstørrelse som f.eks. Panax Ginseng rodekstrakt og Ginkgo Biloba rodekstrakt, som er kendt for at hjælpe med at styrke huden og gøre den fast.

Sikker formel

VigRX Delay Spray er lavet ved hjælp af en naturlig blanding af højkvalitetsingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Ved brug skal man undgå kontakt med øjnene og skylle med vand, hvis der opstår kontakt. Denne forsinkelsesspray er beregnet til personer over 18 år, så hold dem ude af syne og rækkevidde for børn. Før et nyt produkt anvendes foreslår vi at man altid kontrollerer ingredienserne for personlige allergier.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.11% baseret på 9 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

 • * har længe følt mig meget utilpas fordi jeg kun holdt 2-3 minutter.. nu holder jeg næsten 10 minutter non stop, og op til en halv time hvis vi holder lidt pause og laver andet sjov ;-) fantastisk produkt!
 • * selvom de skriver den virker efter 10 minutter, synes jeg allerede det virkede perfekt efter kun 5 minutter.
 • * meget effektivt og faktisk ret stor flaske i forhold til andre på markedet. dog også lidt dyr
 • * har brugt andre produkter fra vigrx serien længe (blandt andet vigrx plus og vigrx olien) og denne spray er i den grad ikke en undtagelse på hverken kvalitet eller effekt. fantastisk produkt!
 • * Det kan helt sikkert anbefales, rigtig god effekt. intet pis der! dog lidt dyrt, men så kan man jo bare købe flere og spare lidt :)
 • * rigtig god behandling grundet et mindre uheld med fragten, hvor min spray var blevet åbnet og ikke kunne bruges. de sendte mig i stedet en helt ny, og gav 10% rabat til næste gang. de ved hvordan man håndterer kunder, og nu er jeg blevet en fast en af slagsen!
 • * følte mig meget utilpas med at bestille vigrx spray.. synes ikke det var særlig mandigt, men det er godt nok det bedste køb jeg har lavet længe. føler mig faktisk mere mandig nu!!
 • * ????❤️???? I love this product - my wife she loves to. Great product. I get back my youth.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev