Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

VigRX™ Delay Spray | Mod for tidlig udløsning

Af: Leading Edge Health

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

vigrx

Vi kan med glæde præsentere den nye og revolutionerende forsinkelses spray fra det anerkendte brand, VigRX™! Denne spray er en desensibiliserende spray, som kan bruges til behandling af for tidlig udløsning, så du kan genvinde kontrollen i soveværelset! Med VigRX™ Spray kan du ikke kun en mulighed for at genvinde selvtilliden i sengen, men ligeledes sikkerheden i et verdenskendt brand, som har været mændenes førsteprioritet i over 15 år! Bestil VigRX™ Spray i dag, og tag kontrollen i morgen!

 • Spar 10% ved køb af 3 sprays og få GRATIS fragt!
 • Kan forlænge dit samleje, så du kan tilfredsstille din partner i længere tid
 • VigRX™ Spray er 100% diskret, smagfri og let at tage
 • Brugt af tusindvis af mænd verden over
 • Kan hjælpe dig til at holde længere i sengen
 • Kan virke på under 10 minutter
 • Designet til at give optimal kontrol over dit sexliv

I visse tilfælde, er det ikke altid bedst at komme først – soveværelset er en af dem. VigRX™ Spray kan hjælpe dig med at overkomme denne frustration! Denne spray indeholder et højt indhold af benzocain, som kan hjælpe med at forsinke ejakulation på sikker og effektiv vis. Slut dig til de tusindvis af mænd verden over, som har taget kontrollen tilbage med VigRX™ Spray!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er VigRX™ Spray?

VigRX™ Spray er en forsinkelsesspray, som effektivt kan hjælpe dig til at holde længere i sengen og imponere din partner. Benzocain, som er hovedingrediensen i denne spray, giver dig alle midlerne til at kunne overkomme for tidlig udløsning, hvilket er en stor problematik blandt mange mænd i Danmark. Faktisk estimeres det, at 35-45% af alle mænd i Danmark, føler de kommer for tidligt. Med de effektive og 100% naturlige ingredienser, som findes i VigRX™ Spray, kan du få kontrollen tilbage i soveværelset, og nyde bedre og længerevarende samleje med din partner.

Producenten bag denne spray har i over 15 år været markedsledere indenfor seksuelle supplementer til mænd, hvilket gør forskningen og udviklingen af denne spray til en af de mest gennemarbejdede i verden. Dette produkt blev allerede efter 2 uger på markedet, en af de bedst sælgende forsinkelses sprays, og med de mange tilbagevendende kunder, er vi sikre på, at det ikke er uden grund.

Hvordan virker VigRX™ Spray?

Denne duft –og smagfrie forsinkelsesspray kombinerer en lang række anerkendte og potente ingredienser, som har været brugt i mange år for at hjælpe mænd af med for tidlig udløsning. Spray blot 1-3 gange på din penis, 5-10 minutter før samleje, og nyd goderne af den effektive ingrediens benzocain. Benzocain er længe blevet brugt i de såkaldte forsinkelses-kondomer – hvorfor VigRX™ Spray ligeledes kan bruges under et kondom – og det bedste af det hele? Din partner behøver ikke at vide det! Anvend i kombination med supplementet Prosolution Plus for optimal virkning!

Hvilke fordele får jeg ved VigRX™ Spray?

Giver øget udholdenhed på under 10 minutter efter påføring

Det velkendte og troværdige navn VigRX™ - som har været bestseller i markedet i over 15 år

Kan tages diskret – har ingen duft eller smag, og vil ikke bedøve din partner

Med 50ml i hver spray, har du til ca. 500 sprays – det er under 1 krone pr. spray!

Er der nogen bivirkninger?

Vi kan med sikkerhed sige, at VigRX™ Spray indeholder 100% naturlige ingredienser, og bør derfor ikke give nogen form for bivirkninger – udover et længerevarende samleje, og en forbløffet partner.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (91.11% baseret på 9 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * har længe følt mig meget utilpas fordi jeg kun holdt 2-3 minutter.. nu holder jeg næsten 10 minutter non stop, og op til en halv time hvis vi holder lidt pause og laver andet sjov ;-) fantastisk produkt!
 • * selvom de skriver den virker efter 10 minutter, synes jeg allerede det virkede perfekt efter kun 5 minutter.
 • * meget effektivt og faktisk ret stor flaske i forhold til andre på markedet. dog også lidt dyr
 • * har brugt andre produkter fra vigrx serien længe (blandt andet vigrx plus og vigrx olien) og denne spray er i den grad ikke en undtagelse på hverken kvalitet eller effekt. fantastisk produkt!
 • * Det kan helt sikkert anbefales, rigtig god effekt. intet pis der! dog lidt dyrt, men så kan man jo bare købe flere og spare lidt :)
 • * rigtig god behandling grundet et mindre uheld med fragten, hvor min spray var blevet åbnet og ikke kunne bruges. de sendte mig i stedet en helt ny, og gav 10% rabat til næste gang. de ved hvordan man håndterer kunder, og nu er jeg blevet en fast en af slagsen!
 • * følte mig meget utilpas med at bestille vigrx spray.. synes ikke det var særlig mandigt, men det er godt nok det bedste køb jeg har lavet længe. føler mig faktisk mere mandig nu!!
 • * ????❤️???? I love this product - my wife she loves to. Great product. I get back my youth.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev