FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Bumser på ryggen

Hudproblemer, såsom bumser på ryggen, kan være smertefulde og generende og kræver i nogle situationer akut behandling. Det er muligt at forebygge og behandle dine bumser på ryggen. Find din behandlin til uren hud på ryggen her.

Hvad skyldes bumser på ryggen?

Hvad skyldes bumser på ryggen?

Bumser er irriterende og grimme, uanset hvor på kroppen de opstår. De fleste oplever dem i ansigtet, men bumser på ryggen er bestemt heller ikke en sjældenhed. Hudproblemer, såsom bumser, akne og hudorme, er nogle af de mest almindelige og rammer de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv. Benytter du den rigtige behandling til uren hud på ryggen, kan du slippe af med problemet og dermed have én ting mindre at bekymre dig om. Læs med herunder og få svar på bl.a. hvad bumser på ryggen skyldes og hvad du kan gøre for at forebygge og behandle dem.

Akne eller bumser er et af de mest almindelige hudproblemer. Alle hader dem, men de fleste oplever at få dem. Folk med mange bumser på ryggen, finder det utrolig pinligt at blotte deres ryg for andre f.eks. på stranden, i svømmehallen eller foran en ny partner. Derfor kan det være en stor social hæmning, som også påvirker os psykisk.

Bumser på ryggen opstår pga. en overproduktion af olie i huden. Vi bliver især ramt om sommeren, hvor varmen vil gøre huden ekstra svedig og fedtet. Desuden kan det være svært at skrubbe og eksfoliere ryggen ligeså godt som i ansigtet og man opbygger derfor ofte mere snavs og døde hudceller, som kan føre til hudproblemer. Bumser og akne er også arveligt, så er der nogle i din familie der døjer meget med det, kan det meget vel være fordi det ligger i jeres gener.

Smitter det?

Mange tror at bumser smitter og at man derfor skal undgå at røre ved personer der har akne og mange bumser på ryggen eller i ansigtet. Dette er dog en gammel skrøne, som ikke holder vand. Det er huden der udvikler bumser pga. tilstoppede porer, så dine porer tilstoppes ikke ved at du rører ved en anden persons bums.

Behandling til uren hud på ryggen

Behandling til uren hud på ryggen

En af de bedste behandlinger af bumser på ryggen er at prøve at opretholde en god hygiejne. Sørg for at vaske huden dagligt og brug en mild sæbe, som eventuelt har antibakterielle egenskaber. Du kan også supplere med en skrubbehandske eller børste (alt efter hvad du synes er nemmest), så du får eksfolieret huden og dermed kommer af med døde hudceller og forurening. Istedet for en handske, kan du også skrubbe ryggen med en bodyscrub 2-3 gange om ugen.

Et andet godt råd er at undgå at efterlade sæberester på ryggen. Hos kvinder med langt hår, er balsam en af de største syndere, fordi det er fedtet og vi ofte lader det sidde i håret i et lille stykke tid inden det skylles ud. Dette kan give hudproblemer og bumser på ryggen, i og med håret får lov at hænge ned af ryggen og gøre den både fedtet og varm imens du sæber dig ind. Sæt håret op imens balsammen virker og brug tiden på at skrubbe eller vaske din ryg imens. Det samme gælder leave-in balsam; sørg for ikke at lade håret hænge ned af en bar ryg imens det stadig er vådt.

Dyrker du sport, er det vigtigt at vaske huden efter du har svedt og været aktiv. Svedrester og varmen kan tilstoppe dine porer og dermed give dig bumser på ryggen såvel som på resten af kroppen. Du bør dog ikke bade mere end 2 gange om dagen, da overdreven vask kan give dig andre hudproblemer såsom f.eks. tør hud.

Udover din kropslige hygiejne, er det også vigtigt at holde dit tøj rent og friskt. Det gælder både dit træningstøj, daglige tøj, sengetøj og håndklæder. Sidder der bakterier eller mange døde hudceller i disse tekstiler, kan det overføres til din hud og føre til bumser på ryggen.

Find dine produkter her

Her hos ShytoBuy har vi flere års erfaring indenfor pinlige lidelser, deriblandt bumser på ryggen og diverse andre hudproblemer. Vi holder os altid opdateret med de nyeste og mest effektive produkter på markedet og sørger for at vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af de bedste løsninger. Vi fører alt fra antibakterielle sæber, hudpleje produkter specielt udviklet til bumser og akne, homøopatiske kosttilskud og skrubbecremer for behandling til uren hud på ryggen. Tag et kig på vores hjemmeside, giv os et kald eller send os en e-mail og lad os hjælpe dig af med dine irriterende bumser på ryggen én gang for alle.

Andre interessante artikler