Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Akne

Bumser (også kendt som akne eller uren hud) er en hudlidelse som forekommer hos de fleste mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i livet. Akne og uren hud er normalt forårsaget af hormonel ubalance i kroppen og forårsager en baktieriedannelse, som giver bumser under huden, men det kan også fremmes af usund livsstil eller udsættelse for forurening. Heldigvis, kan du let pleje din hud og komme både uren hud og akne til livs med nærende og lindrende hudplejeprodukter. Her hos ShytoBuy kan du finde et stort udvalg af klinisk testet behandlingsmuligheder, så du kan få bugt med din urene hud. Gå på opdagelse og find dit foretrukne produkt, så du let, simpelt og på naturlig vis kan få glødende og ren hud!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Akneplaget hud, også bare kaldet akne i normal tale, er en lidelse som kræver nænsomhed. Det er mest udbredt i teenageårene, men den symptomatiske rødme med røde knopper, bumser, overskydende talg og hudorme, kan være stressende lige meget hvornår man oplever det. Sensitiv hud som ofte udvikler akne, kan ramme i alle aldre. Der er dog udviklet mange produkter, lige fra særlige rensende enheder til forskellige ansigtsrens, cremer, sæber, serummer, fugtighedscremer, eksfolierende scrubs og endda tilskud som du kan spise. Lige meget hvilken løsning du vil prøve, er det vigtigt at din hudplejerutine er konsistent.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.