Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Akne

Bumser (også kendt som acne eller uren hud) er en lidelse som forekommer hos de fleste mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i livet. Acne og uren hud er normalt forårsaget af hormonelle ubalance i kroppen og forårsager en baktieriedannelse, som giver bumser under huden. Her kan du finde et stort udvalg af klinisk testet behandlingsmuligheder, så du kan få bugt med din urene hud.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Akneplaget hud, også bare kaldet akne i normal tale, er en lidelse som kræver nænsomhed. Det er mest udbredt i teenageårene, men den symptomatiske rødme med røde knopper, bumser, overskydende talg og hudorme, kan være stressende lige meget hvornår man oplever det. Sensitiv hud som ofte udvikler akne, kan ramme i alle aldre. Der er dog udviklet mange produkter, lige fra særlige rensende enheder til forskellige ansigtsrens, cremer, sæber, serummer, fugtighedscremer, eksfolierende scrubs og endda tilskud som du kan spise. Lige meget hvilken løsning du vil prøve, er det vigtigt at din hudplejerutine er konsistent.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.