Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Gulerod & Argan Sæbe

Lysende sæbe mod pigmentfejl

Oversigt

En strålende sund glans er vital for mange menneskers skønhedsfølelse og deres følelse af at være attraktiv. Men alligevel, af forskellige årsager, kan vi opleve en ophobning af mørke pletter på huden. For dem der ønsker at opnå en hud med en lys perfektion - lad os indrømme det, hvem vil ikke gerne det?! - Eco Masters Carrot & Argan Soap har en innovativ position i forhold til deres konkurrence. Med et fuldstændig fokus på to unikke naturlige ingredienser, har disse to sæber til hensigt at revitalisere, lysne og give fugt.

  • Til jagten på en lys hud
  • Har til hensigt at lysne & give fugtighed
  • Eksfolierer simultant
  • De berømte ingredienser Carrot & Argan
  • Daglig rensende vask
  • Velegnet til krop & ansigt

Ingen bryder sig om at påføre barske produkter der lysner på deres hud - og alligevel er der så mange produkter der er pakket med blegemidler og kviksølv! For at du kan få gavn af naturens goder har Eco Masters på ekspertvis valgt to ualmindelig stærke ingredienser som er udvalgt på grund af deres omhyggelig udvalgte egenskaber når det kommer til pigmenteret hud. Med to glatte og luksuriøse sæber ved du at du er klar til fremtiden!

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Bekymringerne ved misfarvning

En glansfuld, lys, frisk og strålende teint er et af de højeste skønhedsidealer - men mange af os oplever en ophobning af uønskede pletter på vores hud med tiden. Disse kan variere og være alt fra ar fra acne til strækmærker, men uden tvivl ville de fleste ønske at de kunne komme af med dem. Men, mange produkter har kraftigt blegende indholdsstoffer, inklusive kviksølv og peroxid, produkter som vi helst vil undgå på vores krop. Med alle naturens kræfter tilgængelig, ville det så ikke være det ultimativt foretrukne at finde en måde at anvende dem i vores forfølgelse af en mere jævn teint?

Eco Masters: Ganske enkelt

Sæben med Gulerod & Argan går ikke på kompromis i dens jagt på topkvalitet: Eco Masters vidste, at bare to fantastiske ingredienser var alt, de havde brug for! I fuldkommen perfekte koncentrationer, og blandet med innovative videnskabelige fugtgivere som Glycerin, Kokosolie og Vitamin E, stræber den efter at blødgøre, lysne og revitalisere. Barene er egnet til både krop & ansigt, så der er ingen del af dig, den ikke er i stand til at nå.

Carrot Extract

Denne rodfrugt er længe blevet forbundet med at lysne synet på grund af det høje indhold af vitamin A. Men der er så meget mere! Vitamin A bidrager også til vedligeholdelsen af normal hud. Desuden er gulerod pakket med ?-Carotene; Selvom det måske virker selvmodsigende er den faktor der er ansvarlig for gulerodens orange farv forbundet med hudens glans.

Argan Oil

Du har helt sikkert set dette produkt på hylderne i butikker overalt - og det er med god grund! Det blev tradiotinelt brugt på huden på grund af den fugtighedsgivende egenskab, og blevet anvendt mod utallige behov. Med store mængder af fedtsyrer og vitamin E anses det for også at lindre, beskytte og berolige og dermed efterlade et revitaliseret og styrket udseende.

Alle Ingredienser

Gulerod Ekstrakt, Arganolie, Kokosolie, Sodium Hydroxide, Kojic Syre, Stearinsyre, Glycerin, Vitamin E.

Anvendelse

Eco Masters Carrot & Argan Soaps bliver helt sikkert en stor luksuriøs, fornøjelig og tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Den er velegnet til hele kroppen og ansigtet. Masser den blidt ind med cirkulære bevægelser og skyl. Siden farvning af huden har en tendens til at være en vedvarende bekymring, foretrækker du måske at investere i et langvarigt forbrug.

Gulerodsekstrakt

Denne rodfrugt er længe blevet forbundet med at lysne synet på grund af det høje indhold af vitamin A. Men der er så meget mere! Vitamin A bidrager også til vedligeholdelsen af normal hud. Desuden er gulerod pakket med Beta-Carotene; Selvom det måske virker selvmodsigende er den faktor der er ansvarlig for gulerodens orange farve forbundet med hudens glans.

Vejledning

Every Eco Masters produkter stræber efter perfektion, og fast besluttet på at tage alle hudens behov i betragtning. Med dette i tankerne, så vær opmærksom på at Carrot & Argan Soap ikke er egnet til sensitiv eller følsom hud. Venligt se alle ingredienserne igennem før anvendelse første gang, i tilfælde af at de indeholder noget du er allergisk overfor. Hvis du har specifikke hudproblemer, så tal med din læge.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(42)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.29% baseret på 69 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God til prisen sammenlignet med andre mærker

C Carolina
Bekræftet køb

Jeg bruger denne sæbe adskillige gange om ugen, så jeg er glad for at kunne købe en sampak!

S Sabrina
Bekræftet køb

Rigtig god sæbe... Den har forbedret min hud rigtig meget...

T Trine
Bekræftet køb

Virkelig lækker eksfolierende sæbe, der også er god til min sensitive hud...

M Maria
Bekræftet køb

Normalt bryder jeg mig ikke om at eksfoliere, fordi min hud er meget sensitiv, men denne er super lækker

C Catarine
Bekræftet køb

Sæben dufter godt og har fjernet en del af mine pigmentfejl i ansigtet... Fantastisk!

A Anne
Bekræftet køb

FEM STJERNER HERFRA... Den er amazing!

T Tina
Bekræftet køb

Lækker kombination af gulerod og argan til en lækker pris....

A Asha
Bekræftet køb

Den skummer godt og fjerner alle urenheder og gør huden smukkere at se på

K Kimmie
Bekræftet køb

Min hud har fået en helt fantastisk glød og ser bedre ud end nogensidme før!

J Jette

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide