Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Exclusive Sæbe

200 g Sæbe | Blegningssæbe mod pigmentpletter

Oversigt

En lysende teint er blevet en meget attraktiv egenskab at have, men der kan være mange årsager til, at de fleste af os helt naturligt får områder med uønsket pigmentering i vores ansigt. På samme tid vil mange af os gerne undgå at bruge stærke, blegende kemikalier. Eco Masters har udvalgt en række vigtige ingredienser til deres Eksklusive Sæbe, så du kan bruge en mildere metode.

  • Til pigmentering i ansigtet
  • Blødgørende, rensende vask
  • Til at fjerne urenheder
  • Simpel daglig påførelse
  • Hjælper mod misfarvninger

For de fleste af os er rens af huden en fuldstændig regelmæssig og endda essentiel del af vores hudpleje - så det giver kun mening at indbygge flere trin i processen! Exclusive Soap stræber efter at afhjælpe dine bekymringer for misfarvninger, med den vitale mandelekstrakt. Blot en enkel vask per dag kan være hvad du leder efter, og kan hjælpe dig med at genfinde din strålende selvtillid.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Forstyrrende pigmentering

En jævn, glødende og strålende teint er og har altid været af afgørende vigtighed, når det kommer til skønhed. Når vi oplever områder med uønsket pigmentfejl, kan det få os til at blive bekymrede og forlegne, så vi begynder at bruge makeup dag efter dag. Konsekvenserne ved at leve med fregner, ar, pletter, mørke områder, modermærker eller lignende misfarvninger kan ikke ignoreres, og det kan ødelægge vores selvtillid. Selvom der er mange løsninger på markedet, kan de være baseret på stærke kemikalier, som vi ikke har lyst til at påføre vores allerede ødelagte hud.

Exclusive Soap

Ved at have forståelse for deres værdsatte kunders krav har Eco Masters taget kampen op for at lave en sæbe der kan anvende naturens kræfter til at hjælpe dig og din pigmentering af huden. Med omhyggelig udvalgte ingredienser søger Exclusive Soap efter at give en blid dybdegående rensning af din teint, der vasker dagens strabadser væk.

Alle ingredienser

Sød Mandelolie, Kokosolie, Sodium Hydroxid, Stearinsyre, Kojinsyre, Glycerin, Papaya Ekstrakt, Vitamin E.

Anvendelse

Exclusive Soap vil helt sikkert være en særlig fornøjelig og tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hudpleje, med en mild metode til en koncentreret vask af huden. Gør ansigt og hals våd og gnid i cirkulære bevægelser og skyl. Anvend sæben hver dag, som det første eller det sidste. Siden tilstoppet og tør hud kan være en kontinuerlig bekymring anbefales det at du investerer i fremtidig brug.

Vejledning

Alle Eco Masters produkter er fast besluttet på at afhjælpe dine hud og hår bekymringer. Men det er altid fornuftigt at overveje et par ting. Som ved alle nye hudplejeprodukter, er det vigtigt at se listen igennem over alle ingredienser før de anvendes første gang. Hvis du har en sart hud, er dette produkt ikke egnet til dig, men du er velkommen til at konsultere din læge.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Eco Masters Exclusive Sæbe
Eco Masters Exclusive Sæbe

200 g Sæbe | Blegningssæbe mod pigmentpletter

129 kr.

+
StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

+
Eco Masters Gulerod & Argan Ansigtscreme
Eco Masters Gulerod & Argan Ansigtscreme

50 ml Creme | Blegecreme til pigmentpletter

199 kr.

1 Vare

129 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

40.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fremragende

G Gem

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide