FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Effektiv hårfjerning på benene

Borte er de dage, hvor kvinder og mænd udelukkende betroede sig til barbermaskiner, skrabere og barberskum til at fjerne uønsket hår på kroppen. Forbrugerne vil have noget, der holder i længere tid, ikke ødelægger budgettet og som ikke tager for lang tid. Læs mere her.

Der findes mange forskellige metoder til hårfjerning, heriblandt voks, barbering, sukkerbehandling, laser og IPL. Barbering må siges at være en af de mest almindelige og nemme løsninger, da det kan klares efter behov og ikke kræver nogen forberedelse ligesom f.eks. voksbehandlinger. Den største hage ved barbering er dog at det ikke er permanent og hårene vokser ud igen efter 1-3 dage.

Permanent hårfjerning med laser

Ifølge de seneste statistikker fra American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS), var laser hårfjerningsbehandlinger den tredje mest populære ikke-kirurgiske kosmetiske procedure i 2012. Før i tiden var laserbehandlinger kun en mulighed for folk med en bestemt hudtype og hårfarve. Men nu er flere og flere producenter begyndt at udvikle apparater, som kan behandle flere hudtyper uden risiko for ardannelse eller ændringer i hudens pigment. De fleste apparater har nu også indbygget kølesystemer til at beskytte hudens overflade og giver maksimal komfort for brugeren under selve behandlingen. Laserbehandlinger kan dog kun udføres på klinikker og det kræver en del planlægning og tidsbestilling, da det skal gøres indenfor et bestemt interval for at følge hårets cyklus.

Permanent hårfjerning med IPL

IPL står for Intenst Pulserende Lys og er en teknologi meget lig den man får med laser. Apparaterne minder meget om hinanden, men IPL er kendt for at være mere skånsomt og nogle apparater er endda godkendt til hjemmebrug. Det fungerer ved at lyset trænger ned i hårsækken og opløser håret ved roden, hvorefter det falder ud. Ved gentagne behandlinger kan man behandle alle hårene i et givent område og de vil med tiden stoppe helt med at vokse. Det er vigtigt at behandle regelmæssigt, ligesom med laser, og have tålmodighed. Men med dette kommer også flotte resultater, som du kan nyde godt af i flere år fremover. IPL er specielt egnet til store områder såsom ben, ryg og arme.

Man kan få forskellige IPL apparater, som hver især egner sig til bestemte områder. Dem med større kontaktflader egner sig godt til de store områder, da det nedsætter behandlingstiden. Har du brug for permanent hårfjerning på mindre områder såsom bikinilinje eller armhuler, kan du med fordel vælge et apparat med en mindre kontaktflade. Nogle af disse er også ergonomisk udformet til at kunne nå på steder, hvor huden ikke er helt jævn.

IPL er en omkostningseffektiv metode til permanent hårfjerning, da selve apparatet er et engangsbeløb. Alt efter hvilken model du vælger, kan der være behov for at købe supplerende patroner, men disse koster stadig ikke nær så meget som en enkelt behandling på en laserklinik. De fleste af de apparater vi forhandler her på siden, indeholder nok lysimpulser til at klare flere hele kropsbehandlinger uden at du får behov for at skifte patron. Har du kun tænkt dig at bruge dit IPL apparat på et lille område, kan du dog med fordel købe en af de lidt billigere modeller med færre impulser, da du ikke får brug for så mange som ved hårfjerning på benene eller armene.

Er det sikkert at bruge?

Alle IPL/HPL apparater fra Silk’n, som vi forhandler, har en indbygget hudtone sensor, som automatisk tjekker om din hud og hårtype er egnet til behandlingerne. Dette gør behandlingen helt sikker, da apparatet af sikkerhedsmæssige årsager ikke vil starte, hvis din hudtone eller hårtype ikke er egnet.

Er der nogle bivirkninger?

Der er ingen kendte bivirkninger ved brugen af IPL. Oplever du, mod forventning, brændende fornemmelser eller misfarvning af huden, skal du stoppe brugen med det samme.

Hvor hurtigt kan man se resultater med IPL?

Det er meget forskelligt hvor hurtigt folk ser resultater efter IPL behandlinger. Som en hovedregel skal man dog regne med at det tager 6-12 måneder, før man er fuldstændig hårfri. Det kræver derfor at man er dedikeret til opgaven og virkelig sørger for at holde de rigtige tidsintervaller imellem hver behandling. Men gør man dette, kan man opleve fantastiske resultater og det vil efterfølgende kun være nødvendigt med et par vedligeholdende behandlinger, et par gange om året.

Del med