FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Guide til gule negle

Der findes rigtig mange mennesker med misfarvede negle, så bare rolig, du er langt fra den eneste med gule negle. Der findes mange forskellige årsager som fremprovokerer disse misfarvninger. Her kan du finde informationer og gode råd til behandling af gule negle.

Hvorfor har jeg gule negle?

Kender du det når du kigger på dine hænder og fødder og ser skyggen af gult i neglene? Du skynder dig at ligge neglelak på fingrene så andre ikke kan se dine farvede negle eller du gemmer dine fødder væk i et par tætsiddende sko selvom det er sommer og solen skinner. Du er langt fra den eneste der har dette problem selvom du ikke høre om det på gade eller fra veninderne og vennerne, men folk snakker generelt ikke om gule negle, da rigtig mange føler det er en pinlig lidelse. Der er mange der har misfarvede negle og der er rigtig mange der ikke synes det er det mest tiltagende. At have en gul negl kan skyldes flere forskellige ting, men nogle af de mest typiske årsager er:

  • Misfarvninger fra neglelak
  • Rygning
  • Negleinfektion
  • Sygdom

Oftest kan dine misfarvede negle behandles, du skal bare starte med at finde den præcise årsag og derefter kan din behandling af gule negle gå i gang.

Gule negle

Gule negle

Hvis du har tendens til at bruge neglelak i farver eller dybe nuancer har du højst sandsynligt oplevet at dine negle på et tidspunkt har haft et gulligt skær eller at det decideret har været gule negle der gemte sig da du fjernede neglelakken. Grunden til at du kan få misfarvede negle når du bruger farvede neglelak er at farven trænger ned i neglen så du får misfarvede negle.

Rygning

Rygere har tilbøjelighed til at få misfarvede negle, da rygning ofte betyder at der kommer mindre ilt rundt i kroppen. På denne måde nedsætter det cirkulationen af ilt i blodbanerne som er med til at dine negle holdes sunde og raske.Den eneste behandling af gule negle når du er ryger, er at holde op med at ryge.

Negleinfektion

Hvis du lider af neglesvamp kan du opleve at neglene bliver gule. Grunden til dette er at svamp i neglene er en betændelses tilstand og det er betændelsen der gør at du får misfarvede negle. Neglesvamp kan være smertefuldt og ubehageligt og det får ofte folk til at føle sig lidt usikre på sig selv, da de helst ikke vil vise sine gule negle frem og dermed ender med at skjule dem i f.eks. lukkede sko. Men der findes heldigvis behandling af gule negle. Du kan læse meget mere om negleinfektion og behandling af dette på vores side ShytoBuy.

Sygdom

Dine negle kan afsløre om du er syg, men der kan være flere sygdomme der kan være med til at du får misfarvede negle. Du kan blandt andet opleve at neglene bliver flossede og gule hvis du lider af psoriasis. Neglene kan også afsløre om du får nok ilt rundt i kroppen, det er også derfor du ikke må bære neglelak under en operation, da narkoselægen blandt andet holder øje med om din farve skifter på neglene. Har du stor forandring af farven på dine negle anbefaler vi at du kontakter egen læge og høre hvad han/hun mener det kan være og hvilken behandling af gule negle du skal anvende. Hertil skal det siges at det ikke er alle misfarvede negle der betyder at du lider af en alvorlig sygdom.

Behandling af gule negle

Behandling af gule negle

Der er rigtig mange måder du kan behandle gullige negle på. En af måderne du kan hjælpe dig selv på hvis du anvender farvede neglelak er, at bruge en underlak der samtidig går ind og reparerer når du har farvede neglelak på neglene. Der er rigtig mange forskellige typer almindelige underlakker og underlakker til behandling af gule negle. Hos ShytoBuy har vi argan olie mod misfarvede negle som kan hjælpe dig af med problemt. Dette produkt kan du også bruge som en underlak hvis du har lyst til at have en farverig farve på neglene. Hvis dine misfarvede skyldes neglesvamp kan vi hos ShytoBuy også hjælpe dig, da vi både har produkter til fingerneglesvamp og tåneglesvamp. Vi har blandt andet Manuka Naturals mod neglesvamp som du kan anvende som behandling af gule negle både på hænder og fødder. Dette produkt er produceret af 100% naturlige ingredienser og det kan hele din neglesvamp uden bivirkninger.

Andre interessante artikler