Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Behandlinger til neglesvamp i håndkøb

Svamp i neglene kan, udover at være pinligt og smertefuldt, være utroligt smitsomt. Derfor er der en stor efterspørgsel på metoder mod neglesvamp i håndkøb. Ved en behandling af neglesvamp hjemme, er der nogle gode råd og tips, som du kan benytte dig af. Bliv klogere på svamp i neglene og hvilken neglesvamp i håndkøb, som er den bedste for dig og dine negle.

Der findes en lang række behandlinger til at bekæmpe infektioner i neglene. Du kan både få professionel hjælp til svamp i neglene eller selv udføre en hjemmebehandling af svamp hos dig selv. Alle behandlingsmetoder mod negleinfektion kræver en god portion tålmodighed og konsekventsitet, da det tager tid at få bugt med svampen. Mange af produkterne skal have tid til at trænge ind i neglen og huden omkring neglen før det rigtig kan bekæmpe svamp i neglene. Du kan sagtens gå til lægen og få receptpligtig medicin, hvilket oftest betyder skrappe produkter, men i dag kan du også købe produkter til behandling af neglesvamp i håndkøb. Hos ShytoBuy tilbyder vi forskellige løsninger til behandling af neglesvamp hjemme. Her kan du læse nogle af de behandlingsmetoder, som du blandt andet kan anvende mod bekæmpelse af neglesvamp i håndkøb eller gule/misfarvede negle, herunder hvordan du anvender dem og hvilke resultater de hver især giver.

Trin 1:

Trin 1:

Start din behandling med neglesvamp i håndkøb derhjemme med at trimme neglen med en negleklipper. Du bør ikke anvende samme negleklipper til inficeret og ikke-inficeret negle, da du på denne måde kan sprede svampen ydereligere. Når du trimmer din negl, så forsøg at afskære så meget af den beskadigede negl som mulige uden det forårsager smerter. Når neglen er kort afskåret, er der større chance for at nå infektionen med den anvendte behandling.

Trin 2:

Trin 2:

Derefter filer du neglen ned. Svamp i neglene forårsager neglen til at vokse højere og tykkere i stedet for længere, som en normal negl vokser. Hvis din negl har tykke lag, kan det være hensynsmæssigt at file neglen ned. Ved at file neglen ned, vil du muligt opleve at du kommer ned til et blødere, mere sundt neglelag. Oftest er det toppen, siderne og overfladen du kan file til i stedet for at skulle klippe, da disse områder er svære at anvende en negleklipper på.

Trin 3:

Trin 3:

Søg for at opbløde neglen jævnligt. Ved at opbløde din negl, vil den efterfølgende behandling mod neglesvamp i håndkøb virke mere effektiv. Du kan opbløde dine negle ved at placere dine fødder eller hænder i et vandbad. Lad dine ramte områder med svamp i neglene være i vandbadet minimum 10 minutter, så neglen bliver blødgjort. Derefter vasker du dem grundig med sæbe. Det er vigtigt at du får skrubbet området der er inficeret med svamp i neglene, men vær forsigtig hvis det er et meget følsomt område. Det er også vigtigt du skrubber de andre tæer eller fingre så du ikke får overført smitten af din infektion til andre områder. Efter du har taget dette lille fodbad/håndbad skal du tørre fødderne/hænderne grundigt. det er vigtigt at du får tørret områderne helt, da svamp i neglene stortrives i fugtige omgivelser. Når du har fået tørt områderne godt og grundigt er du klar til gå videre med behandling af neglesvamp hjemme med dit indkøbte produkt neglesvamp i håndkøb.

Trin 4:

Trin 4:

Efter trin 1-3 er neglen klar og modtagelig til at få påført den valgte behandling mod neglesvamp i håndkøb. Vælg en formular som er specielt lavet til at bekæmpe svampeinfektioner. Der er forskellige slags typer af hjemmebehandling af neglesvamp, alt afhængig om det er hænder eller fødder der er ramt af svamp i neglene. De fleste personer vil ikke opleve en øjeblikkelig synlig lindring af neglesvampen. Men efter et par ugers, i nogen tilfælde måneder, brug vil den nye negl der vokser ud syne rask og fri for svamp i neglene.

Trin 5:

Du skal have tålmodighed ved behandling af neglesvamp hjemme, og du skal være konsekvent med din behandling. Det for forskelligt fra produkt til produkt hvordan behandlingen skal udføres. Det kan være du skal behandle svamp i neglene dagligt eller ugentlig. Det er vigtigt at du læser grundigt på det produkt du har erhvervet dig til neglesvamp i håndkøb, og følg retningslinjerne herefter.

Resultater

Hastigheden for behandlingen af neglesvamp hjemme er afhængigt af hvilket produkt du har købt. Det afhænger af hvor slemt dit udbrud af svamp i neglene er og hvordan din krop tager i mod produktets ingredienser og behandlingsmetoden for dit produkt til neglesvamp i håndkøb. Behandlingstiden er også afhængig af hvor hurtigt din negl vokser.

Svamp i neglene behandles ved at lade den sunde og nye negl vokse helt ud. Det varierer meget fra person til person hvor hurtigt ens negle vokser. Men oftest ses det at en fingernegl kan vokse helt ud på en periode på ca. 3 - 6 måneder. Tånegle derimod vokser langsommere end fingernegle. Det kan tage op til 3 gange så lang tid for en tånegl at vokse ud i forhold til en fingernegl. Men der er også andre faktorer der kan spille ind, såsom hvis du er højrehåndet så vokser dine negle hurtigere på den højre hånd og typisk efter sygdom vokser ens negle ekstra.

Hvilke produkter findes der mod neglesvamp i håndkøb?

Hvilke produkter findes der mod neglesvamp i håndkøb?

Hos ShytoBuy tilbyder vi en lang række effektive løsninger til at bekæmpe negleinfektioner.

Manuka Naturals mod svamp i neglene er baseret på svampedræbende planteekstrakter, hvilket betyder at denne formular er 100% naturlig. Naturasil bør anvendes 3 gange dagligt indtil at din svamp i neglene er forsvundet. Det er vigtigt at huske, at behandlingstiden før svampen er helt væk kan variere fra person til person. Behandling af neglesvamp hjemme med Naturasil er yderst effektiv – vi har mange tilfredse kunder, som har anvendt dette produkt mod neglesvamp i håndkøb, som blandt andet har sagt: ” Vi har været meget tilfredse med det her produkt. Det er naturligt og virker helt som det skal. Leveringen var også meget hurtig. Vi vil helt sikkert handle hos jer igen.”

toenail-fungus

Toenail Fungus Zapper™ mod tåneglesvamp er specielt målrettet til at bekæmpe svamp i neglene på fødderne. Denne formular mod neglesvamp i håndkøb er fremstillet af naturlige midler hvilket er med til at nedsætte risikoen for bivirkninger. Denne behandling af neglesvamp hjemme kan være med til at lindre og bekæmpe de typiske symptomer på svamp i neglene, herunder misfarvninger og hævelse. Toenail Fungus Zapper er svovlbaseret og virker således hurtigt absorberende på neglen og den omliggende hud. Denne hurtig absorberende effekt betyder at behandlingstiden typisk opleves mindre end ellers. Behandlingsmetoden med dette produkt er at du skal smøre Toenail Fungus Zapper på negleområdet 1-3 gange om dagen.

nail

Nail-Rx™ mod misfarvede negle kan behandle misfarvinger og afskalninger i neglene effektivt. Ved at behandle neglen reducerer du også sandsynligheden for at misfarvningen spreder sig til andre negle. Formular i Nail-Rx™ til misfarvninger i håndkøb indeholder aromaterapi olier fra planteekstrakter, som er en skånsom, men effektiv ingrediens. Derudover hjælper Nail-Rx™ med at forebygge udviklingen af neglesvamp, som vokser i fugtige miljøer. Du påfører Nail-Rx™ ligesom med vat, og kan eventuelt påføre neglelak efterfølgende efter behov. Du anvender Nail-Rx™ 2-3 gange om dagen indtil misfarvningen er væk. Ved regelmæssig brug vil du kunne opnå resultater med Nail-Rx™ indenfor 3 uger.

Du kan se resten af vores udvalg til neglesvamp i håndkøb her. Her kan du læse om de forskellige behandlinger til neglesvamp i håndkøb, hvilke ingredienser der anvendes i vores produkter samt hvorledes deres behandling af neglesvamp hjemme benyttes.

Andre interessante artikler