Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hvad er årsagerne til appelsinhud?

Appelsinhud er ikke nødvendigvis ensbetydende med at du er overvægtig. Men der er nogle hyppige årsager til, hvorfor vi får denne uskønne og ujævne hud. Læs om de nogle af årsagerne her.

Appelsinhud kan forekomme hos alle

Appelsinhud kan forekomme hos alle

Cellulite kan forekomme hos alle, uanset hvad din form er, din kropsstørrelse eller din alder. Selv hos piger, så unge som 14 kan få appelsinhud. Det er i høj grad vores gener som afgør, om vi udvikler cellulite, i en kombination med vores fedtceller og hudens elasticitet.

Flere undersøgelser tyder på, at et højt niveau af det kvindelige hormon østrogen kan forårsage eller øge risikoen for at få appelsinhud. Hvilket kan være årsagen til at denne tilstand hyppigst ses hos kvinder. Faktisk er cellulite næsten noget der rammer alle kvinder, nogle tidligere end andre. På nuværende tidspunkt kan appelsinhud, grad 0-3, måles på mere end 9 ud af 10 kvinder. Størstedelen skyldes en kombination af dårlig kost, dårlig cirkulation, væskeophobninger i kroppen eller manglende (lav) motion.

Her er andre årsager til cellulite:

  • Denne tilstand er hovedsageligt en opbygning af en kombination af fedt, vand og toksiner, der har opbygget. At drikke vand kan hjælpe med at skylle toksiner ud af kroppen.
  • Dårlig kost - alkohol, forarbejdede fødevarer og koffein kan bidrage til forværring af cellulite. De giftstoffer, som er i overstående, kan blive fanget i fedtvæv.
  • Rygning - dette skader bindevævet i kroppen, som forårsager ujævnheder i huden.
  • Manglende motion - det hærder bindevæv i huden, som forårsager ujævnheder og udvikling af appelsinhud.
  • Aldring - hudens lag bliver tyndere, hvilket gør forekomsten af cellulite mere fremtrædende og synlig.

Kan forekomsten af appelsinhud forbedres?

Forekomsten af cellulite kan forbedres ved at foretage ændringer i din livsstil og din levemåde. Ligeledes kan du investere i specialiserede produkter og har specielt designet kropsbehandlinger, som er designet og udviklet til at hjælpe og forebygge mod synligt appelsinhud.

Hvordan kan forekomsten af cellulite reduceres?

Body Wrap:

Denne type behandling har en masse gode fordele. Du kan investere i en behandling på en klinik eller købe en god wrap til hjemmebrug. Afhængig af ingredienserne kan en body wrap hjælpe med at eksfolierer, rense og blødgøre huden. Udover at eksfoliere huden, som sætter cirkulationen i gang i kroppen, kan denne behandling også afgifte kroppen for toksiner og væskesamlinger. Alle disse fordele vil kunne behandle og reducere synlig appelsinhud. Disse fordele kan hos nogle personer allerede ses efter første behandling.

Cellulite behandling:

Cellulite behandling:

Banebrydende behandling af appelsinhud er Silk'n Silhouette, som anvender en unik HT-teknologi (Home Tightening), som gør brug af tre unikke energikilder, herunder; bipolare radiobølger, LED-lys og infrarød varme. Disse energikilder trænger ned i de fine hudlag og laver en intens opstramning af bindevævet indefra og ud.

Hud eksfoliering:

At eksfoliere huden er fantastisk til at øge lymfe- og cirkulationssystemet. Investere i en god krop eksfolier, som du kan skrubbe ind i de områder på kroppen som er plaget af appelsinhud. Gør de i ca. 5 minutter når du er i bad. Arbejd i cirkulære bevægelser.

Pas på din hud:

Brug en god fugtighedscreme eller serum. Brug den gerne dagligt, morgen og aften, på de berørte områder. Du kan med fordel gå efter en creme, som indeholder koffein, geranium og blå knap blomst. Disse naturlige ingredienser arbejder effektivt mod appelsinhud.

Del med