Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Korrekt brug af dermaroller til strækmærker

Dermarolleren giver en enkel og omkostningseffektiv løsning til Strækmærker . Strækmærker er meget almindelige og påvirker både mænd og kvinder. De plejer at være mest almindelige hos kvinder, da de ofte opstår under graviditeten. De vises ofte på bryst og mave samt hofter og lår. Strækmærker påvirker også mænd, der har tillagt sig mange muskler eller meget vægt relativt hurtigt.

Hvad forårsager strækmærker?

Strækmærker er resultatet af hurtig vægtforøgelse eller tab. Når man tager på i vægt, strækker huden sig. Hud indeholder naturlig elasticitet og er designet til at tillade en grad af strækning. Men der er en grænse for hudens elasticitet, og når den er strakt mere end den kan klare sig, er strækmærker resultatet.

Over tid har strækmærker tendens til at falme til sølv eller hvid i farve og bliver mindre synlige, men de vil normalt ikke forsvinde helt.

Hvilke behandlinger er tilgængelige for strækmærker?

Der er mange cremer, lotioner og serummer på markedet til fjernelse af strækmærker, men hvis du læser dette og har strækmærker, som du gerne vil slippe af med, har du sikkert allerede forsøgt at bruge disse cremer uden stor succes.

Årsagen til, at disse produkter ikke virker helt i dybden, er, at strækmærker ligger dybt inde i huden, og aktuelle produkter kan ikke trænge ind i huden, hvor skaden opstår. Kosmetiske procedurer som laseroperation kan bruges til at fjerne eller forbedring af strækmærker, men disse metoder er normalt dyre og invasive.

Brug en dermaroller til fjernelse af strækmærker

Dermarolleren tilbyder en simpel, men vellykket strækmærkebehandling til en brøkdel af omkostningerne ved andre kosmetiske behandlinger som laserterapi.

Dermarolleren virker ved at ødelægge beskadigede hudceller og få kroppen til at producere nyt kollagen. Dermarolleren vil fjerne strækmærker efter gentagne behandlinger, da hudens hudlag heraf vil blive mere tyndt og strækmærkerne vil derfor gradvist forsvinde og blive erstattet af en sund, glat hud.

Udover at skabe nyt kollagen skaber dermarolleren kanaler i huden, så alle anvendte hudplejeprodukter kan trænge ind i dybere hudlag, end de normalt ville og derfor fungere meget mere effektivt.

Forskning har vist, at kun 0,3% af de aktive ingredienser i kosmetik kan trænge ind i huden; De resterende 97,7% sidder simpelthen på huden og bliver effektivt spildt. Dermarolleren har vist sig at øge absorptionen med op til 3000%, hvilket betyder at 75-85% af de aktive ingredienser trænger gennem epidermis til dermis. Så hvis dermarolleren kombineres med de rigtige produkter kan reparationsprocessen fremskyndes dramatisk.

Hvornår kan jeg se resultater?

Brug af dermarolleren til at behandle ethvert hudproblem er en gradvis proces, og det er derfor vigtigt at være vedholdende og have tålmodighed. Du bør se mærkbare resultater inden for 3-5 behandlinger og betydelig forbedring efter et år, hvis du benytter dermarolleren en gang om måneden.

Strækmærker vil fortsætte med at falme i op til år efter den sidste dermarollerbehandling, på grund af den fortsatte fornyelse af huden.

Sådan skal du benytte dermaroller til strækmærker

  1. Rengør det område, du ønsker at behandle, med et mildt rengøringsmiddel.
  2. Det kan være en god ide, at benytte en creme, hvis du ruller på et stort område eller bruger længere nålelængder. Fjern altid cremen helt inden rulning. Du kan bruge bomuldspuder gennemblødt med alkohol til at gøre dette.
  3. Mens du trækker huden stramt med din frie hånd, skal du rulle frem og tilbage over det område, der skal behandles. Rul 8-10 gange i hver retning: Lodret, vandret og diagonalt (frem og tilbage svarer til to ruller). Påfør lidt pres for at give nålene mulighed for at trænge ind i huden til deres fulde længde. Løft dermarolleren lidt efter hvert rul - dette vil sikre, at nålene skaber nye mikrokanaler i huden i stedet for at gå over de samme gentagne gange.
  4. Brug nu din smalle 3-line dermarolleren på individuelle strækmærker. Dette giver dig mulighed for at målrette de enkelte strækmærker mere præcist og intensivt. Brug fremgangsmåden beskrevet ovenfor, hvis du bruger en 3-line dermarolleren.
  5. Hvis der er opstået blodpletter, hvilket er helt normalt, vaskes det behandlede område med vand eller et mildt rengøringsmiddel og tørres med et rent håndklæde eller lufttørres.
  6. Påfør en lille mængde hudserum til området.
  7. Beskyt området mod fugtighedscreme og solstik næste dag.
  8. Giv din hud en pause fra dermarolleren i 4-5 uger. Du kan fortsætte med at anvende serum i løbet af denne tid, hvis du ønsker det. Vær blot opmærksom på, at det vil være mindre effektivt, når det bruges uden dermaroller.
  9. Efter 4-5 uger gentages processen.

Hvilken størrelse dermaroller skal jeg bruge?

Strækmærker er dybe ar i huden og vil normalt kræve en 0,5mm dermaroller.

Klik her for at læse om Eco Masters Dermaroller

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med