FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sæd

Tips til at øge lav mængde sæd til kraftfulde udløsninger

En nedsat sæd mængde og dårlig sædkvalitet kan have en stor indflydelse på om din partner kan blive befrugtet. Heldigvis findes der mange råd om hvordan du kan forbedre din sæd kvalitet og volumen. Her har vi samlet et par gode tips og produkter, som kan hjælpe dig til at få mere sæd.

En lav sædmængde eller dårlig sædkvalitet kan påvirke en mands selvtillid og kan være årsag til fertilitetsproblemer. Med produkter med naturlige ingredienser, kan du forøge din sædmængde, hvilket både kan føre til bedre sædkvalitet og ikke mindst øge din selvtillid i sengen.

Nemme tips til at øge lav sæd mængde

En af de mest almindelige årsager til en lav sæd volume er for tidlig udløsning eller for hyppig sædafgang, enten under samleje eller ved masturbation. En af de bedste metoder til at øge din sæd volumen er afholdenhed fra sædafgang. Den mest ideelle periode er 3 dage.

1. Undgå at bære stramme underbukser eller jeans

Stramt tøj, specielt i lysken, kan varme testiklerne op og dermed påvirke både sæd volumen og sædkvaliteten.

2. Undgå rygning

Rygning kan være katastrofalt for både din seksuelle og reproduktive sundhed. Det sænker ikke kun din sædkvalitet og sædproduktion, men begrænser også blodtilførslen til penis, hvilket kan føre til erektil dysfunktion. Nikotin er en af dine største fjender, når det kommer til din seksuelle sundhed. Så hvis du er ryger, bør du kraftigt overveje at stoppe.

3. Drik mere vand

Vand er vigtigt for at holde din krop ordentligt hydreret. Dehydrering kan føre til nedsat sæd volumen. Det anbefales at du drikker mindst 8 glas vand om dagen, for at opnå den optimale hydrering.

4. Tab et par kilo

Ekstra fedt på kroppen kan føre til øget østrogenniveau, der kan påvirke testosteronproduktionen negativt. Et lavt testosteron niveau kan også føre til nedsat sæd produktion og sædkvalitet.

5. Spis sundt og varieret

Visse fødevarer kan også medvirke til at øge mængden af din ejakulation. Fødevarer, der er rige på visse mineraler som f.eks. zink, magnesium og selen og fødevarer der er rige på essentielle fedtstoffer som Omega 3, er også vigtige for produktionen af testosteron, som er en vigtig faktor for at øge sæd volumen.

Sidst, men ikke mindst, findes der naturlige kosttilskud eller naturlægemidler som kan hjælpe dig med at forbedre din sæd produktion og sædkvalitet. Disse typer kosttilskud indeholder en blanding af højpotente urter og andre naturlige ingredienser såsom zinkgluconat, zink aspartat, L-arginin, L-carnitin, og glycine. De kan også medvirke til at øge din sexlyst eller libido og give dig bedre kontrol over din udløsning, så du som en bonus kan nyde mere intense orgasmer.

Kosttilskud til at øge sædmængden - Virker det?

Semenax tilskud: Dette kosttilskud er en markedsleder indenfor forøgelse af sædmængde og sædkvalitet. Formularen virker ved at øge testosteronniveauet i kroppen, som således forårsager en sundere og mere effektiv produktion af sæd. Ligeledes indeholder Semenax ingredienser som er kendte for at virke stimulerende på blodgennemstrømmen. Den øgede mængde blod til penis skaber en stærkere, længere og hårdere erektion.

Viaman Volume: Viaman Volume er et ekstremt populært kosttilskud som har høstet stor anerkendelse hos dets forbrugere. Tilskuddet indeholder zink og selen, som er kendt for deres evner når det kommer til produktion af testosteron og sædproduktion. Viaman er et prisvindende mærke, så du kan være sikker på at du får god kvalitet for pengene. Disse kapsler er også fuldt ud naturlige, så du behøver ikke tænke på bivirkninger - det eneste du skal tænke på er din forbedrede præstation.

Andre interessante artikler