Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Oralight Kapsler

Pigmentkorrigerende kosttilskud

Oversigt

Makari™ Oralight Clear Hudtone Kapsler giver en sund og frisk glød, en lysere hud og en klar og smuk hudtone. Få lysere hud med disse kapsler fungerer som et supplement til andre hudpleje produkter fra den anerkendte Makari™ serie. Med kun to kapsler om dagen, kan du se din indre stråle skinne igennem dig og din hud, se atter smukkere og mere ungdommelig ud.

  • Hjælper huden til at forebygge pigmentering
  • Giver en smuk og ungdommelig hudtone
  • Hjælper til at skabe en mere strålende, opløftende og smuk hudfarve
  • Perfekt som supplement til andre Makari™ produkter
  • 100% Naturlige ingredienser

Få glødende hud som andre vil lægge mærke til. Med Makari™ Oralight Clear Hudtone Kapsler bliver du atter ungdommelig, og får din vitalitet tilbage. Bestil inden kl 17 i dag, og få dit produkt leveret næstkommende hverdag med UPS

  • Vegansk
  • TIL ALLE HUDTYPER
  • Vegetarisk

Hvad er Makari™ Oralight Clear Hudtone Kapsler?

Disse Oralight Kapsler er kapsler lavet med hensigt at fremme din hudkulør indefra og ud, så du kan få lysere hud. Disse bidrager til at opretholde et sundt niveau af olie i huden, og samtidig forbedre din hudtone og farve. Oralight Clear kapsler er det perfekte supplement til andre effektive Makari™ produkter. Specielt med disse kapsler får du en ungdommelig glød, som arbejder indefra og ud. I modsætning til traditionelle hudtone produkter såsom sprays og cremer, er disse kapsler længerevarende og mere effektive, samt langt mindre tidskrevne for dig som forbruger

Hvordan virker Makari™ Oralight Clear Hudtone Kapsler?

Få lysere hud med kapslerne, som virker igennem dens unikke blanding af naturlige ingredienser, som indeholder vigtige vitaminer og minealer, som giver huden livskraft til at opretholde en sund kerne Oralight clear hudtone kapsler fra Makari™ arbejder for at hjælpe huden til at forhindre fremkomsten af bumser og beskyttelse mod pigmentering.

Hvordan virker Makari™ Oralight Clear Hudtone Kapsler?

Kapslerne virker igennem dens unikke blanding af naturlige ingredienser, som indeholder vigtige vitaminer og minealer, som giver huden livskraft til at opretholde en sund kerne Oralight clear hudtone kapsler fra Makari™ arbejder for at hjælpe huden til at forhindre fremkomsten af bumser og beskyttelse mod pigmentering.

Hvordan tager jeg dem?

Det bedste ved disse kapsler er, at de er så enkle og lette at tage, så du kan få glødende hud let. Slug to kapsler per dag med indtagelse af et glas vand, helst under indtagelse af mad. Kun en kapsel tages i forbindelse med morgenmad eller frokost, og en kapsel til ved aftenssmad.

Hvornår kan jeg se resultater?

Som med alle andre naturlige hudplejeprodukter, kan resultaterne variere fra person til person. Langt de fleste får gode resultater efter få ugers brug, hvorimod andre kan tage en måned eller to: Det er vigtigt at være tålmodig, og fortsætte behandlingen så vidt muligt. Da ingredienserne er 100% naturlige er der ingen fare ved, at bruge pillerne i en længere periode af gangen.

Er der nogen bivirkninger?

Som ved alle andre produkter fra Makari™, er disse Oralight Clear Hudtone Kapsler lavet af 100% naturlige ingredienser, så du kan få glødende hud. Der burde derfor ikke forekomme nogen form for bivirkninger. Dog anbefaler vi, at læse ingredienslisten igennem, som kan ses herunder:
Zinkoxid, bearberry blade ekstrakt, vitamin E, vitamin C, magnesiumstearat, gelatine og citron fibre.
Ingredienserne er som sagt 100% naturlige. Er du allergisk overfor en eller flere af ovenstående ingredienser, anbefaler vi ikke at tage produktet. Husk at vi på ShytoBuy er e-mærket, og derfor yder køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. På alle dine køb. Køb trygt og sikkert dine Makari™ produkter hos ShytoBuy, så du kan få lysere hud i dag!

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(67)
4 Stjerner
(38)
3 Stjerner
(11)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.89% baseret på 116 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ja prøv det

P Pom
Bekræftet køb

Jeg vil anbefale den produkt

R Ravi
Bekræftet køb

Disse piller gav mig præcis den sunde og naturlige hudfarve jeg har ønsket mig.. har længe ønsket en lidt lysere hud, og dette har jeg fået med disse fantastieske piller

K Katrine
Bekræftet køb

God virkning og ret billigt produkt.. dog var leveringen en anelse langsom, men det kan jeg sgu leve med :) effekten er super!

M Maria
Bekræftet køb

rigtigt lækkert produkt som virkelig tog røven på mig.. de virker som en drøm!

J Joan
Bekræftet køb

De virkede som en drøm, men de er godt nok også betalt..

L Linda
Bekræftet køb

Fantastiske kapsler... Min hud i ansigtet er blevet så pæn efter at ha taget dem i et par måneder

L Lise
Bekræftet køb

Jeg er rigtig glad for produktet - min hud har aldrig været pænere eller mere jævn

S Sille
Bekræftet køb

Kan klart anbefales herfra... Super gode og nemme at tage

A Anja
Bekræftet køb

Efter en måned kan jeg ikke rigtig se nogle specielle resultater endnu. håber det kommer

T Tina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide