FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Mandlig seksuel præstation

Der findes mange forskellige årsager til seksuelle - og potens problemer hos mænd. Men det er vigtigt at gøre klart at potens problemer, så som at opret holde rejsningen kan løses. At behandle rejsningsbesvær såvel som at forebygge dem, kan gøres med mange forskellige metoder. Læs mere om potens problemer her.

Naturlige præparater mod potens problemer

Mange mænd oplever forskellige problemer med deres seksuelle præstation. Nogle har potens problemer, andre har svært ved at holde rejsningen, nogle synes deres penis er for lille og overvejer midler til penisforstørrelse og nogle oplever for tidlig udløsning. Der findes forskellige midler til mandlig præstation, som er udviklet specielt til at afhælpe de specifikke problemer. Årsagerne til potens problemer osv. kan være meget forskellige, men fælles for dem alle er at de ofte skaber frygt og pinlighed i soveværelset, hvilket kan påvirke sexlivet og parforholdet. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest populære naturlige metoder til at forbedre den mandlige seksuelle præstation, afhjælpe potens problemer og holde rejsningen.

Olier, cremer og gels

Olier, cremer og gels

Søger du en økonomisk og relativ let metode til at afhjælpe dine potens problemer og behandle rejsningsbesvær, så kan du vores VigRX olie, gel eller creme. Disse kan du let tage med i soveværelset og lade din partner bruge på dig, såvel som du selv kan påføre dem diskret før i skal have sex. Disse produkter indeholder oftest en kombination af menthol, aloe vera og C-vitamin og eventuelt gingko biloba, ginseng eller havtorn, som alle er kendte for at gøre penis mere følsom, så du kan holde rejsningen i længere tid, men også virke som naturlige afrodisiakummer, som giver dig mere lyst til sex så du får hjælp til at overkomme potens problemer.

Piller til at holde rejsningen

Piller til at holde rejsningen

Du har sikkert hørt om forskellige receptpligtige piller mod potens problemer. De er meget populære, men desværre kræver det et pinligt lægebesøg først og der er ofte også bivirkninger forbundet med brugen af disse. Heldigvis findes der også en række naturlige produkter bl.a. vores GMax-power med samme effekt. Du kan få en kosttilskud i kapselform, der skal tages umiddelbart inden samleje og som holder i op til 36 timer efter indtagelse. Den består af 100 % naturlige ingredienser, som er alment kendte for at være gavnlige på potens problemer.

Kosttilskud til forbedret mandlig præstation

Er dine potens problemer vedvarende, så kan det være en god idé at begynde på et kosttilskud indeholdende ingredienser, som er kendte for at øge blodtilførslen til penis, højne libidoen og hjælpe med at holde rejsningen. Der findes adskillige naturlige kosttilskud, som er fri for bivirkninger, der kan give dig et dagligt boost af vitaminer og planter, som alle er kendte for at forbedre din seksuelle præstation og hjælpe dig af med potens problemer. De indeholder ofte savpalme, ginkgo biloba eller ginseng samt en kombination af vitaminer, så du samtidig får et dagligt vitamintilskud.

Potens problemer kan ramme alle

Det er ikke kun mænd over 50 der rammes af potens problemer eller har svært ved at holde rejsningen. Førnævnte produkter er egnet til alle mænd i alderen 18-90 år, som søger en naturlig løsning til at behandle rejsningsbesvær eller generelt ønsker at forbedre deres præstation i soveværelset. Potens problemer kan opstå helt ned i teenagealderen, enten pga. præstationsangst ved en ny partner eller usikkerhed ved sin egen seksualitet og grænser. For midaldrende mænd kan det også være psykiske årsager der er skyld i besvær med at holde rejsningen, men også en dårlig livsstil med mange cigaretter og alkohol eller stoffer, eller dårlig kost og for lidt motion kan føre til potens problemer. Når ældre mænd oplever rejsningsproblemer er det ofte pga. nedsat blodcirkulation eller bagvedliggende sygdomme, som påvirker nervesystemet og dermed evnen til at holde rejsningen.

Køb trygt hos ShytoBuy

Køb trygt hos ShytoBuy

Det kan for nogen føles utrolig risikabelt at købe piller og andre produkter mod potens problemer på nettet. Mange har oplevet at modtage scam emails fra pengemaskiner der prøver at sælge og diverse andre præparater, som virker meget utroværdige. Dette har skabt en udbredt usikkerhed omkring produkter til at forbedre seksuel mandlig præstation, som sælges på nettet.

Hos ShytoBuy tager vi potens problemer og andre personlige skavanker meget seriøst. Vi mener at det er en menneskeret at have et sundt sexliv og ikke mindst være i stand til at holde rejsningen under samleje, så både din selvtillid, men også dit parforhold, altid er i top. Indtil videre har vi de sidste 10 år hjulpet tusindvis af mænd med at behandle rejsningsbesvær og vi fortsætter gladeligt. Det er altid en fornøjelse at høre feedback fra glade kunder, som har fået selvtilliden tilbage i soveværelset ved at overkomme deres potens problemer.

Hvis det er første gang du skal købe noget fra vores hjemmeside, kan vi berolige dig med at alle produkter sendes i fuldstændig neutral emballage. Ingen behøver at vide om dine potens problemer – hverken postbuddet eller din nabo. Derudover har vi et meget højt serviceniveau, så vores kunder altid kan føle sig trygge og i gode hænder når de handler hos os. Vores kundeservice sidder klar til at tale med dig, på både tlf, live chat og e-mail, alle hverdage mellem kl. 10-18. De kan besvare spørgsmål omkring produkterne og give råd til hvad der vil fungere bedst til f.eks. at holde rejsningen eller behandle rejsningsbesvær.

Andre interessante artikler