Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VigRX Forstørrelsesolie

60 ml Olie | Til større og bedre erektion

Oversigt

vigrx

VigRX er en naturlig olie med blandt andet rød ginseng og ginkgo biloba til rejsningsproblemer. Udviklet med naturlige ingredienser til at booste sin præstation i sengen til din og din partners nydelse. Bruger et innovativt transdermalt system til hurtig absorbering i penisvævet for at sikre en hurtig og nem effekt. Påføres penis uden at efterlade synlige rester, og er nem og diskret at bruge til at opnå en større erektion under samleje.

  • Til større og bedre erektion
  • Hurtigvirkende uden at efterlade klæbrige rester
  • Vandbaseret olie, kan bruges med kondomer
  • Topisk alternativ
  • Bruges lige før samleje
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

VigRX Oil

VigRX-mærket er kendt for at levere de bedste præstationsfremmende produkter til mænd, og VigRX oil er ingen undtagelse. Efter at have undersøgt mænds behov i årevis kom VigRX frem til, at størstedelen af produkter til penisforstørrelse kan udvikles som naturlige kosttilskud. Mens de fleste mænd har det helt fint med piller og kapsler, er der også mange, der foretrækker hurtigvirkende cremer. Hvilket førte til, at VigRX udviklede denne olie.

VigRX Oil er udviklet til at være nem at bruge samt give en god effekt. Olien er sammensat af en kompleks kombination af specifikt udvalgte naturlige urter og planteekstrakter, som alle kan gavne mænd. Ved at kombinere traditionelle urteanvendelser med moderne teknologi er VigRX Oil en unik præstationsforstærker til mænd. Hemmeligheden bag produktets succes skyldes ikke bare den unikke kombination af naturlige ingredienser, men også det system, olien bruger til at absorbere ingredienserne direkte i penisvævet. I stedet for en pille, der indtages oralt, er olien let absorberende grundet transdermal overføring, hvilket sikrer en hurtigvirkende effekt. Med produktets silkebløde gellignende konsistens er den også behagelig at bruge. Olien er ikke klæbrig og efterlader ingen uønskede rester, hvilket gør den perfekt til brug både hjemme eller på farten.

Hvad er det transdermale overførselssystem?

Transdermal overførsel er en af mange grunde til, at VigRX Oil er mænds foretrukne valg. Dette betyder med andre ord, at når en olie, gel eller plaster påføres topisk, så kan ingredienserne trænge direkte ind i hudens nedre lag. Mænd, der ikke kan lide piller, foretrækker denne metode, da det ikke kun er simpelt, men det betyder normalt også, at ingredienserne optages direkte efter påføring, og at produktet dermed virker hurtigere. Ved urteprodukter kan denne metode potentielt også gøre ingredienserne mere kraftfulde, da mange af dem generelt absorberes direkte og ikke nedbrydes af mavesyre.

De vigtigste ingredienser i VigRX Oil

VigRX-mærket er kendt for ingredienser af højeste kvalitet, grundigt optimerede produkter og for at bruge den seneste nye forskning til at sikre penisforstørrelse. Ved kun at bruge naturlige ingredienser fra hele verden, herunder Kina, Europa og Sydamerika, er VigRX Oil udviklet til at være den bedste mulige løsning til dit problem.

Med en kompleks kombination af naturlige ingredienser kan komponenterne i VigRX Oil opdeles i to grupper. Den første gruppe ingredienser som Ginkgo Biloba, koreansk Rød Ginseng og L-Argininsyre er valgt på baggrund af deres evne til specifikt at hjælpe med at opfylde behovet om en større penis. Den anden gruppe er valgt grundet deres hudmæssige fordele, og hvordan de kombineres for at få en frisk og blid transdermal geleformel. De hjælper også med at holde penis næret og smurt for at sikre en behagelig følelse og nydelse under samleje. Disse omfatter ingredienser som Aloe Vera, Sheasmør og Abrikoskerne (som også hjælper med at give gelen sin naturlige farve).

Brugsanvisning

VigRX Oil er udviklet til at være nem at bruge, og kan bruges meget diskret, selv uden din partner finder ud af det. Du skal blot påføre et par dråber VigRX Oil på glansen og skaftet af penis lige før samlejet. Vær opmærksom på, at du kan opleve en varm fornemmelse, når ingredienserne er fuldt absorberede - men bare rolig, denne behagelige følelse er ganske enkelt bare en del af processen og et bevis på, at olien er ved at virke.

Sikker og naturlig formel

VigRX udvikler kun produkter af høj kvalitet, og VigRX Oil er ingen undtagelse. Derfor indeholder dette duftfri produkt ingen kunstige farver, aromaer eller syntetiske kemikalier. Netop derfor er den velegnet til alle hudtyper, til brug under oralsex og til at bruge med kondomer. Vi anbefaler som altid, når du prøver et nyt produkt, at du læser hele ingredienslisten for at sikre dig mod eventuelle allergier.

Ingrediensliste

Demineraliseret vand, Aloe vera, Sheasmør, olivensqualane, Abrikoskerneolie, Vegetabilsk glycerin, Hyaluronsyre, L-Arginin HCI, Biosomer A & E-kompleks, C Vitamin, Naturlige konserveringsmidler (Sorbinsyre), Botaniske ekstrakter af: koreansk rød ginseng, hvidtjørnebær, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba bark, Silkefrø, Epimedium.

Ofte købt sammen

VigRX Forstørrelsesolie
VigRX Forstørrelsesolie

60 ml Olie | Til større og bedre erektion

309 kr.

+
GMax Power Potenspiller
GMax Power Potenspiller

450 mg 10 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

269 kr.

+
Viaman Viper Pro Potenspiller
Viaman Viper Pro Potenspiller

15 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

279 kr.

1 Vare

309 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

75.00% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bider lidt i banditten men gør ikke andet

P Peter D
Bekræftet køb

Virker bedst for mig hvis olien påføres efter jeg har lidt jern på, så kommer trolden ud a æsken.

S Supermand
Bekræftet køb

Min penis bliver hård og stor

J Jon
Bekræftet køb

Ikke nogen synderlig forbedring!

B Brian Larsen
Bekræftet køb

Wow! Det er gode sager

H H. Hansen
Bekræftet køb

Jeg har været meget tilfreds med denne olie førhen, og jeg planlægger at bruge den igen. Kan klart anbefales.

C Carlo
Bekræftet køb

Olien er super let at bruge, og jeg synes ikke den er fedtet eller ubehagelig. Derimod virker den hurtigt og er et godt alternativ til alverdens piller og lignende.

P Pil

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide