FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

VigRX Forstørrelsesolie

60 ml Olie | Til større og bedre erektion

Oversigt

  • Forstørrelsesolie til større og bedre erektion
  • Unikt produkt til mænd fra verdenskendt brand
  • Hurtigvirkende uden at efterlade klæbrige rester
  • Vandbaseret olie, kan bruges med kondomer
  • Bruges lige før samleje

VigRX Forstørrelsesolie er en naturlig olie specielt udviklet til mænd, der gerne vil have en større og bedre erektion.

Olien er lavet af naturlige ingredienser som rød ginseng og gingkgo biloba, og er udviklet med et innovativt transdermalt system til hurtig absorbering for at sikre en hurtig effekt.

Påføres lige før samleje uden at efterlade synlige rester, er nem og diskret at bruge til at opnå en bedre erektion, inden det går løs i soveværelset.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

VigRX-forstørrelsesolie - et unikt produkt til mænd

VigRX er kendt for at levere de bedste præstationsfremmende produkter til mænd, og VigRX-forstørrelsesolie er ingen undtagelse. Efter at have brugt flere år på at undersøge mænds behov, har eksperterne fundet frem til, at størstedelen af produkter til mandlig forstørrelse kan udviklet som naturlige kosttilskud. Mens de fleste mænd har det helt fint med piller og kapsler, er der også mange, der foretrækker hurtigvirkende cremer. Hvilket har ført til, at VigRX har udviklet denne unikke olie.

VigRX Oil er udviklet til at være nem at bruge samt give en god effekt. Olien er formuleret af en kompleks kombination af nøje udvalgte naturlige urter og planteekstrakter, som alle er udvalgt med mænds behov i tankerne. Ved at kombinere viden om traditionelle urter med moderne teknologi er VigRX Forstørrelsesolie en unik præstationsforstærker til mænd.

I stedet for en pille er olien let absorberende grundet transdermal overføring, hvilket sikrer en hurtigvirkende effekt. Med produktets silkebløde konsistens er den også behagelig at bruge. Olien er ikke klæbrig og efterlader ingen uønskede rester.

Hvad er et transdermalt overførselssystem?

Transdermal overførsel er en af mange årsager til, at VigRX-forstørrelsesolien er mange mænds foretrukne valg. Dette betyder med andre ord, at når en olie, gel eller plaster påføres topisk, så kan ingredienserne trænge direkte ind i hudens nedre lag. Mænd, der ikke kan lide piller, foretrækker denne metode, da det ikke kun er simpelt, men det betyder normalt også, at ingredienserne optages direkte efter påføring, og at produktet dermed virker hurtigere. Ved urteprodukter kan denne metode potentielt også gøre ingredienserne mere kraftfulde, da mange af dem generelt absorberes direkte og ikke nedbrydes af mavesyre.

Oliens vigtigste ingredienser

VigRX bruger kun ingredienser af allerhøjeste kvalitet for at sikre, at du som forbruger får et produkt af højeste kvalitet, der kan opfylde dine behov. Brandet bruger kun naturlige ingredienser og den seneste nye forskning, og udvikler innovative produkter med mænds behov i fokus.

VigRX-olien indeholder en unik kombination af naturlige ingredienser, og kan grundlæggende deles op i to forskellige grupper. Den første gruppe ingredienser som Ginkgo Biloba, koreansk Rød Ginseng og L-Argininsyre er valgt på baggrund af deres egenskaber til at bidrage til at opfylde behovet om en større penis.

Den anden gruppe ingredienser er valgt på grund af deres egenskaber på din hud, og hvordan de fugter, nærer og smører din manddom for at give dig og din partner en behagelig følelse og nydelse under samleje. Disse omfatter ingredienser som Aloe Vera, Sheasmør og Abrikoskerne (som også hjælper med at give gelen sin naturlige farve).

Brugsanvisning

Vi anbefaler, at du påfører et par dråber VigRX-olien på glans og skaft lige før samlejet. Bemærk, at du kan opleve en varm fornemmelse, når ingredienserne er fuldt absorberede. Men bare rolig, denne behagelige følelse er ganske enkelt bare en del af processen og et bevis på, at olien er ved at virke.

Sikkert og naturligt produkt

VigRX udvikler kun produkter af høj kvalitet, og VigRX Oil er ingen undtagelse. Derfor indeholder olien ingen kunstige farvestoffer, aromoaer eller syntetiske kemikalier. Netop derfor er den velegnet til alle hudtyper, til brug under oralsex og til at bruge med kondomer. Som altid anbefaler vi, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, polypropylenglycol, sorbinsyre, propandiol, isoceteth-20, phenoxyethanol, natriumacryloyldimethyltaurat copolymer, menthol, karamelfarve, Aloe vera-ekstrakt, Vitellaria-smør, L-arginin USP/HCl, lakridsekstrakt, kanelekstrakt, panax ginseng, hindbærekstrakt, Gingko Biloba-bladekstrakt, Pæonrodsekstrakt, Vild jams, Sort Slangerodsekstrakt, Dong Quai, damianaekstrakt, Ethylhexylglycerin.

Ofte købt sammen

VigRX Forstørrelsesolie
VigRX Forstørrelsesolie

60 ml Olie | Til større og bedre erektion

309 kr.

+
Viaman Viper Potenspiller
Viaman Viper Potenspiller

8 Tabletter | Til mænd med rejsningsproblemer

169 kr.

+
VigRX Forstørrelses Kapsler
VigRX Forstørrelses Kapsler

60 Kapsler | Forstørrende tilskud til mænd

339 kr.

1 Vare

309 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(90)
4 Stjerner
(37)
3 Stjerner
(17)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.52% baseret på 144 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bider lidt i banditten men gør ikke andet

P Peter D
Bekræftet køb

Olien er super let at bruge, og jeg synes ikke den er fedtet eller ubehagelig. Derimod virker den hurtigt og er et godt alternativ til alverdens piller og lignende.

P Pil
Bekræftet køb

Jeg har været meget tilfreds med denne olie førhen, og jeg planlægger at bruge den igen. Kan klart anbefales.

C Carlo
Bekræftet køb

Ikke nogen synderlig forbedring!

B Brian Larsen
Bekræftet køb

Wow! Det er gode sager

H H. Hansen
Bekræftet køb

Min penis bliver hård og stor

J Jon
Bekræftet køb

Virker bedst for mig hvis olien påføres efter jeg har lidt jern på, så kommer trolden ud a æsken.

S Supermand
Bekræftet køb

Provides a little help in obtaining erections.

D Dr C
Bekræftet køb

Can definitely feel the effect of this product. More so on some occasions than others. However, will continue to use and will reorder once the current supply has been consumed.

R Ronaldo66
Bekræftet køb

It works very well

A Az A

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide