Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

VigRX™ erektionsolie

Af: Leading Edge Health

309 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

vigrx VigRX Olie indeholder nogle af de mest kraftfulde seksuelt stimulerende ingredienser. Det er et naturligt urtebaseret alternativ til receptpligtige potensmidler, som kan være behjælpelig med at give dig hårdere og længerevarende rejsninger.
 • Kan forbedre fasthed og hårdhed
 • Kan give vækst af penisvævet
 • Kan give længerevarende erektion
 • Kan bevirke en reducering af for tidlig udløsning
 • Kan forbedre seksuel udholdenhed og ydeevne
Ingredienserne i VigRX Olie har i en lang årrække været brugt af gamle kulturer til at behandle seksuel dysfunktion med stor succes. Ved påføring af olien muliggøres af erektionen forstørres gennem en øgning af blodtilstrømningen til penis.

Husk at vi leverer til hele Europa.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er VigRX Olie?

VigRX Olie er en erektionsolie, som kan øge blodtilstrømningen til penis. Du behøver ikke smøre mere end 2 dråber af VigRX Olie på penis, før samleje, for at opnå en mulig fastere erektion. Ekstraktet fra disse urter bliver absorberet direkte ind i huden og generer et øjeblikkeligt resultat via 'German Transdermal Delivery system', som er en ny udvikling indenfor absorbering af næringsstoffer.

Hvordan virker VigRX Olie?

VigRX Oil virker på samme måde som VigRX forstørrelse piller - begge er behjælpelige med forstørrelse af penis og erektion. VigRX bruger urter, som hjælper med at styrke det erektil væv i penis (corpus cavernosum). Erektionen er forstørret gennem den mulige forøgelse af blodtilstrømningen til penis ved ophidselse.

Hvor lang tid tager det før VigRX Olie virker?

I modsætning til mange andre midler mod impotens, virker VigRX Olie på de fleste brugere lige så snart olien er absorberet ind i huden på penis.

Er der nogen bivirkninger ved VigRX Olie?

Nej, der er ikke nogen bivirkninger ved brug af VigRX, det er baseret på 100% naturlige ingredienser. Vi anbefaler altid at gennemlæse ingredienslisten før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet i VigRX olie.

Hvilke ingredienser indeholder VigRX Olie?

VigRX er kendt som en 100 % naturlig formular uden dokumenteret bivirkninger. Urternes egenskaber er blandet sammen til at skabe en kraftig og effektiv virkning. VigRX Olie indeholder: Aloe Vera Gel, Shea Butter, Olive Squalane, Apricot Kernel Olie, Vegetable, Glycerin, L-Arginine HCI, Biosomes A - E Complex, Vitamin C, Naturlige Preservativer.

Botaniske ekstrakter inkluderer: Koreansk rød Ginseng, Hawthorn bær, Ginko Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta frø

Kan VigRX Olie bruges samtidigt med kondom?

Ja, da VigRX er vandbaseret er det kompatibelt med kondomer.

Kan man bruge VigRX ved oralsex?

Ja, VigRX Olie kan også bruges ved oralsex, da den ikke indeholder nogen form for syntetiske kemikalier eller petrokemikaliske biprodukter, kunstige farver eller duftstoffer. VigRX er et af de mest sikre produkter der findes, da ingredienserne er 100% naturlige.

Hvordan påfører jeg VigRX Olie?

Tag 2 dråber af VigRX olie og masser ind i penis til det dækker hele penis og indtil en erektion er opnået.

Hvordan vil det føles når jeg påfører VigRX Oil?

VigRX Olie giver en behagelig varm følelse når produktet påføres. De fleste kunder bemærker at erektion styrkes, i takt med at VigRX Olien masseres ind i huden på din penis.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (70% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Min penis bliver hård og stor
 • * Virker bedst for mig hvis olien påføres efter jeg har lidt jern på, så kommer trolden ud a æsken.
 • * Wow! Det er gode sager
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev