Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VigRX Forstørrelsesolie til mænd

60 ml Olie | Vandbaseret erektionsforbedrende olie

Oversigt

vigrx

VigRX Oil er en vigtig del af det populære, troværdige mærke og er en verdensomspændende bestseller, der er skabt som et topisk alternativ til dem der søger at forbedre deres præstationer. VigRX Oil er fremstillet ved hjælp af en række naturlige ingredienser bl.a. den populære koreanske Rød Ginseng og Ginkgo Biloba samt en række andre aktive botaniske højkvalitets ekstrakter, der hjælper med at opnå din hidtidige bedste præstation.

 • Globalt nummer 1 olie inden for sin art siden 2001
 • Topisk alternativ for den mandlige præstation
 • Hurtigvirkende transdermal formel
 • Absorberes hurtigt uden at efterlade klæbrige rester
 • Vandbaseret olie er sikker at bruge sammen med kondomer
 • Ingen kunstige farver og ingen petroleum ingredienser
 • Diskret emballage og levering

Ved at anvende det innovative transdermale afgivelsessystem kan VigRX Oil hurtigt absorberes i penisvævet for hurtig og nem anvendelse. Desuden kan det påføres uden at der efterlades synlige rester, så ingen vil nogensinde vide, at du bruger det. Plus, takket være den kompakte 60ml tube er den nem og bekvem at tage med, hvilket gør brugen diskret, når og hvor som helst du skulle have brug for det.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
278 kr. 309 kr. Du sparer 31 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

VigRX Oil

Mærket VigRX er kendt for at levere det bedste når det kommer til præstationsprodukter for mænd, og VigRX Oil er ingen undtagelse. Efter at have studeret mænd og deres behov indså teamet bag VigRX, at størstedelen af produkter til mandlige forstørrelse kunne fås som tilskud. Mens dette for mange er okay, er der også dem der foretrækker ikke at tage piller og ønsker en hurtigere virkningsmåde for deres produkter, hvilket førte til starten på VigRX Oil.

VigRX Oil er udviklet til at fungere som en velsmurt maskine. Den består af en kompleks blanding af naturlige urter og botaniske ekstrakter, der er blevet omhyggeligt udvalgt for hvordan de kan fungere til gavn for mænd. Ved at kombinere traditionelle urteanvendelser med moderne teknologi, er VigRX Oil en unik præstationsforstærker for mænd. Hemmeligheden bag dette produkts succes skyldes ikke bare den unikke blanding af naturlige ingredienser, men også det system det bruger til at levere disse ingredienser direkte til penis. I stedet for at være i form af en pille som indtages oralt, er dette en let absorberende olie der bruger transdermal overføring, så formlen kan komme til at fungere hurtigt. Med sin silkebløde gelelignende konsistens er den også behagelig at bruge. Den er ikke klæbrig og vil ikke efterlade nogle uønskede rester, hvilket gør den perfekt til brug både hjemme eller på farten.

Hvad er det transdermale overføringssystem?

En af grundene til at VigRX Oil er det foretrukne valg for så mange mænd, er dens brug af transdermal overføring. Dette betyder at når en olie, gel eller plaster påføres topisk, så kan den trænge direkte ind i hudens lag dybt nede. Mange mænd, især dem der ikke kan lide at sluge piller, foretrækkes denne fremgangsmåde da det ikke kun er enkelt, det betyder også normalt at ingredienserne optages efter påføring i stedet for at man skal vente på at midlet passerer gennem maven som det er tilfældet med piller. For urteprodukter kan det også potentielt gøre kombinationen af ingredienser mere kraftfuld, da flere af dem generelt absorberes direkte og ikke nedbrydes af mavesyre.

Brugsanvisning

VigRX Oil er designet med tanke på bekvemmelighed; det er utroligt nemt at bruge og kan anvendes diskret uden at din partner selv ved det. Påfør blot et par dråber VigRX Oil på spidsen og skaftet af penis lige inden den intime stund. Vær opmærksom på at du kan opleve en varm fornemmelse når ingredienserne er fuldt absorberede - vær ikke foruroliget, denne behagelig følelse er simpelthen en del af processen og er bevis på at formlen træder i kraft

VigRX Oil ingredienser

VigRX-mærket er velkendt for højkvalitetsingredienser, omhyggeligt optimerede formler og brug af det nyeste inden for forskning i mandlig forstørrelse. Ved kun at bruge naturlige ingredienser der er indhentet fra hele verden, herunder Kina, Europa og Sydamerika, er VigRX Oil blevet konstrueret til at være den bedste mulige løsning.

Med sin komplekse kombination af naturlige ingredienser kan komponenterne i VigRX Oil opdeles i to dele. For det første er der dem, der er valgt for deres evne til at hjælpe med mandlige behov hvor mange så som Ginkgo Biloba, koreansk Rød Ginseng og L-Arginin er favoritter inden for industrien der beskæftiger sig med mandlig forstørrelse. Derudover er der de ingredienser der er valgt for deres hudmæssige fordele og hvordan de kan kombineres for at opnå en frisk og blid transdermal geleformel. De hjælper også med at holde området næret og smurt for en behagelig følelse og oplevelse. Disse omfatter ingredienser som Aloe Vera, Sheasmør og Abrikoskerne (som også hjælper med at give det sin naturlige farve).

Den komplette liste af ingredienser i VigRX Oil er: Demineraliseret vand, Aloe vera gele, Sheasmør, Oliven squalane, Abrikoskerneolie, Vegetabilsk glycerin, Hyaluronsyre, L-Arginin HCI, Biosomer A & E-kompleks, C Vitamin, Naturlige konserveringsmidler (Sorbinsyre), Botaniske ekstrakter af: koreansk rød ginseng, hvidtjørnebær, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba bark, Silkefrø, Epimedium.

Sikker og naturlig formel

For at følge det høje kvalitetsniveau for VigRX Oil indeholder denne duftfrie formel ingen kunstige farver eller aromaer og ingen syntetiske kemikalier. Dette gør den velegnet til alle hudtyper, til brug med kondomer og til brug under oralsex. Som altid når man prøver et nyt produkt, anbefaler vi at læse hele listen over ingredienser for at tjekke for eventuelle allergier.

VigRX Forstørrelsesolie til mænd 60 ml Olie | Vandbaseret erektionsforbedrende olie

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

75.00% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bider lidt i banditten men gør ikke andet

P Peter D
Bekræftet køb

Virker bedst for mig hvis olien påføres efter jeg har lidt jern på, så kommer trolden ud a æsken.

S Supermand
Bekræftet køb

Min penis bliver hård og stor

J Jon
Bekræftet køb

Ikke nogen synderlig forbedring!

B Brian Larsen
Bekræftet køb

Wow! Det er gode sager

H H. Hansen
Bekræftet køb

Jeg har været meget tilfreds med denne olie førhen, og jeg planlægger at bruge den igen. Kan klart anbefales.

C Carlo
Bekræftet køb

Olien er super let at bruge, og jeg synes ikke den er fedtet eller ubehagelig. Derimod virker den hurtigt og er et godt alternativ til alverdens piller og lignende.

P Pil

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide