Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Råd til flossede negle

Listen med grunde til flossede negle og flækkede negle er lang. Men mange gange kan du få stærke negle igen med en enkelt behandling. Her kan du finde information og gode råd til at behandle dine flossede negle.

Flossede negle → hvorfor og hvad gør man?

Negle

Runde, spidse, flossede negle eller flækkede negle, vores negle er meget forskellige fra person til person og kan tilmed være anderledes fra negl til negl. En sund negl buer oftest opad og er hård, hvilket typisk betyder at man er sund og rask. Hvis du har der er helt lige er de tit bløde, hvilket kan betyde at du mangler nogle mineraler i kroppen. Mennesker under 35 år har en måne der er hvid nede ved neglebåndene. Denne måne skulle gerne forsvinde på alle neglene på nær tommelfingeren når du kommer over de 35 år. Hvis du stadig har den famøse måne efter du er fyldt 35 år kan en af årsagerne faktisk være hvis man lider meget af nervøsitet. Hvis du har hvide eller gule pletter på neglene kan det betyde du lider af neglesvamp, det er en infektion i neglen der oftest kan behandles nemt hjemme hos dig selv På den måde kan du ændre dine negle fra at være gule og måske flækkede negle til at få stærke negle. Dine flossede negle kan være et tegn på at dit kredsløb kan være svækket, men der kan være mange andre lidt mere normale årsager til at dine flækkede negle oftest er der en nem løsning til at du igen kan få stærke negle.

Nedenfor kan du læse mere uddybende om de forskellige typer og hvordan du kan få stærke negle.

Hvide eller gule negle

Gule eller hvide pletter og flækkede negle kan være et tegn på at du lider af neglesvamp. Der er mange der skammer sig over at have gule negle, men der er altså ingen skam i at have en negleinfektion for typisk er det ikke noget man selv er skyld i. Udover at din negl kan gå hen og blive gullig i det kan du også få flossede negle. Der er flere måder at behandle infektionen i neglen på, du kan købe flere forskellige produkter i håndkøb til din behandling, men er du i tvivl om dine gule eller flossede negle er neglesvamp så anbefaler vi at du konsulterer din læge så du kan få rådgivning til behandlingen af din infektion. Her hos ShytoBuy har vi flere produkter du kan købe i håndkøb og bruge der hjemme til din behandling og på den måde få stærke negle igen.

Flossede negle

Hvis du lider meget af flossede og flækkede negle kan der være mange forskellige årsager til dette. Mange siger at når neglene flosser meget betyder det at man har såkaldte skøre negle. Mange gange skyldes flossede negle at ens kost er forkert og typisk hvis man lider af jernmangel eller mangler kalcium lider man af flækkede negle. Men der er også flere andre mere ”normale” årsager til flossede negle og det er hvis du har dine hænder meget i vand, hvilket gør neglene mere sårbare, da de bliver meget bløde af at være meget i vand. Du kan beskytte dine hænder ved at anvende handsker når du f.eks. gør rent.

Hvis du filer neglene forkert kan det gå ind og gøre dem svage hvilet kan resultere i flossede negle eller flækkede negle. Når du klipper neglene ned må du ikke klippe dem lige over i en bid, da det kan skade dem, du skal i stedet klippe dem i små bider.

Vejret er faktisk også en faktor der kan spille ind når det gælder neglene og det kan være med til at du får flossede negle. Det er både vinden, solen og fugtigheden der kan skade neglene. Et rigtig godt råd er at du prøver at beskytte dine hænder så meget så muligt for disse ting, det kan du blandt andet gøre ved at bruge handsker. Derudover kan du pleje neglene ved at bruge håndcreme eller olie til neglebåndene, da du på den måde tilføjer fugt til neglene og hjælper dig selv med at undgå at få flækkede negle. Du kan også selv lave en neglebåndsolie, bestående af olie og citronsaft, hvilket vil være med til at tilføje fugt. Det er en god både at holde de flossede negle væk og på den måde få stærke negle. Hos ShytoBuy har vi Skinception – Koldpresset Kosmetisk argan olie. mange kalder argan olien for “fyldende guld” og det kræver blot du blander olien med citronsaft, så har du din egen ”kur” mod flossede negle. Olien og citronsaften er med til at dine neglebånd bliver bløde og sunde og det tilføjer fugt til neglene hvilket er med til at give dig stærke negle.


5 hurtige råd til at undgå flossede negle

 • Spis sund og varieret kost, da det er med til at holde de flossede negle væk.
 • Brug handsker når du gør rent og vasker op for at beskytte dine hænder og undgå flækkede negle.
 • Tilføj neglebånd og hver enkel neglfugt, det hjælper dig til at forstærke neglene og undgå flossede negle.
 • Neglene skal files rigtigt, da det hjælper dig med at slippe for flækkede negle .
 • Når du bruger neglelak så sørg for at brug en underlak, da du beskytter neglene for at blive misfarvet og hvis du bruger en lak der er med til at styrke kan du på den måde hjælpe dig sig med at få stærke negle og undgå flossede negle.

Tilmeld nyhedsbrev