emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors White & Bright

50ml Creme | Pigmentkorrigerende creme

Skin Doctors

259 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Skin Doctors SD White™ er baseret på naturlige ingredienser, som arbejder aktivt for at genskabe og vedligeholde en smuk og lys hudtone. Denne mildt blegene creme kan blidt og effekivt blege, pigmentfejl, misfarvninger, fregner eller leverpletter, og efterlade huden med en klarer og ensartet teint.

 • Bleger pigmentpletter, misfarvninger og hyperpigmentering
 • Give en klarer og mere ensartet hudtone og hudfarve
 • Skin Doctors SD White regulerer pigmentproduktionen
 • Formindsker rynker og øger hudens fasthed
 • Indeholder en blid kombination af naturlige ekstrakter
 • Beskytter huden mod ældningstegn

Skin Doctors SD White indeholder en virkningsfuld blanding af urter, som er mere mild mod huden sammenlignet med andre produkter til lysning af huden, som kan være skadelige for huden. Skin Doctors SD White kan du få en naturlig jævn og lysere hudtone.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 50 ml

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er Skin Doctors SD White?

Denne revolutionerende creme reducerer overskydende pigmentering. Formlen reducerer pigmentering forårsaget af solen og aldring, herunder blandt andet fregner, leverpletter og andre former for hyperpigmentering. Cremen indeholder kraftige aktive ingredienser, som aktivt modvirker over-pigmentering og fremmer en lysere teint med en mere jævn hudfarve. Skin Doctors SD White indeholder også en høj koncentration af antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler, rynker og fine linjer. Cremer giver huden maksimal fugt uden at efterlade den fedtet.

Hvordan virker den?

Cremen virker ved delvis at modvirke yderligere pigmentering og misfarvninger og dels ved at gøre eksisterende over-pigmenterede områder lysere og ensartet. Dette opnås ved at modvirke dannelsen af ​​melanin i huden, der producerer mørke områder af hudfarven. Den vigtigste aktive ingrediens i Skin Doctors SD White er phyllantus emblica, som er en pigmentreducerande ekstrakt, som også virker som en kraftig antioxidant. Dette stof reducerer mørke pigmentering og misfarvninger, og forebygger hudskader forårsaget af frie radikaler. Skin Doctors SD White indeholder også mælkesyre, som fremmer en sund fugtbalance i huden. Dette udfylder fine linjer og øger hudens elasticitet og efterlader huden mere en synligt sundere og mere ungdommelig teint.

Hvornår vil jeg se resultater?

Ved brug af Skin Doctors SD White to gange daglig, vil de fleste kunne forvente at se en formindskning af pigmentering og en generel forbedring af hudtone og klarhed indenfor fire til otte uger. Skin Doctors SD White vil desuden hjælpe med til at formindske fine linier og rynker, samt forbedre hudens fasthed. Vi vil gøre vores kunder opmærksomme på at resultaterne og forløbet kan variere afhængig af hudtype og regelmæssighed.

Kan jeg anvende Skin Doctors SD White sammen med andre hudplejeprodukter?

Hvis du anvender flere hudplejeprodukter samtidigt, er det vigtigt altid at følge din kosmetologs råd. Skin Doctors SD White kan sikkert anvendes sammen med andre produkter såsom alpha hydroxid syrer og fugtighedscremer. Hvis du bruger flere forskellige typer produkter, kan du opleve nogen irritation (mild prikken, svie eller rødme).

Hvis du bruger andre hudplejeprodukter:

Så anbefales det at du venter 20 minutter imellem påføringen af de forskellige produkter. På den måde lader du de enkelte produkter trænge nok ind i huden til at det reducerer risikoen for irritation. I løbet af dagen bør du påføre solbeskyttelse 20 minutter før applikationen af Skin Doctors SD White, og før makeup.

Er der nogen forholdsregler jeg bør tage?

Hvis din hud er følsom bør du foretage en overfølsomhedstest før brug. Smør en smule Skin Doctors SD White på et lille hudområde, og vent 24 timer for at se om der skulle opstå nogen form for reaktion. Hvis du oplever nogen former for irritation, rødme eller udslæt ved brugen af Skin Doctors SD White, så afbryd brugen og konsulter en hudlæge.