Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors White & Bright

50 ml Creme | Pigmentkorrigerende creme

Klarhed i teinten er en af de mest efterspurgte idealer om et attraktivt ansigt. Aldring har det med at føre til ophobning af hyperpigmentering i vores ansigt, hvilket gør mange af os utilfredse med vores udseende. Med en forståelse for hvor foruroligende disse mærker kan være, har Skin Doctors mesterligt designet deres SD White & Bright creme.

  • Målretter pigmentering og alderspletter
  • Giver en renere og lysere teint
  • Udvidet med både UVA og UVB filtre
  • Beriget med Vitamin E
  • Med det revolutionerende ? White™ kompleks
  • Opstrammende og fugtgivende sensation

Ved at gøre brug af deres enestående ekspertise inden for teinten, har Skin Doctors præcist afbalanceret en formular bestående af de innovative, videnskabelige formuleringer, vitaminer og UV-filtreringsteknologi til at lysne, beskytte og styrke din hud. Med en nærende og fugtgivende formular og dejlig lys duft, er det sikker på at blive en meget tilfredsstillende del af din dag. Med denne creme kan du effektivt behandle problemerne i din hud.

259
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad forårsager min misfarvning?

Hvad forårsager min misfarvning?

Uanset vores hudfarve er der ingen tvivl om, at vi ønsker at holde det fri for enhver misfarvninger og opretholde en glødende teint, der udstråler ren sundhed. Men desværre vil mange af os opdage, at miljømæssige, hormonelle og andre aktuelle ændringer kan efterlade en uønsket effekt. Det kan endda opstå langsomt og gradvist, indtil en dag hvor vi ser i spejlet og spørger os selv... Hvor kom de fra? Der er tre hovedtyper af hudmisfarvning, og de har tendens til at variere på tværs af hudtyper:

  1. Solpletter er de mest almindelige i mere lyse hudfarver, og det opstår som følge af eksponering for solen. De har tendens til at blive mere fremtrædende, eftersom huden modnes.
  2. Melasma vises som mørke brune eller grå pletter på ansigtet eller kroppen. De ses først og fremmest hos kvinder i Middelhavsområdet, arabiske, asiatiske eller latinamerikanske kulturer, og dukker ofte op som følge af hormonelle forandringer, som graviditet eller visse præventionsmidler.
  3. Post-inflammatoriske hyperpigmentering bliver ofte forvekslet med arvæv. Faktisk er det resultatet af den helbredende proces, om det så er fra akne, et ar eller insektbid. Det kan forekomme på tværs af alle hudtyper.

Uanset deres kilde er der ingen tvivl om at disse mærker kan være frustrerende, når så mange af os skal investere tid og penge i andre aspekter af vores udseende. Flere og flere mennesker søger professionel hjælp, og alligevel er de utilfredse. Man spekulerer på, om hvor mange mennesker ønsker et cremet produkt, der kan hjælpe dem med at løse deres hudbekymringer.

SD White & Bright

Med både intuitiv og forskningsmæssig viden og forståelse af individuelle hudbehov og frustrationen, der skyldes hudmisfarvning, har Skin Doctors skabt SD White & Bright cremen. Det blander revolutionerende videnskabelige midler med solblokerende teknologi og vigtige vitaminer for at tilbyde dig en omfattende tilgang til at håndtere dine hudproblerm. Med blot to daglige programmer kan du behandle det, som forvolder dig mest ubehag.

Lysner
Lysner

ß-White™ er en unik dual action ingrediens, som er designet til behandling af hudmisfarvning ved at påvirke melanin-produktionen, som er ansvarlig for hudens farve. Forskning fandt et 79% fald i melaninsyntese. Det siges også at styrke huden.

Beskytter
Beskytter

Hyperpigmentering er forårsaget en stor del af UV-eksponering efter overdreven tid i solen - så for at opretholde hudens tone og modstå yderligere skader, er det vigtigt at skabe en barriere. UVA og UVB filtre blokerer skadelige stråler og forsvarer din teint.

Styrker
Styrker

Vitamin E (tokoferyl) er en primær hudelskende ingrediens, der videnskabeligt har vist at have potentielle fordele på beskadiget hud. Det er kendt for at beskytte mod oxidativt stress og støtte hudens hydrering, fasthed og tone.

Sådan bruges SD White & Bright

Denne beroligende, behageligt duftende creme er sikker på at blive et effektivt supplement til din daglige rutine. To gange om dagen skal du blidt massere en lille mængde på tværs af din hud, og undgå at få det i dine øjne og mund. For at få det meste ud af Skin Doctors SD White & Bright, anbefales det, at du bruger det regelmæssigt og investerer i lang tids brug.

Vejledning

Skin Doctors sætter stor pris på at give deres kunder det ultimative inden for hudpleje gennem en kombination af banebrydende videnskabelige formuleringer og berømte botaniske ekstrakter. Men for at afværge den lille risiko for reaktioner, bedes du bruge et øjeblik på at læse alle ingredienserne for enhver personlig allergi, før du bruger det for første gang. For ekstra tryghed bør du også udføre en lappetest 24 timer inden.

Læs mere
Skin Doctors White & Bright 50 ml Creme | Pigmentkorrigerende creme

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

76.67% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt produkt, som virker ligeså godt som beskrevet 👍🏻

M Maria
Bekræftet køb

Jeg har en lidt uheldig pigmentplet i panden, SD har været med til at reduceret dens udseende, og gøre den lysere. Den er ikke helt væk, men 'beggars can't be choosers'.

E EA
Bekræftet køb

Hurtig synlig ensartethed af min hud. Den fugter dejligt og efterlader huden flot og fejlfri

S Sandra
Bekræftet køb

Jeg køber denne igen og igen!

J Johanne
Bekræftet køb

Gav mig en jævn hudfarve, hvor man ikke længere kunne se mine pigmentfejl

P Peter
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter