Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fjern din tatovering - Sådan gør du det smertefrit

Tatoveringer er ikke nye i modeverdenen. Folk elsker dem af forskellige grunde. At få en tatovering er smertefuldt, men ofte er processen med at fjerne den er endnu mere smertefuld. Mens de fleste af os bærer vores tatoveringer med stolthed, er der nogle af os der fortryder vores tatoveringer og vil have dem fjernet af en eller anden grund. Gennem årene har laser tatoverings fjernelse og den teknik der bruges været den vigtigste måde at fjerne tatoveringer på, men der er faktisk andre metoder også, i denne artikel ser vi på hvordan du smertefrit kan få din tatovering fjernet.

Har du fortrudt din tatovering, hvad nu?

Du har en tatovering, som du ikke er forelsket i mere. Du skal ikke gå i panik! Du er ikke alene. Der er mange mennesker der engang fik en tatovering, som de nu ikke er helt vilde med mere, der kan være mange forskellige grunde til at man ikke bryder sig om sin tatovering mere. Der er mange som har fået deres kærestes navn tatoveret på kroppen, men som så er gået fra denne person, den gamle tatovering minder dig altid om den tid du var sammen med denne person.

Hvad kan du gøre for at få en tatovering fjernet?

I en situation hvor du har fået en tatovering, som du nu vil have fjernet for enhver pris, så er der mange som overvejer at få tatoveringen fjernet med laserbehandlinger. Processen med at fjerne en tatovering er ikke så simpel som den ser ud til at være. Der er forskellige typer af hud, forskellige farver og forskellige størrelser af tatoveringer. Derfor vil den tid det tager for at fjerne den variere betydeligt. Borte er de dage, hvor tatoveringer blev fjernet gennem kirurgiske metoder, dermabrasion, som var yderst smertefulde.

I årenes løb er teknologien blevet mere fremskreden, og først var det laserbehandlinger som var en nem udvej ud for dem, der ønsker at slippe af med deres gamle tatovering. Det er nu en af de mest populære, økonomiske og nemme måder at fjerne tatoveringer på. Som tiden er gået er der dog også kommet andre metoder på markedet, og i dag er der flere og flere der får deres tatoveringer fjernet ved hjælp af cremer som påføres på huden.

Hvad er dette for en type creme?

Cremer der fjerner tatoveringer bliver absorberet af huden, og trænger ned i de farvede hudceller, og den tatoveringsfarve som er anvendt til tatoveringen bliver nedbrudt. Det der så sker er, at blækket i tatoveringen stiger op til hudoverfladen, hvor den danner en skorpe som efter 6 – 8 uger falder af, og når det sker så er tatoveringen blegnet.

Virker disse cremer?

Det som du skal vide ved brugen af disse cremer er, at der er en grund til at de hedder ting som Profade eller Tatoo Fade, mange af disse cremer hævder at fjerne tatoveringer ved blegning eller afskalning af det øverste lag af huden. Nogle hævder endda, at de erstatter de hvide blodlegemer i din hud der er fyldt med tatoveringsfarve. De fleste af disse produkter hævder ikke at fjerne tatoveringer helt. I stedet hævder de at hjælpe med at gøre dine tatoveringer mindre synlige.

Hvad skal du være opmærksom på?

Mange af disse cremer som fjerner tatovering har også alvorlige bivirkninger, herunder brænding af huden og sårdannelse som kan føre til ar. Mange er tilgængelige i stormagasiner eller online-forhandlere, men der er ikke rigtigt beviser på, at disse cremer rent faktisk fjerner tatoveringer. Hvis ikke du køber en ordentlig kvalitet af creme, så risikere du cremen får tatoveringen til at falme, hvilket efterlader en forvrænget, misfarvet version af tatoveringen, som kan blive et permanent ar.

Kemikalierne i disse produkter kan forårsage smertefulde bivirkninger, herunder:

  • rødme
  • udslæt
  • peeling
  • permanent ardannelse
  • permanent misfarvning af huden
  • betændelse

Hvilken creme skal du overveje at købe?

Hvis du vil prøve at fjerne en tatovering med en creme, så skal du overveje Profade 1-2-3 Tatoo Removal Creme. Profade er en creme der lover, at falme eller affarve din tatovering inden for et par måneder. Den er fremstillet i en 3-trins behandling og hjælper med at falme tatoveringen med daglig brug over en periode. Da den markedsføres for at være smertefrit og meget billigere end de kirurgiske metoder, tiltrækker den en stor interesse.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med